UTA Arad

Pânzaru își face mea culpa după eliminarea UTA-ei din Cupă: „Poate nu am reușit să-i motivez ca și Gyuszi, cred că am așteptat ca ei să se dea la o parte…”





„Bătrâna Doamnă” a pierdut primul meci în deplasare în anul 2021 și spune adio Cupei României în faza optimilor de finală. Eliminarea din competiție e cu atât mai dureroasă cu cât ea s-a conturat în fața unei divizionare secunde, rivală a arădenilor, Universitatea Cluj.

Trupa gazdă a profitat de ziua slabă, chiar mizerabilă, a „roș-albilor” și s-a impus cu 2-1. Probabil, absența de pe bancă a „principalului” Laszlo Balint (aflat în izolare după ce a fost confirmat cu COVID) a contat și ea, însă chiar și așa „roș-albii” nu aveau voie să se prezinte atât de rău în fața formației de pe locul 6 în Liga 2-a. „Motivațional, îmi asum eșecul pentru că nu am reușit să motivez echipa cum o făcea Gyuszi (n.a. Laszlo Balint). Din păcate, situația o impune și poate ne revenim în meciurile următoare după palma încasată azi. Nu am reușit să învățăm din experiența fazelor trecute, când echipe de liga întâi au fost eliminate, dar nici meciul de aseară, când Petrolul a eliminat Poli Iași”, a spus Alin Pânzaru, unul dintre „secunzii” UTA-ei la finele meciului de pe „Cluj Arena”.

Referindu-se strict la desfășurarea partidei, fostul tehnician al Brăilei consideră că jocul echipei arădene a fost lent. „Cred că am avut o răbufnire de orgoliu doar după 1-0. Am început jocul foarte prost, am avut o lentoare în tot ce a însemnat fază de construcție. În plus, am avut o foarte mare neatenție pe prevenție, pe atacul adversarilor. Cred că am așteptat cumva ca ei să se dea la o parte sau să ne ofere nouă oportunitatea de a înscrie, să jucăm la o singură poartă, astea păreau așteptările noastre. Dar, am întâlnit o echipă care și-a văzut interesul, echipă cu calitate. Repet, noi am intrat în joc la 1-0, până atunci am fost inexistenți din toate punctele de vedere”, a adăugat Pânzaru.

Laszlo Balint a vorbit în diferite rânduri despre un parcurs cât mai lung al echipei sale în Cupa României, dar ca și în 2006 cu el pe teren UTA s-a oprit în faza optimilor de finală. „Pentru UTA orice trofeu accesibil se joacă și se ia în calcul. Cupa era un obiectiv important pentru noi, dar…Eu am avut experiența asta pe viu în anii trecuți, când echipele de eșalon inferior au dat o replică bună celor dintr-un eșalon superior. S-a întâmplat și azi, din păcate. Nu știu dacă jucătorii noștri s-au menajat, noi ne-am exprimat foarte clar pentru obținerea victoriei. Chiar și mixul acesta, format dintre jucători cu minute mai multe cei cu minute mai puține ar fi trebuit fie unul compact și bun. Dar, s-a dovedit că suferim la partea de abordare și trebuie să lucrăm mai mult la asta”, a fost concluzia lui Alin Pânzaru.

UTA s-a prezentat la Cluj fără Iacob, Tomozei sau Albu, în timp ce fundașii Erico și Benga au rămas pe bancă. În rest, până la final fiecare utist obișnuit cu minutele în Liga 1 a intrat în luptă. Arădenii revin în această seară acasă, iar de mâine pregătesc deplasarea de la Ploiești, cu Chinidia, echipă ce a evitat surpriza neplăcută în fața celor de la Farul Constanța.

 









14 comentarii

  1. Capul sus și nu e nimica pierdut,oricum Cupa nu era de noii.
    Munca foarte multă muncă și succes pe Sâmbătă.
    Baftă băieți!!!

