UTA Arad

Albu, despre creșterea din jocul UTA-ei: „Cei nou veniți au adus un plus evident de care aveam nevoie, ne gândim la play-off”





Punct fix în „unsprezecele” UTA-ei, Alexandru Albu are un nou partener în centrul liniei mediane. Lituanianul Modestas Vorobjovas s-a integrat rapid în jocul arădenilor, fiind unul dintre cei mai buni utiști în succesul de la Voluntari. „Mode” joacă extrem de simplu la construcție, dă pase precise, de multe ori perpendiculare pe poartă, dar oferă și mult echilibru defensiv pe momentul de non-posesie.

Și astăzi, Albu a avut destule incursiuni spre poarta adversă, știind că îl are în spate pe noul său coleg. „Cred că meritam să marcăm mai repede, am avut câteva ocazii bune, dar ne bucurăm că am înscris la ultima fază. Am luat cele trei puncte, pentru asta am venit la Voluntari, eu zic că am jucat puțin mai bine decât în meciul trecut și sper ca, ușor – ușor, să evoluăm și mai bine. Am început să ne înțelegem destul de bine cu cei noi veniți, care au adus un plus evident. Aveam nevoie de asta și cred că vom face o figură frumoasă pe mai departe”, a menționat „închizătorul” arădenilor.

Albu are legături strânse cu echipele din Ilfov. A fost împrumutat la Arad de la Concordia Chiajna, iar în returul sezonului trecut a evoluat pentru Academica Clinceni. „Îmi pare rău pentru situația celor de la Voluntari, dar asta este viața. Ne vedem de echipa noastră, ne chinuim să ne menținem cât mai sus în clasament și sunt sigur că vom reuși pentru că avem o echipă frumoasă și bună. Ne gândim și la play-off, orice echipă se gândește acolo. Vrem să terminăm cât mai sus, dacă o să vrea Dumnezeu să terminăm în play-off va fi foarte bine”, a mai punctat fotbalistul arădenilor.

Deși a avut câteva ocazii importante în contul echipei sale, Alex Albu nu a marcat în actualul sezon.

FOTO: gsp.ro

12 comentarii

  1. Ma bucura rezultatul de care aveam mare nevoie,privit din orice perspectiva…
    Insa altceva ma bucura enorm,mult mai mult….Atitudinea…Daca ar fi ramas 0:0,as fi spus ca am pierdut 2 puncte….
    Ma bucura,dupa cum am spus atitudinea baietilor!Am vazut acel „picior greu,tinut pe pedala de acceleratie,pana la fluierul final”,exact cum joaca echipele germane,cei care spun ca meciul se termina cand ultimul picior de fotbalist s-a urcat in autocar….
    Ne place,ne unge pe inima aceasta abordare..Voluntariul s-ar fi multumit cu un egal,in conditiile care au fost mult inferiori,pe orice statistica sau observare…UTA a simtit ca se poate mai mult decat un egal si nu a renuntat pana in ultima clipa…Nu am mai vazut toata echipa urcata in careul advers de nu mai stiu cata vreme…Mai Iacob lipsea,de parca eram condusi….Ok..asta in conditiile de ultima faza,altfel nu prea cred ca s-ar fi riscat un contraatac,dar Voluntari-ul erau sleiti de puteri deja din repriza a 2-a si Mister Balint a observat acest aspect…
    INCA ODATA,MAXIME FELICITARI BAIETILOR!

    0
    0
  2. Ați jucat că o cizmă , voi vă chinuiți să câștigați și vorbiți de play-off??? Sunteți 0 în atac trebuie sa vina toată echipa in careul advers că sa puteți înscrie din noroc și un fundaș ,că atacanți UTA nu are ! Îi are doar cu numele

    0
    0
    1. Asa cizma as vrea sa joace mereu….Oricand…..Dimitri…. perisabil,incurabil….Da,asa trebuie sa jucam la rezultat….au atacat pana in ultima secunda,crezand ca nu le scapa victoria si au reusit!
      Da-ti cu capul de pereti!Victorie!Mori de ciuda!!!!

