Gloria LT Cermei

Pecicanii Popa și Mateucă au devenit „sămădăi”, Moisă mai așteaptă întăriri după despărțirea și de Koula și Werner





În „careul de ași” al seriei a IV-a a Ligii a 3-a se regăesc nu mai puțin de trei echipe arădene, Crișul, Lipova și Pecica. Doar una lipsește, Gloria Lunca Teuz Cermei, care are de tras tare la primăvară pentru a evita locurile retrogradabile. „Sămădăii” sunt pe locul 8 (din 10 echipe) cu doar 7 puncte strânse din 30 puse la bătaie, iar anul începe pentru „roș-albi” cu derby-ul județean de la Pecica.

Chiar de la Progresul vin și primele achiziții ale iernii pentru cermeiani. Este vorba despre mijlocașii Sergiu Popa și Florin Mateucă, care în tur au evoluat sub comanda lui Dan Stupar. Popa era chiar piesă importantă în angrenajul „galben-albaștrilor”, dar și-a cerut plecarea fiindcă programul de antrenamente de la Cermei e mai accesibil, în condițiile în care el este profesor de educație fizică și sport la Lipova. Totodată, divizionara a treia l-a împrumutat și pe Robert Ursoi (17 ani) de la UTA.

La capitolul plecări se regăsesc Ciubotariu și Cocriș (plecați la Crișul), Ianc (Deva), în timp ce înțelegerile cu „stranierii” Koula și Werner au fost și ele întrerupte. „Avem și alte negocieri în curs, cu siguranță ne vom mai completa lotul în această iarnă. Mai vizăm doi-trei fotbaliști cu experiență, dar și niște copii. Avem două luni la dispoziție să ne pregătim cum se cuvine de reluarea campionatului, avem în continuare mare încredere în antrenorii noștri, Flavius Moisă, Adi Sasu și Cristi Irimia”, ne-a declarat Petre Bulza, președintele Cermeiului.

Față de prima parte a sezonului, „sămădăii” nu vor putea conta nici pe Dani Bulza, accidentat din nou grav la genunchi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button