UTA Arad

LPF-ul și televiziunile au schimbat din pix ora de începere a meciului UTA – FC Argeș! Vezi când se va auzi primul fluier sâmbătă!



Echipa fanion a Aradului trebuie să-și regândească puțin programul pentru ziua de sâmbătă, când va intra pe teren contra celor de la FC Argeș, în cadrul etapei a 18-a a Ligii 1. LPF-ul și televiziunile au schimbat din pix ora de începere a meciului, de la 14,45, la 16,30! La prima vedere motivul e legat de amânarea partidei pe care CSM Bucureşti trebuia să îl joace de la ora 17, în deplasare, cu echipa Rostov pe Don, în etapa a 12-a a Grupei A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Rusoaicele au cazuri de COVID și…de vină sunt utiștii și argeșenii, care și-au făcut un program, iar acum trebuie să-l schimbe.

Așadar, sâmbătă, „roș-albii” intră pe arena „Francisc Neuman” contra „alb-violeților” lui Ianovschi cu aproape două ore mai târziu, la temperaturi, probabil, mai mici și cu nocturna funcționând la capacitate maximă. Celelalte confruntări ale zilei, Sepsi – Astra și CS U Craiova – Viitorul se dispută conform programării inițiale, adică de la ora 12,30, respectiv 21!









8 comentarii

  1. ar trebui un regulament minim o saptamana inainte programarea sa nu mai poata fi schimbata trebuie un pic de respect fata de cluburi si in alte tari tv urile dau bani si nu maruntis din off shore cum e la noi!

    0
    0
  2. Nu ai cum….Daca nu ar fi drepturi de televizare,multe echipe ar intra in colaps total….Se profita de situatia pandemiei pana cand nu avem voie sa ne sustinem echipa din tribune si ei profita….Dar si cand vom avea acces liber,va rasuna stadionul….Abia astept momentul acela de sarbatoare!

    0
    0
    1. Pt UNII se poate,pt ALTII,nuu….Discriminare!la birt,la teatru,cinema se poate,la stadion-deschis NU se poate!!mai rezistam,mult??nu mergem peste ei??

      0
      0
  3. Asa cum inteleg eu fotbalul, daca il inteleg, aprostu ar trebui sa linga picioarele UTA-ei. Nu are nici un merit cu Vorobias sau Roger, altii i-au adus. UTA, incearca sa-l ajute, daca are po cine ? Corect ar fi ca acest aprostu sa spuna cati bani a luat de la vlad morar, pleasca, kaplan, hora, rosu, etc. s.a.m.d care au golit visteria clubului.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button