    0
    0
  2. În minutele de început ,UTA a luat ,, pulsul” adversarului și rezultatul nu intra la așteptări. Coeziunea in joc nu putea fi data peste cap de ,,amestecul” de rezerve ,venite la ciupeala. Interesul general pare a fi ca toată lumea să se păstreze ,sa evite accidentări și sa treacă timpul cu pagube ușor de digerat. Aproape că și noi uităm și așteptăm următorul meci Daca au venit la trecerea timpului ,de ce oare s,-au fotografiat ??? Pentru noi poza a rămas în alb-negru negru. Poate și cu siguranță lumea merita mai mult. Se coboară prea ușor trepte valorice. E posibil cum o echipa trage de timp ca și antrenorii să facă la fel ,așteptând finalul de contract !!

    0
    0
  3. Bravo Adrian Petre, aceasta este maniera de a arăta că ai UTA în INIMĂ!😍
    Ai arătat că vrei și că poți!
    Gyuszi, însănătoșire grabnică, SIGUR vei reveni cu gândul să îi dai banderola de căpitan de echipă lui Adrian Petre și o cu totul altă manieră de joc, care ne va aduce DOAR VICTORII ȘI EGALURI!
    Azi am văzut ATITUDINEA POTRIVITĂ și realizări mai multe față de ceilalți, la următorii:
    Balauru, Isac, Mode, Denis Rusu, Roger, ADRIAN PETRE și parțial Shlyakov.
    Din păcate nu e suficient ca doar 6-7 jucători să dea totul, pentru ca echipa să câștige.😔
    Dacă cei din teren știu ce să joace (acest lucru se lucrează la antrenamente), nu au acea „lentoare”(ca să îl citez pe secundul Alin Pânzaru) ci din contră, au încredere, acțiunile de atac se desfășoară în viteză și sunt eficienți!
    Sunt mulți jucători fricoși și neputincioși care au nevoie de o minge mai mare, pentru a avea o șansă să o lovească în plin.
    Aproape după fiecare meci am auzit o scuză, „să învățăm din greșeli”…nu ați învățat…ÎNCĂ.
    În acest moment se poate alinia un prim 11 foarte bun, care antrenat cu spirit de luptă, spirit de echipă și atitudine de învingător, nu are cum să cunoască înfrângerea!
    Emil Săndoi și nu numai, laudă achizițiile UTA-ei și are perfectă dreptate.
    Avem fotbaliști buni și foarte buni, care nu credeam că îi va avea UTA în Liga I:
    Iacob,Balauru,Penteleu,Benga,Erico,Shlyakov,Isac,Modestas,Albu,Denis Rusu,Vali,Roger,Adrian Petre ș.a.m.d.,care pot deveni excelenți…
    Dacă se îndeplinește obiectivul principal, accederea în PLAY OFF, vom lăsa în urmă rușinea din această seară.
    FORZA UTA !!!

    0
    0
  4. Greșeala ta au fost declaratiile de la conferința de presă”suntem favoriți”, primul 11total greșit și nu cred că l-ai făcut tu.
    Mulțumesc domnului Balint că și-a găsit total nepotrivit momentul să-mi de-a dreptate mie și multor suporteri cu privire la jucătorii care nu pot să crească în valoare și se vor întoarce în liga secundă!
    As dori sa întreb de ce nu ați sacrificat meciul cu chindia in favoarea acestui meci de cupă, ne-ați făcut speranțe la această competiție și am văzut ce profesionist ați tratat-o.
    Ați expus anumiți jucători care știu și ei că nu pot mai mult,ați subestimat adversarul, concluzia ar fii că ne-ați făcut de rușine.
    La toate certitudinile celor plecați din vară l-aș baga și pe Antal,el vrea, poate nu e pregătit,dat anumite execuții nu necesită multă forță,sper să mă înșel dar din păcate la capitolul plecări cam am dreptate.

