Șoimii Lipova

Lipova a pus mâna pe Paulevici, „gura de tun” a celor de la Periam! Bondar completează stafful „șoimilor”





Patru sunt jucătorii care s-au despărțit deja de Șoimii Lipova în această iarnă, Popa, Codoban, Simon și Grigore, la care se adaugă Moise și I. Gavrilă, care părăsiseră echipă cu trei runde înainte de vacanță. Este posibil ca lista să se îngroașe în zilele următoare, însă asta doar în funcție de ceea ce va reuși viceliderul din C8 la capitolul achiziții.

Deocamdată, lipovanii au perfectat un singur transfer, un număr 9 clasic, poate cel mai important fotbalist al divizionarei terțe timișene, Avântul Periam. „Singura noutate din cadrul lotului de jucători, până luni când avem reunirea, este atacantul Dragan Paulevici. Vorbim despre un fotbalist foarte interesant, care, zicem noi, la Lipova va crește și mai mult și ne va fi extrem de util în lupta pentru accederea la barajul de promovare în Liga 2-a. Alte noutăți vom avea la începutul săptămânii viitoare”, a spus președintele „șoimilor”, Radu Pop.

Paulevici abandonează minifotbalul, dar nu și meseria de inginer mecanic

Dragan Robert Paulevici a făcut performanță la minifotbal. În 2018 a câştigat campionatul naţional cu MAV Sports Timișoara, alături de care a triumfat şi în Champions League. De asemenea, în august, a devenit vicecampion european cu reprezentativa României, iar după ambele competiţii continentale a fost desemnat cel mai bun jucător. În 2019 a luat locul 3 cu România la Mondialele de minifotbal din Australia. În fotbalul pe teren mare a crescut la Banatul, apoi a jucat la Bazoș, în Liga a 5-a și a trecut și pe la ASU Poli, în Liga a 4-a. Nu s-a prea acomodat în „alb-violet” și a trecut la Voința Biled, tot în primul eșalon județean timișan. Turul campionatului 2020-2021 l-a prins la nou promovata în Liga 3-a Avântul Periam. „Campionatul nu mi s-a părut mult mai bun ca și Liga 4-a Timiș, am avut așteptări mai mari și chiar nu mi-a fost greu să joc la o echipă fără pretenții. Sunt echipe accesibile în serie, sunt mulți jucători experimentați, dar la fel este și la Liga 4, unde și alții ca și mine au și jucat, dar au avut și servici.  Acum m-am gandit sa joc 100% pe teren mare, dar și să rămân cu serviciul, sunt inginer mecanic la o firmă  mare din Timișoara. DIn păcate, trebuie să renunț cu totul la minifotbal, unde am avut satisfacții foarte mari, am o vitrină de cupe. Am primit o ofertă foarte bună de la Lipova, voi face naveta după-masa la antrenamente, pot să îmi văd de serviciu și vreau să îi asigur pe toți iubitorii fotbalului lipovan că vin cu seriozitate, cu dorință de a face performanță. Am ales o echipă cu pretenții, sper să ajut și eu la îndeplinirea obiectivului, abia aștept să începem pregătirea. Mă simt foarte bine ca și atacant, îmi place să dau goluri, dar am jucat și pe benzi, în diferite scheme de joc pot să-mi pun oriunde în valoare tehnica, viteza și forța de pătrundere”, se prezintă Paulevici (26 de ani) înainte de prima sa aventură în fotbalul arădean.

Daniel Bondar – noul preparator fizic al „șoimilor”

Însă, la exact un an de zile de la încorporarea „secundului” Marius Ciubăncan, lipovanii și-au completat din nou stafful. „Alături de antrenorii Flavius Sabău și Marius Ciubăncan l-am adus pe Daniel Bondar, un preparator fizic profesionist. Vom folosi și TRX-ul de la sala lui Daniel și ne vom pregăti și pe teren pe baza indicațiilor lui. Suntem convinși că vom arăta și mai bine din punct de vedere fizic, ceea ce este absolut necesar pentru performanță”, a mai punctat președintele Pop.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button