Arhivă articole

Clipe unice pentru suporterul UTA-ei din Iași, Cătălin Mihăescu: „I-am cunoscut pe băieți, am simțit o emoție puternică”

Întâlnire emoționată la Iași pentru un fidel suporter al UTA-ei. Știind că echipa sa de suflet joacă mâine în Dealul Copoului, avocatul Cătălin Mihăescu a încercat să ia legătura cu „oficialii” clubului pentru a provoca o întâlnire de câteva minute, dar Dorin Stana, directorul administrativ al „Bătrânei Doamne”, i-a luat-o înainte.

L-a poftit la Hotelul „Ramada” după ce „roș-albii” au luat cina, iar avocatul ieșean descrie singur ceea ce a simțit în această seară. „A fost extraordinar pentru mine, nu am cuvinte. Am simțit o emoție puternică. Mulțumesc din toată inima familiei UTA, sunt oameni deosebiți, am vorbit cu domnul antrenor Balint, l-am felicitat pentru modul cum se prezintă la o conferință de presă, se vede că are cultură generală și fotbalistică. Am vorbit vreo zece minute cu dânsul, a fost o plăcere să-l ascult. Am schimbat păreri, m-a ascultat și m-a lămurit, merită să avem toată încrederea în el. La final mi-au dat autografe, iar domnul antrenor mi-a scris pe tricou: <<Cu mult respect, pentru domnul Cătălin Mihăescu, de la Laszlo Balint!>> Am cunoscut și jucătorii, am făcut și o poză cu ei. Domnul Stana este un om deosebit, mi-a adus ce l-am rugat, doar cuvinte de laudă am și sunt mândru de echipa și clubul meu. Le-am spus băieților că mâine îî tocăm pe Poli, batem 4-0. Am schimbat câteva vorbe cu Buhăcianu, apoi cu Cipri Rus, cu care am vorbit despre Ionuț Popa și fiica sa îndurerată, Meda”, ne-a mărturisit Cătălin Mihăescu.

În final, avocatul ieșean a transmis un mesaj și pentru suporterii UTA-ei: „Dragi utiști! Suferim cu toții, ne mai certăm înte noi, dar UTA este una singură, e a noastră. A celor care avem UTA în suflet de zeci de ani, dar și a celor tineri care preiau ștafeta pentru viitor”.

Trebuie menționat că Mihăescu a fost bun prieten și cu regretatul Ionuț Popa, de pe vremea când acesta o antrena cu succes. Altfel, avocatul din capitala Moldovei a achiziționat mereu abonamente (unele dintre ele le-a și donat suporterilor arădeni prin intermediul sportarad.ro), dar și bilete virtuale, iar astăzi și-a cumpărat și materiale promoționale. Altele pe lângă cele oferite sub formă de cadou de clubul arădean.

14
1

8 comentarii la articolul: “Clipe unice pentru suporterul UTA-ei din Iași, Cătălin Mihăescu: „I-am cunoscut pe băieți, am simțit o emoție puternică”


 1. Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/sportar1/public_html/wp-content/plugins/wp-user-avatar/includes/class-wp-user-avatar-functions.php on line 487
  Ramon spune:

  Mult respect d-nl avocat. Sânt sigur că UTA se va întoarce acasă cu cele trei puncte. Mult succes UTA-ARAD.

  22

  0
 2. Pana la sustinatori,de peste tot,eu rog conducerea sa imi explice,ce cautau acele persoane,pe locurile mele de abonamente,sase(6),la numar…Cum de au intrat la meci?Cum de au avut voie?Eu stau acasa,la televizor si ii vad…Nu de frustrare e vorba,dar cum au putut intra aceia si eu nu?Pai merg si eu….data viitoare…Activez abonamentele la poarta,se rotesc turnichetii si gata…Simplu!!!!

  12

  3
 3. Reacție normală ,D-ule Giro. Timid dar tot mai frecvent cam 50 de persoane ,pătrund în incinta. Sigur ,nu au treabă cu oficialii. Mai bine zis au legătură cu oficialii TV mai arata și câte o domnișoara ,la oficială. Prilej de mândrie ,probabil pentru cei care sfidează comunitatea.Burleanu ar avea de gând să dea drumul oamenilor pe la europene. Tot 30%. Să vă interesați ,de curiozitate daca teatrul merge. Aradul avea la procent de infectare ,doar 1,9 fatza de ,3 ! Complimente !!

  16

  1
 4. Mi-aș dori ca Gyuszi și băieții să câștige cu Poli Iași, pentru a se bucura suporterii ca domnul Mihăescu ( chiar și Dimitri ar fi fericit, cu toate că nu recunoaște ).
  Cu toții ne dorim ca BRANDUL ARADULUI să ne facă fericiți, azi și în celelalte etape ce vor urma!
  Forza UTA !!!

  8

  0
 5. si doresc sa uit repede cosmarul din finalul meciului cu fc arges!
  HAIDE UTA,una dintre Campioanele Provinciei!
  UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA!

  3

  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.