Stranieri aradeni

Man, la prezentarea în tricoul Parmei: „Mutu este modelul meu!”; Arădeanul e anunțat titular cu Bologna





Dennis Man a fost prezentat oficial la Parma, iar fostul atacant de la FCSB a recunoscut că modelul său este Adrian Mutu, care a lăsat o impresie foarte bună în Serie A, chiar în tricoul Parmei. Man a fost dezinvolt la prezentarea oficială și le-a spus italienilor care sunt principalele calități pe care le are.

Dennis Man susține că a sesizat deja diferența mare dintre Liga 1 și Serie A și promite că va încerca să se integreze cât mai repede la Parma. „Sunt conștient de ceea ce înseamnă să joc în Serie A, coechipierii de la Parma m-au primit foarte bine și sunt gata să dau tot ce-i mai bun și să ajut echipa. Sunt un jucător tehnic, am o viziune de joc foarte bună, mă adaptez repede situațiilor din meci, cred că sunt și rapid. Trebuie să recunosc că Mutu este modelul meu, era un idol din copilărie. Toți știu cine e Mutu, toată lumea știe ce a făcut în Italia, câte goluri a marcat. Dacă mă întrebați cine mă inspiră, atunci răspunsul este Mutu”, a spus Dennis Man, la prezentarea oficială de la Parma.

Fotbalistul arădean e conștient că a ajuns la un club ce are mare nevoie de puncte și încă urgent, altfel riscă să piardă contactul cu plutonul echipelor ce luptă pentru supraviețuire. „Sunt fericit că sunt aici, Parma este un club cu o istorie mare. Sper să mă ridic la înălțimea așteptărilor. Echipa trebuie să strângă puncte, nu e ușor dar acest grup e capabil să-și atingă obiectivul. Am văzut care sunt diferențele dintre Seria A și Lga 1, sunt două campionate complet diferite. Am înțeles repede asta, dar încerc să mă acomodez ca să intru pe teren și să-mi demonstrez calitățile. Sunt câteva zile de când am venit aici, încerc să intru în ritmul echipei, nu știu dacă voi juca și în meciul următor”, a mai spus Dennis Man.

Man a debutat deja în Serie A în tricoul parmegianilor pe finalul deplasării de la Napoli, pierdută de echipa sa cu 2-0. Pentru meciul de duminică, contra Bologniei, arădeanul e anunțat titular de reputata publicație Gazzetta dello Sport, într-un trident ofensiv din care mai fac parte danezul Cornelius și ivorianul Gervinho. Confruntarea se vede pe Digi Sport 2 începând cu ora 19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button