Arhivă articole

Man, sătul de critici: „Lumea se răzbună pe mine căci zilnic sunt transferat pe la toate echipele din Europa”FCSB a câștigat cu 2-1 duelul cu FC Voluntari și se află pe primul loc la patru puncte de CFR Cluj, principala urmăritoare. Dennis Man a pus din nou umărul la victoria echipei sale. A deschis scorul și a ajuns la reușita cu numărul 14 din acest campionat. Jucătorul nu a fost foarte bucuros la interviurile de la finalul partidei. Nu înțelege de ce „oamenii se răzbună” pe el.

Dennis Man a avut și un mesaj pentru contestatarii săi. Spune că oamenii au reacționat agresiv când au citit în ziare că are oferte de multe milioane de euro. „Nu ştiu de nicio ofertă, văd şi eu prin ziare ce se scrie, sunt zilnic transferat pe la toate echipele din Europa, dar nu sunt eu de vină şi nu e problema mea asta. Văd că oamenii se răzbună pe mine, dar eu încerc să-mi fac treaba pe teren, nu mă gândesc la un transfer acum. Încerc să-mi văd de treaba mea, să dau totul cât timp sunt aici şi să las la o parte transferurile şi ce se scrie zi de zi. La sfârşitul campionatului să dea Dumnezeu să ieşim campioni şi vom vedea pe ce drum vom merge”, a mai spus Man.

Numai în această iarnă, arădeanul crescut de Atletico și lansat în fotbalul mare de UTA a fost „plimbat” de presa națională și internațională pe la Fenerbahce, Krasnodar Sheffield United, Zenit, FC Sevilla, Feyenoord, Atalanta, Roma, Fiorentina, Parma și chiar și FC Barcelona. Gigi Becali cere 15 milioane pentru transferul lui Dennis Man, condiții în care UTA și Atletico vor împărți egal cele 1,5 milioane de euro din procentul fixat în vara lui 2016 din următoarea vânzare a fotbalistului de 22 de ani.

FOTO: prosport.ro

2
1

Un comentariu la articolul: “Man, sătul de critici: „Lumea se răzbună pe mine căci zilnic sunt transferat pe la toate echipele din Europa”

  1. lasati-l PE DENIS SA JOACE!
    OIERUL ESTE VINOVAT ,el este stapanit intru totul de BANII!

    2

    0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.