UTA Arad

UTA nu știe nici acum unde joacă cu Chindia, stă în picioare varianta Călărași?





Nu mai sunt nici trei zile până la meciul UTA-ei împotriva Chindiei Târgoviște, iar arădenii nu știu încotro s-o apuce. După cum se știe, stadionul „Eugen Popescu” se află în reconstrucție, iar elevii lui Emil Săndoi se cam plimbă de la un stadion la altul în acest sezon. Regulamentul nici nu-i lase să jongleze prea mult, căci trebuie să fie maxim 250 de kilometri între localitatea în care joacă un meci oficial și Târgoviște.

Astfel, Chindia a jucat acasă în acest campionat pe „Ilie Oană” , la Ploiești, pe „Marin Anastasovici”, la Giurgiu și terenul de iarbă (omologat) de la Buftea. Până în această seară, însă, târgoviștenii nu au informat LPF-ul, televiziunile și implicit adversarul de sâmbătă, în acest caz – UTA, unde vor juca în cadrul etapei a 23-a. S-a auzit ceva și de Călărași, dar pur și simplu „Bătrâna Doamnă” nu știe la această oră încotro s-o apuce, unde să-și rezerve hotelul etc.

Biletele la avion pentru cursa de vineri seara Timișoara – București sunt rezervate, dar vor fi folosite? Nu de alta, dar tot regulamentul spune că locația în care se joacă meciurile trebuie anunțată la LPF cu cel puțin zece zile înainte. Dacă regulamentele ar mai conta în fotbalul românesc?

22 comentarii

  1. Cand scriam si discutam cu fanii nostri targovisteni,ca primarelul lor nu este cu nimic mai bun decat Faraonul sau Bibi,am fost luat in deradere…Nici peste 4 ani,cat dureaza mandatul,Chindia nu va avea stadion..eventual un dreptunghi de iarba,imprejmuit de tribune pe schelet metalic….Atat…
    Interesant ca raman maxim 48-72 ore si UTA nu stie incotro sa mearga…
    Ma pot astepta,cat de curand,la Emil Sandoi,care i-a scos din pericol..sa spuna pas…te pup pe nas,Chindia… si mi-ar parea rau,sincer….Nu ma bucur de nimeni,in aceasta situatie,dar stiu si imi aduc aminte de drumurile la Siria,meci de meci…
    Campionatul este condus pe interese,de catre niste persoane incompetente,FRF,LIGA,Arbitrajele….Este strigator la cer…

    0
    0
  2. …”regulamentul spune că locația în care se joacă meciurile trebuie anunțată la LPF cu cel puțin zece zile înainte. Dacă regulamentele ar mai conta în fotbalul românesc?”
    Aceste regulamente nu au și sancțiuni pentru cei ce nu îl respectă?!

    0
    0
    1. Ba da au sancțiuni dacă era UTA in cauza asta fiți siguri ca eram sancționați ,, ca așa zice la regulament”

      0
      0
  3. Pentru ce mai sunt regulile daca nu sunt respectate? E inadmisibil asa ceva. Ar trebui sa se impuna, daca nu ai stadion omologat sa nu poti juca in liga 1. De fapt echipele nou-promovate au anumite derogari in primul an dupa care trebuie sa corespunda in totalitate. La noi nu se tine cont de nimic. Cum poti sa planifici o deplasare asa?

    0
    0
  4. 0-3. N-ai teren e la fel ca lipsa doctorului. Nimeni nu le mai da teren pentruca incepe si liga 2 si terenurile sunt pline de apă

    0
    0
    1. Nelule,eu nu mi-as permite niciodata ca sa arat cu degetul spre conducerea Chindiei,cu un primar al vostru, pacalici,la fel ca si ai nostri…Eu stiu foarte bine ce a insemnat sa-mi rup masina 2 ani,spre Siria…sa acceptam chinurile de pe atunci,de doar 35km,in momente in care aveam emotii de retrogradare in Liga a 3-a…Nu se uita…
      Deci stiu ce inseamna….
      Uite cum arata un gazon nou,la Arad,dupa 6 ani de nastere prin cezariana,pe care s-au disputat 11 meciuri,fara antrenamente…
      Denumirile de „grav,trist”,ar fi doar o alintare….

