UTA Arad

Defensiva utistă dă ora exactă: Iacob și Erico, în echipa etapei cu numărul 17 a Ligii 1!





UTA a câștigat din nou în Liga 1 după două luni de zile, prilej cu care jucătorii săi și-au făcut din nou loc în echipa etapei decretată de revista LPF. Pe 22 noiembrie, arădenii se impuneau cu 1-0 pe terenul campioanei CFR, scorul fiind același și ieri, în deplasarea de la Voluntari.

Pentru a doua partidă la rând, „Bătrâna Doamnă” nu a primit gol și, mai mult, un fundaș a decis destinația punctelor puse în joc cu ilfovenii lui Bogdan Andone. Erico da Silva a marcat la ultima fază a jocului, iar apărătorul buturilor utiste, Florin Iacob, a fost din nou la înălțime când a fost chemat să intervină. Parada de la șutul lui Ricardinho din startul reprizei secunde avea să conteze decisiv în stabilirea scorului final.

Tocmai de aceea, LPF-ul i-a inclus pe cei doi fotbaliști ai arădenilor în formația ideală a rundei cu numărul 17, aducând următoarele argumente:

Florin Iacob (UTA Arad / 27 de ani) – A contribuit din plin la succesul arădenilor prin câteva intervenţii, dar şi prin modul cum şi-a dirijat defensiva.

Erico da Silva (UTA Arad / 31 de ani) – A înscris golul care a adus grupării arădene o victorie importantă, graţie căreia UTA revine în lupta pentru un loc în play-off.

Echipa ideală a etapei a 17-a: Iacob (UTA) – de Sousa (Astra), Pițian (Chindia), Erico da Silva (UTA), Țigănașu (Botoșani) – Maes (FC Argeș), Rață (Chindia), Cicâldău (CS U Craiova) – Ely Fernandez (Viitorul), Tănase (FCSB), Debeljuh (CFR Cluj). Antrenor: Edward Iordănescu (CFR Cluj)

5 comentarii

  1. Va exista și o echipa a întregului campionat unde vor fi chiar 3 UTA-isti. Nu spunem care ca sa- i punem la ambiție pe fiecare. !! BAFTA !!

    0
    0
  2. Cred că portarul etapei trebuia să fie cel al Voluntariului.Aproape că a adus un punct echipei si a aparat de cateva ori incredibil.

    0
    0
  3. Mister Balint nu face nici un fel de alaturari…L-a trecut instantaneu pe banca pe Florin Iacob,dupa niste evolutii putin mai slabe…macar ca este omul sau de baza….Nimeni nu este garantat titular la dansul si imi place asta….Cu Mister Balint nu tine figura….HORA…sper ca citesti aceste randuri umile….sper sa-ti dea de gandit….Nu iti pot uita ranjetul la faza cu FCSB,imi pare rau….Altul,in locul tau,ar fi plans….dar pe tine te-a apucat rasul….Cum crezi….Te doare la basca,si nici acolo….Poate te odihneste putin Mister Balint….Ai mare nevoie de o regandire de atitudine….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button