      0
      0
    2. Dimitri, ești bolovan rău de tot. Parca scriai aici ca UTA pierde sigur la Voluntari, ce m..e ți-ai luat acum frustratule!

      0
      0
    3. Ai si tu un pic de rabdare dimitri ce echipa am avut in turul campionatului ( multi jucatori care nu au mai jucat de mult sau deloc in prima liga) si acum. Pai nici nu se compara jucatori care au fost adusi la inceputul campionatului cu ce a venit acum . Mode antal si roger sunt peste ce am avut la echipa . Si multi jucatori care au ramas sunt foarte buni in liga a 2 dar in prima liga se vede ca au anumite probleme. Sa fim seriosi este o mare diferenta intre prima liga si a doua nu degeaba nici o echipa din liga a doua nu a castigat un baraj pentru intrarea in prima liga. Normal avem asteptari mari de la echipa dar momentan sunt importante punctele castigate .

      0
      0
      1. Din ce cauza iti pierzi vremea cu @Dimitri,anti UTA?Se plictiseste si iar isi schimba Nick-ul….curand…:-))))Chestie de timp….

        0
        0
  3. Echipa resimte acut lipsa amicalelor. Situație cu totul de excepție ca și perioada de miez de iarna. Jucătorii se găsesc din feelingul natural ,nu din exersări. Au cu toții nota de trecere. O mana de ajutor de la program ,bine valorificată până acum. Când sa sudezi un cuplu de atac în atari circumstanțe ?? Motiv pentru care jocul pare dezlânat. Lipsește și gura de ,,foc” ,Buhacianu . Vom beneficia și de Voinea.Lipseste șutul de la distanta. La atacul cu dribling se. pierde des balonul ,apare pericol de contraatac la echipele bune ,care nu iartă . Balint și băieții ,realizează că actuala ediție are trei episoade. Va urma ,,injumatatirea” punctelor. și lângă UTA vor apare echipe ,pe care acum le vedem cu binoclul. La DIGI , laude și din partea lui Paraschivescu ,cunoscut Poli Timișoara. În rest toată ziua Dinamo . Asta sa fie paguba !! Felicitari

    0
    0
    1. Aha,ha….Domnul Radu Paraschivescu,un monsenior pe toate planurile,il consider maxim punctator de idei,dupa regretatul Traian Tomescu,cel mai bun…Bietul se imbracase in violet fiind suporter Poli…Asta este…a avut demnitatea sa spuna….”jos palaria UTA”…Respect!

      0
      0
  4. Foarte bune transferuri se vad deja in jocul echipei.
    In sfarsit am văzut un meci bun tactic organizat de Balint.
    Felicitări si sper la cat mai multe victorii:)

    0
    0
  5. Meciul mult mai bun fata de cel cu Viitorul.
    Denis Rus parca incetineste putin jocul la anumite faze de atac, Mode in schimb prin pasele simple mereu accelereaza.
    Sezonul urmator ne-ar trebui un fundas lateral bun U21 care sa joace titular.

    0
    0
  6. Biblia UTA-ei este tabla înmulțirii cu 3! ?
    Victoriile aduc victorii, inaintea meciului cu Voluntari, aveam 18 puncte, acum 21.
    Prima victorie din 2021: 1 x 3 = 3puncte…18 + 3 = 21de puncte.
    A doua victorie, cu FC Argeș : 2 x 3 = 6 puncte…18 + 6 = 24 de puncte…și tot așa în continuare.
    Dacă vă lasați pe spate doar când dormiți, ( nu când șutați la poartă ) veți găuri plasele porților adverse, meci de meci.?
    Cât de curând vom fi și mai puternici, vor intra în luptă Yevgeni Igorevich Shlyakov (Iron man), Vali ( mai puternic mental ) și Voinea ( cu musculatura picioarelor mai puternică și hipertrofiată), așadar să facem everything for victory in every match!???
    Euforia poate continua!
    Forza UTA!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button