    0
    0
  5. Domnule „”antrenor, dumneata nu probabil nu stii la ce echipa esti. Pentru ca spui niste lucruri care le spune un antrenor de la o echipa precum Recolta Apateu. Pai cum sa vii dupa asemenea prestatie, a unei echie numite UTA, care pana mai ieri era (singura) Campioana a provinciei, si sa spui ca Tu, cel care ar trebui sa dai tonul la victorie, te gandesti doar la trofeele ce sunt mai accesibile. A 2.a chestie tu te compari cu Poli Iasi, care is vai mama lor. Pai scuza-ma Mister, dumneata antrenezi UTA?

    0
    0
  6. Aceeasi poezie! Am auzit-o de mii de ori. N-am intart bine în meci, n-am reușit să…
    Cine este responsabil cu reușitul ăsta? Cum de nu reușiți să vă dați seama că este un meci important? Uite-așa vă faceți de râs, neforțați de nimeni. Adi Petre 10 clase peste toți atacanții. Felicitări Adi. Spune-le că ai dat 30 de goluri într-un sezon la UTA. Antal m-ai dezamăgit crunt. Din poziția aia n-ai cum să ratezi numa dacă dai intentionat afară. Deja începeți să pierdeți si afară…

    0
    0
  7. De la inceputul campionatului domnilor antrenori ,nu mai conteniti sa ne repetati aceeasi chestii ;nu am reusit sa-i motivam pe jucatorii , lentoare in joc , oboseala , nu avem viteza, teren greu, nu invatam din greseli, etc. Eu as vrea sa va intreb .E de datoria cui sa regleze aceste probleme, M-ai lasati la o parte vaitatul ca ne-am cam saturat si nu aduce nimic bun . Dupa cum se vede o echipa de liga a doua motivata ne bate de ne asculta cu urechea. Voua domnilor fotbalisti nu va este asa putin rusine de jocul vostru, de munca voastra pana la urma,. lucru valabil si pentru domnii antrenori. Ati prefera sa fiti neplatiti cu lunile ca la dinamo?

    0
    0
  8. „Motivațional, îmi asum eșecul pentru că nu am reușit să motivez echipa cum o făcea Gyuszi (n.a. Laszlo Balint).”
    Nu mai simulați antrenoratul, fotbalul vă pedepsește dacă nu îl tratezi într-un mod profesionist.
    Indiferent cât ești de bun motivator, dacă cei din teren nu învăță de la antrenori tranziția pozitivă, iar relațile de joc suferă, nu ai cum să tinzi spre succes, dacă nu ai „instrumentele”necesare.
    Antrenorul te motivează și tu te gândești ” Dau totul pentru victorie, dar cum să fac asta,să improvizez?”
    E ca și cum ai alerga cu cizme pescărești și să dorești să bați recordul mondial de viteză la 100m plat.
    Păcat că am fost una din surprizele din Cupa României.
    Pe când vom vedea o echipă UTA (antrenori și jucători), care își respectă numele?
    Să fie cu Chindia?

    0
    0
  9. Fotbalul are farmecul lui…….rezultatele sunt imprevizibile într-un joc de fotbal ….corect ! UTA ….este numai una ! Hai UTA !

    0
    0
  10. Rușine să vă fie! Putem accepta să pierdem un meci, dar să fi existat atitudine din partea echipei. Jucăm cu U, o rivală, dar o echipa de L2 și avem spectrul sferturilor de finală cu minimum încă două echipe de L2 calificate acolo și cu care putem cădea.
    Și voi ce faceți, dormiți pe voi?
    Odihnim jucători?
    Jucăm cu Melinte fundaș central? Care nici la Cermei nu cred ca ar prinde titular.
    Nu înțeleg conceptul de odihnit jucători.
    E ca și cum as spune ca eu nu merg mâine la munca, deoarece am lucrat azi mai intens.
    Despre ce vorbim?
    Cred că suporterii sunt prea blânzi și clementi cu acești jucători.

