Baschet

FCC Baschet Arad revine, după aproape un an, pe parchetul Polivantei pentru restanța cu „Simona Halep”!





După aproape un an de zile, FCC Baschet Arad va juca din nou un meci oficial pe teren propriu. De Ziua Femeii, pe 8 martie 2020, „galben-albastrele” o găzduiau (fără spectatori) echipa din Brașov, după care sportul s-a oprit pe întreg mapamondul în contextul pandemiei de coronavirus. La reluarea, în noimebrie, a întrecerilor interne, elevele lui Bogdan Bulj au evoluat doar în deplasare, în cadrul turneelor (5 de campionat și unul de Cupa României), dar așteptarea s-a terminat.

Conform FR Baschet, Polivalenta arădeană va găzdui restanțele care nu s-au disputat în 9 şi 10 ianuarie, la turneul de la Constanța. Atunci CS Phoenix Simona Halep Constanța a găzduit turneul cu numărul cinci, dar n-a putut să-și joace cele două partide pentru că a avut trei jucătoare cu COVID-19. FCC Baschet Arad a reușit să obțină organizarea celor două partide.

Cele două confruntări sunt programate pe 13-14 februarie. Sâmbătă. CS Phoenix CSU Simona Halep Constanța o întâlnește pe U. Cluj, iar a doua zi, de Ziua Îndrăgostițiilor, o are față în față pe FCC Baschet Arad. Vă reamintim că teamul de pe Mureș ocupă locul 4 la finalul turului, cu 18 puncte, bilanţul fiind de opt victorii şi două înfrângeri.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button