      0
      0
  5. UTA., baietii, daca nu joaca la capacitate maxima cu Chindia, o sa fie foarte greu de obtinut un rezultat bun avand in vedere ca, Sandoi le cere jucatorilor la fiecare meci , multa disciplina , toti jucatorii stiu ce au de facut , asta pt. ca, pregateste foarte bine echipa la antrenamente !!! Deci , UTA.,baietii daca nu abordeaza acest meci cu multa atentie, multa ambitie si multa determinare pt. a se lupta pt. fiecare minge pe teren, va fi foarte dificil !!! Chindia o echipa care se apara foarte bine si foarte periculoasa pe contraatac, o aparare dintre cele mai bune din liga1a !!! Sa peram ca, in cele din urma UTA., baietii vor reusi !!! Pronostic x 2 !!! FORTA UTA ARAD !!! Sper sa nu mai traiesc o noua dezamagire !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! BAIETII !!! Fiti si voi mult mai atenti, mai concentrati in fata portii la finalizare !!!

    0
    0
  6. Un pic despre hateri. Vad oameni plini de spume la gura pe aici.
    In lume sunt peste 9 milioane de echipe de fotbal (masculin+feminin), toate vor sa castige. E ilogic sa crezi ca or sa castige toate, tot timpul, ca toate or sa fie campioane. E de inteleasa frustrarea la un anumit meci pierdut si exaltarea la un meci castigat. Toti se dau mari antrenori sau super manageri. Probabil multi nici nu stiu sa isi administreze propria casa sau propriul buzunar.
    Faptul ca ai vazut multe meciuri al viata ta si ca ai o platforma gratis sa iti exprimi elucubratiile nu iti da automat dreptul sa arunci cu injurii si acuzatii aiurea. Un suporter adevarat isi ajuta echipa si la bine dar mai ales la greu. Analizele si recomandarile sunt bine venite atat timp cat sunt intr-un cadru de bun simt.
    Nu stiu cum ar fi daca „comentacilor agresivi” de pe aici le-ar fi expusa munca la televizor si mii de oameni ar avea „dreptul” sa-si dea cu parerea sub anonimat, in spatele unor tastaturi.
    Si mai incetati cu comparatiile gen „la Juventus si la Real este…” . Abia am promovat, se incearca construirea unuei stabilitati a clubului, ceea ce se vede deja la nivel de imagine, organizare si chiar si in teren. Daca iti scuipi jucatorii ca au luat bataie in cupa dar umblai tantos cand au batut CFR si Dinamo la ei acasa, nu esti un suporter cu adevarat. Du-te cu Juventus, Barcelona, Liverpool, etc.

    Revenind la subiect. Cum poti sa dai in UTA cand clubul Chindia NU a comunicat in termen oficial LPF, FRF si clubului UTA locatia urmatorului meci ? E clar ca ai o problema mentala saaaaaaaau tinta ta e sa terfelesti gratuit clubul, managementul, din pricina unor frustrari personale.
    Exprimati-va frustrarile la adresa forurilor care accepta asemenea greseli. La fel cum ar trebui sa sariti la gatul „profesionistilor” primariei cu privire la calitatatea terenului de la stadionul UTA. Au 14 zile sa faca ceva pana la urmatorul meci de acasa.

    PS: ca jucam 9 meciuri in mai putin de o luna, pe mlastinile patriei, nici nu o aduc ca si scuza.

    0
    0
  7. Sa se uite paduraru acuma sa vada cum arata gazonul la Tg Jiu si sa compare cu borhotul care-l avem noi pe post de gazon.Chiar daca nu o fi perfect eu nu vad acolo brazde iesite tot la 2 metri cum e la noi.Ar trebui sa ii fie rusine nesimtitului sa mai isi dea cu parerea despre gazonul asta care se prezinta oribil.

    0
    0
  8. Saraci conducatori a venit prima liga peste ei si nu au fost pregatiti trebuie sa asteptam sfarsitul campionatului ca sa facem comentariile si sa ne dam cu parerea despre club jucatori conducatori primarie stadion etc. Sau mai bine ar fi sa tacem din gura. Oriunde vom juca vom avea un meci foarte greu sper sa castigam dar va fi foarte greu

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button