Fotbal judetean

Va fi primăvara promovării la Ineu? Sculici: „Obiectivul e clar, indiferent de protocol și de câte echipe vor fi angrenate în noul campionat”





La 5 ani de la coborârea de bună voie în fotbalul județean, CS Ineu își dorește să se întoarcă în Liga 3-a. Intențiile zărăndanilor sunt clare în acest sens, iar lotul de jucători pare capabil să ducă la bun sfârșit lupta pentru promovare în mini stagiunea ce ar trebui să înceapă pe 20 martie.

Achizițiile verii trecute, Bogdan Burlă și Ovidiu Vezan nu au avut ocazia să debuteze oficial,  în aceeași situație fiind și atacantul Ousmane Gueye. Senegalezul a sosit în Țara Zărandului în luna octombrie a anului trecut, a preluat și o grupă de copii și juniori la Ineu și așteaptă să pună umărul la îndeplinirea obiectivului.

În această iarnă, Cristi Sculici și-a mai întărit, deocamdată, lotul doar cu doi fundași tineri. În cazul lui Karmanoczky vorbim despre o revenire, în timp ce Alex Deliman (20 de ani) s-a alătura „alb-albaștrilor” după ce a părăsit-o pe Progresul Pecica. „Ne mai gândim la una-două întăriri, însă și dacă rămânem în actuala formulă eu sunt mulțumit de ceea ce am la dispoziție. Obiectivul e fără doar și poate promovarea în Liga 3-a, Ineul vrea și poate să susțină o competiție indiferent de cât de strict va fi protocolul pe sănătate și de câte echipe vor fi angrenate în noul campionat”, transmite Cristi Sculici.

Antrenorul Ineului a sunat adunarea pe 25 ianuarie, programând zilnic câte o ședință de pregătire. Se ia în calcul și efectuarea unui cantonament, în Ungaria sau pe plan local, însă – până una alta – sâmbătă (ora 11) se începe seria amicalelor în fața Unirii Sântana, după care vor mai avea loc următoarele partide:

Miercuri, 17 februarie: UTA U17 – CS Ineu

Sâmbătă, 20 februarie: Gloria Lunca Teuz Cermei – CS Ineu

Miercuri, 24 februarie: CS Ineu – CAO Oradea

Sâmbătă, 27 februarie: UTA U19 – CS Ineu

Sâmbătă, 6 martie: CS Ineu – Șoimii Șimand

Sâmbătă, 13 martie: CS Ineu – Sântana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button