UTA Arad

UTA se înțelesese verbal cu Vítor Bruno, dar infectarea cu COVID a oprit revenirea fostului fundaș al CFR-ului în România



La interviul ce a precedat partida FC Voluntari – UTA (scor 0-1), Laszlo Balint recunoștea că echipa sa a fost foarte aproape să-și completeze lotul în vederea stagiunii de primăvară. După transferul rusului Shlyakov, arădenii au rămas pe piață pentru un nou fundaș lateral și chiar bătuseră palma cu el, dar: „Din păcate, a ieșit pozitiv la COVID și am fost nevoiți să oprim transferul. Era vorba despre Vítor Bruno, care a mai jucat în România la CFR Cluj, un fundaș stânga cu multă experiență cu o grămadă de meciuri în prima ligă portugheză. Acum venea din liga a doua a țării sale natale și sunt sigur că ne-ar fi ajutat la ce calități are. Asta e situația, acest virus ne influențează inclusiv campania de transferuri, dar nu renunțăm. Mai vrem să aducem un fundaș lateral, purtăm negocieri în acest sens, sper ca în maxim o săptămână-două să ne putem baza pe el”, ne-a mărturisit antrenorul „Bătrânei Doamne”.

FC Famalicão, FC Porto (tineret), CD Candal, GD Ribeirão, FC Penafiel, CFR Cluj (sezonul 2015-iulie 2016), CD Feirense, Boavista FC, CD Feirense, Leixões SC și UD Vilafranquense sunt echipele din cariera lui Vítor Bruno (31 de ani). Portughezul a strâns exact 100 de prezențe în prima ligă din Portugalia, reușind trei goluri și 11 „asisturi”. Pentru CFR a bifat nu mai puțin de 29 de partide, a înscris de două ori și a oferit patru pase decisive. Cu echipa clujeană a câștigat singurul trofeu din carieră, Cupa României, în vara lui 2016, după o finală câștigată la penalty-uri cu Dinamo (5-4).

În altă ordine de idei, rusul Evgeniy Shlyakov a trăit bucuria succesului de la Voluntari în mijlocul echipei. „A fost cu noi la București, mă bucur că-l văd aproape integrat în grupul nostru. A fost în vestiar alături de băieți înainte de meciul de la Voluntari, i-a încurajat, i-a îmbărbătat, iar la final, bineînțeles, a sărbători alături de el succesul. Va recupera rapid din punct de vedere fizic, mai degrabă acomodarea la stilul de viață din România s-ar putea să-i pună mici probleme, dar am mare încredere că va trece și peste acest mic impediment. Mai sunt mici pași de parcurs și cu legitimarea sa, dar oricum nu am fi contat pe el la meciul de sâmbătă, cu FC Argeș”, ne-a mai mărturisit Gyuszi Balint.









4 comentarii

  1. pai se putea amana, dar fara a se abandona , opri transferul.. in cateva zile va fi testat din nou si probabil va deveni negativ..

    0
    0
    1. Da pacat trebuia sa asteptam prea mult ( vindecarea + pregatirea fizica + integrarea in echipa) il vedeam jucand cam peste o luna prea multe meciuri pierdute. Noua ne trebuie un jucator care Poate juca imediat sau maxim intr-o saptamana .

      0
      0
    2. Nu e timp,din nou, pentru experimente si resuscitari,pe care le face Hagi,uneori cu noroc,alteori mai putin….Ceasul ticaie secunda cu secunda….

      0
      0
  2. Ok,stiam…dar ce rost mai are acum sa discutam despre foste posibilitati,atat timp cat se dovedeste ca transferurile facute sunt de maxim bun augur….Si fara lipsa de modestie,chiar aratam foarte bine,superb, tot mai bine…Sa batem Argesul si ulterior va fi o alta abordare….Si nu este foarte greu,la o adica,cu aceeasi atitudine!
    Succes!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button