UTA Arad

Ilfoveanul Coza o fluieră pe UTA în…Ilfov! Arădenii au câștigat singurul meci din play-offul Ligii a 2-a cu arbitrul de 41 de ani la centru





Puncte imense puse în joc în „cheia” play-out în FC Voluntari – UTA. În plină iarnă, Comisia Centrală de Arbitri s-a gândit să nu-și pună pe drumuri „fluierașii” și a apelat la Ionuț Coza pentru jocul de mâine, de la ora 17. Doar 13 kilometri va trebui să parcurgă „centralul” de 41 de ani de la Cernica până la Voluntari, unde „roș-albii” își propun să facă puncte în penultima partidă a etapei cu numărul 17.

Pe de altă parte, „Bătrâna Doamnă” a câștigat două partide în deplasare cu Ionuț Coza la centru,. În 2014, cu 3-1, pe terenul celor de la Gloria Bistrița și în vara anului trecut, la Mioveni. Pe 20 iulie, arădenii se impuneau cu 2-0 singurul meci din cadrul play-offului ligii secunde, obținând în cele din urmă promovarea în Liga 1 cu punctele obținute în fața Petrolului și lui FC Argeș.

Coza va conduce cel de-al 29-lea meci pe scena primului eșalon și al patrulea din acest sezon, după Clinceni – Chindia 0-0, Iași – Sepsi 1-4 și FC Argeș – Hermannstadt 2-2. „Centralul” din Cernica va fi asistat mâine de Daniel Mitruţi (Craiova) și Bogdan Gheorghe (Bucureşti), rezerva venind din…Galați, în persoana lui Adrian Viorel Cojocaru. Notele arbitrilor vor fi date de Vasile Bratu, din Slobozia.

FOTO: CS Mioveni (Facebook)

10 comentarii

    1. Mitici incearca sa castige cu orice pret . Daca voluntariul nu ne pot bate Jucand fotbal ne fac cu albitri. Da doamne sa le dam vreo 3 goluri si la sfarsitul anului sa intre direct in b . Pentru ca asta merita nulitatea asta de club.

      0
      0
      1. Nu e frumos ca sa spui asa….macar ca as fi in asentiment cu tine,@Paulica….Nu e necesar,neaparat sa jignim nici un adversar,doar sa-i invingem..avem noi pe cei de la Poli TM si Rapid….si datorita lui Pancu,as vrea sa zboare el,ca antrenor…dar nu este o chestie personala fata de Pancu ci doar de „Mars de aici”…Arogantul societatii parca isi cauta o iesire frumoasa….Ca de antrenor,nu este vorba….:-))))

        0
        0
  1. Arbitru de Liga 1 din 2012 perioada in care a condus 28 meciuri , adica o medie de 3 – 4 meciuri pe sezon Ce naiba….era responsabil cu caratul bagajelor la ceilalti arbitri !? Alt arbitru mai de Doamne Ajuta nu au gasit ? Sincer…mi se pare cusuta cu ata alba toata seherezada asta…sper sa ma insel…

    0
    0
    1. Delegarea acestui arbitru denota un mesaj aparte: ne aparam cu orice pret, in fata „cotropitorilor” din vestul tarii, folosind orice mijloace care mitigheaza riscul echivalent cu o victorie a UTA-ei. E o delegare cu „dedicatie” faurita de clica bucuresteano-„voluntara”: Pandele, Gino(tatal soferului ucigas de negasit, Mario) si marioneta Gyros Vassaras

      0
      0
  2. De ce CONDUCEREA UTA-ei nu face contestatie la aceasta numire acestui arbitru Ionut Coza care locuieste la 13 kilometri de VOLUNTARI ? Este clar ca, acest meci este cusut cu ata alba !!! Sa vezi arbitraj pro Voluntari de te doare capul !!! Cum dracu sa convoci pe acest arbitru care sta la 13 km. de Voluntari !!! Este socanta aceasta numire, UTA. trebuia sa i-a atitudine !!! Vom vedea cum vor evolua lucrurile in timpul meciului !!!

    0
    0
    1. Iorglescu si Vassaras decid arbitraje,sa o lasam asa….Cine nu este cu ei,este impotriva lor….Restul comenteaza pe Digi….

      0
      0
  3. Nu arbitrii ne-au tocat,doar cu foarte mici exceptii,ci incapacitatea noastra de a aborda meciurile pe inchide-te repedede…Nu e bine…..Se pare ca avem cu altii,o alta abordare,de bine….Succes!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button