Fotbal judetean

Apostol e ultima noutate a Păulișanei, Maghici are în vederi și câțiva juniori de la Viitorul 2004-2005!





Păulișana Păuliș este una dintre puținele grupări din Liga 4-a care și-a dorit să revină pe gazon respectând orice protocol impus de autorități în pandemia de coronavirus. Nu  a fost cazul căci majoritatea a decis altceva, însă de această dată inclusiv conducerea Asociaței Județene de Fotbal își dă tot interesul să repornească motoarele, avându-l aliat inclusiv pe Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Azi se știe că mini-sezonul primului eșalon județean demarează pe 20 martie, iar echipele strâng, rând pe rând, rândurile. Păulișul se prezintă la start cu „piese” noi, care nu au apucat încă să debuteze în „alb-albastru”, Răzvan Blănaru, Florin Gâlcă sau Răzvan Onuțan. Sunt jucători achiziționați încă de anul trecut pentru ca în această iarnă să se alăture lotului grupării din Podgorie și atacantul Răzvan Apostol (ex. Dorobanți sau Curtici). „Sunt nume importante pentru echipa noastră, din păcate la ora asta nu mai contăm pe Denis Calancea. A plecat la muncă în Germania, dar avem speranțe că revine acasă într-o lună, două. Ne-am mai dori un portar lângă Brutyo și încă un fundaș și un mijlocaș cu ceva experiență. La reunirea de luni am avut 16 jucători, deocamdatăm mergem pe două antrenamente pe săptămână. Personal, am treabă până duminică cu grupa 2004-2005 de la Viitorul. Ne-am cantonat în Ungaria, folosim baza sportivă a celor de la Grocsis Academia, avem condiții extraordinare de pregătire. S-ar putea ca unii copii care sunt azi cu mine în Ungaria să mă însoțească și la Păuliș la primăvară”, ne-a mărturisit Dinu Maghici, principalul Păulișanei.

Deținătoarea bronzului la „înghețarea” sezonului precedent începe seria de meciuri amicale cu „verișorii” din Sâmbăteni (13 februarie), la rând urmând: Șimand (20 februarie), Pecica (24 februarie), Zăbrani (6 martie), Peregul Mare (13 martie).









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button