Șoimii Lipova

Șoimii Lipova s-a reunit în 17 jucători: Paulevici și un junior de la Filiași, singurele noutăți! Trabalka – încotro?





Mai de voie, mai de nevoie, Șoimii Lipova s-a despărțit de câțiva jucători cu destule minute bifate în prima parte a campionatului. E vorba, în primul rând, de căpitanul Mădălin Popa, dar și de Claudiu Codoban, sau juniorii Petre Simon sau Dragoș Grigore. Alexandru Moise și Ionuț Gavrilă plecaseră și ei înainte de finele turului Ligii a 3-a, așa că, astăzi, la revenirea din vacanță, antrenorii Flavius Sabău și Marius Ciubăncan au avut la dispoziție doar 17 jucători.

Teoretic, printre „șoimi” ar fi trebuit să se regăsească și două dintre piesele de bază ale anilor trecuți, Bruno Vasiu și Kevin Trabalka. Fundașul a ales să lucreze cu Ștefan Nanu la Deva, iar fostul golgheter al „alb-albaștrilor” încă nu a bătut palma pentru un nou contract de joc. Trabalka devenise liber după despărțirea amiabilă de FC Universtatea Craiova, dar o a doua operație la ligamentele genunchiului stâng l-a ținut departe de gazon pentru tot restul anului trecut. Acum, fotbalistul crescut de UTA și debutant în Liga 1 cu Dinamo s-a refăcut și și-ar putea relua normal antrenamentele, doar că nu a bătut încă palma cu conducerea viceliderului seriei a VIII-a a Ligii a 3-a.

Negocierile rămân deschise, dar, cel puțin deocamdată, Trabalka nu a demarat pregătirea cu fosta sa echipă. Astăzi, Polgar et. comp. s-au pus la curent cu „metodologia” lui Daniel Bondar, noul preparator fizic al echipei. Lecția s-a ținut la sala acestuia, prevăzută cu echipamente TRX. „Avem o săptămână de reacomodare cu efortul și tehnică individuală, după care trecem și la exercițiile de pasare, finalizare. Sper să fim cu toții sănătoși, asta e cel mai important lucru în perioada de pregătire specifică”, a menționat Flavius Sabău.

Deocamdată, la capitolul noutăți, îi regăsim doar pe atacantul Dragan Pauliveci (ex. Periam) și mijlocaș de bandă, Ionuț Rupă (20 de ani), de la Filiaș. Lipovanii se vor pregăti doar pe plan local în această iarnă, iar programul de amicale arată astfel: Ripensia (2 februarie), Cermei (13 februarie), Deva (19 februarie), UTA 2004 (24 februarie), CAO Oradea (27 februarie) și Cugir (6 martie)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button