Crisul Chisineu-Criș

Crișul a pierdut greu amicalul cu viceliderul ligii secunde! Abrudean: „Jucătorii s-au achitat de sarcini cât puteau în acest moment”





Ocupanta locului secund din Liga 2, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, a disputat astăzi, la prânz, primul amical al stagiului de pregătire centralizată pe care-l efectuează, de luni, la Sânmartin, în județul Bihor. Echipa antrenată de Flavius Stoican a întâlnit liderul din Seria a 8-a a Ligii 3, Crișul Chișineu Criș, de care a dispus cu scorul de 1-0 (0-0).

Singurul gol al testului găzduit de terenul sintetic de la LPS Oradea a fost marcat de Daniel Paraschiv, în minutul 73. O centrare venită din banda stângă, a fost tratată superficial de defensiva Crișului, iar atacantul de 21 de ani aflat în vizorul UTA-ei a înscris cu toată opoziția lui Sabău.

Dacă divizionara secundă a mai fost periculoasă doar prin șuturi de la distanță și câteva centrări rezolvate de apărarea adversă, Crișul a avut o ocazie mare după o jumătate de oră de joc. Siminic l-a găsit bine pe Modan în careu, dar acesta a tras incredibil pe lângă din poziție clară de gol. Totodată, lui Budur, i-a fost refuzat un penalty, arbitrul Omuț acordându-i doar galben pentru simulare.

Pentru echipa din județul nostru, testul de azi nu a fost prins în programul inițial și s-a desfășurat după doar patru antrenamente susținute în acest an. „Teoretic, nu ar fi trebuit să jucăm acest meci după doar câteva zile de pregătire, dar am vrut sa ii ajutam pe cei de la Pandurii. Sunt mulțumit și ii felicit pe jucători pentru că au încercat să se achite de sarcinile de joc atât cât puteau în acest moment și dacă eram atenți la faza golului lor puteam scoate chiar un rezultat de egalitate în compania echipei de pe locul 2 din liga secundă. Cel mai important lucru este că nu avem accidentări, singurul lucru de care îmi era frică când am acceptat acest joc.  Un alt lucru bun a fost că am văzut jucătorii noi la lucru. De luni intrăm într-o altă etapă a pregătirii și voi avea tot lotul la dispoziție. Din motive personale, Velici s-a pregătit la Timișoara în aceasta săptămână și nici nu a jucat astăzi”, ne-a declarat Adi Abrudean, care a folosit următoarea formulă de joc: Zamfir – Pătlăgică, Sabău, Nistor, Siminic – Clej,  Mihuta, Ciubotariu – Susan,  Modan, Ciornei, de pe bancă mai venind: D. Tambor, Haloș, Al. Pavel, Teședan, Cocriș, Suslak, Budur, Moldovan.

Viitorul Pandurii s-a aflat la al doilea amical din această iarnă, după 4-0 cu Minerul Costești, meci disputat la Târgu Jiu. „Am jucat pe teren sintetic și pot spune că a fost un antrenament bun, un test util, împotriva unei echipe foarte bună, care are un antrenor Adrian Abrudean foarte implicat. Mi-a lăsat o impresie plăcută, atât el, cât și echipa, dar și arbitrul Marius Omuț, care a lăsat jocul liber. Am utilizat cam toți jucătorii cu care am făcut deplasarea. Mă bucur că n-au fost accidentări. Momentan, lotul n-a mai suferit modificări”, a declarat, pentru Liga2.ro, antrenorul Flavius Stoican.

Pe 26 ianuarie, echipa lui Stoican, aflată în continuare la Sânmartin, se va deplasa la Timișoara, pentru amicalul cu ASU Politehnica. Miercuri, Crișul întâlnește o altă divizionară secundă, pe Ripensia, cel mai probabil în comuna timișană Urseni.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button