    0
    0
  11. Domnule Panzaru….sunt ferm convins ca gestionarea meciului si alcatuirea primului 11,nu v-a apartinut….Inteleg….
    Nu intru in istoric,cum sau din ce cauza,criterii interesante, ati fost adus la UTA…ma rog,sa trecem peste acest amanunt,aparent minor….In afara ca urlati in timpul jocurilor la jucatori si arbitri,impuneti doar o stare de nervozitate…..
    Alta gafa a dvs. majora!!!!!Dvs ati iesit la conferinta ca suntem favoriti si ne vom respecta statutul,ca ulterior, astazi, sa declarati ca nu ati reusit sa motivati echipa,la fel ca si Mister Balint…
    Exact asa s-a si intamplat!S-a aliniat o formatie cu rezerve multe si i-am tratat pe clujeni ca si pe o echipa de maidan..Ati facut nunta inainte de inmormantare dar din pacate in sicriu a fost UTA…
    Ar fi usor sa aratam spre Melinte si Ilie,total aerieni,total depasiti sau despre Roumpulaku care nu a castigat absolut nici un duel 1-1,ceva se intampla(nu numai)cu el….Despre Balauru,este primul meci oficial,foarte nesigur pe el,ca dovada nu se joaca cu mingi „acasa”,pe el…
    Atacanti avem,nu este nici o vina a lui Cipri Rus,Hora sau Buhacianu,ca sunt nevoiti sa coboare in median dupa mingi….Meteahna veche….
    Si daca tot am ajuns la capitolul atacanti,nu pot..imposibil…sa nu il vad pe Antal,la prestatia sa din jocurile in care a evoluat(involuat)…La nivelul sau(sperat),sa nu faci o preluare buna,o finalizare,o pasa buna..si nu din greseala doar,este exasperant….Am scapat de Vlad Morar si a venit Antal,alta Marie cu aceeasi palarie identica….
    Nu ii fac statuie de la primul meci,dupa revenirea acasa, lui Adrian Petre si am fost critic fata de el,recunosc..Dar ati vazut ce inseamna atitudine si dragoste fata de UTA?Oare va da de gandit?Revenim din nou la notiunea de ELEFANTI?
    PS:daca nu as avea maxima stima si respect pentru Vali Miculescu,pentru tot ce a realizat la UTA,as mai spune,scrie, unele despre juniorul sau…Sunt si eu tata,parinte si nu o pot face….
    Supararea trece,asa este viata chinuita de suporter neconditionat,dar nu se uita…
    Succes!

    0
    0
  12. La ce s-a prestat astazi,am fi pierdut cu absolut orice echipa posibila,ca adversar…Desculti in drum…Asa ceva,nu imi puteam inchipui vreo-data…Umilinta….
    Cineva,cativa,de pe comentarii il cereau la pregatire,pe Feri Bacsi,Tisza…Pai daca in modestia dansului,se apuca de pregatire,jar mananca unii,garantat…Maxim cateva zile dureaza,pana cand isi vor expira plamanii si se vor preda….O garantez..Primul ar fi Antal,daca l-ar lua Feri Bacsi,la o „usoara” personalizare cate 3-4 ore zilnice,asa usor…Am spus „usoara”,urmatorul fiind Nelut Rosu,Miculescu…Daca domnul Meszar,il va readuce pe Feri Bacsi in prim plan..Sa spuna Botis,Panin,etc,ce a insemnat Feri Bacsi,pentru ei….Hmmmm…

    0
    0
  13. PANZARULE,tu esti primul care trebuie sa aplauzi,pe din afara…Nici o treaba nu ai….Paralel,consumi bani fara rost…Bine spune @Ionescu Gavrila…nu oare consumi tu un ceai cald la Braila,mai bine….???Nu mai bine iti vezi de treaba,poate ca ai treaba si ne ocupi timpul?Ce cauti la Arad?Ce criterii te-ar fi recomandat?Un singur motiv sa fie si am inteles….total…Esti total paralel..

    0
    0
  14. Un joc foarte slab dacă jucam cu juniori nimeni nu zicea nimic dar în rest rămânem rușinea ligi1 după meciul din cupă și meciurile de pe teren propriu. Poate asta este valuoarea echipei. Rămânem douar cu istoria frumoasă a clubului UTA ARAD.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button