UTA Arad

Argeșul rămâne sub UTA după restanța cu Sepsi, arădenii joacă la Mediaș ziua în amiaza mare!





Programată inițial pe 2 februarie, partida dintre FC Argeș – Sepsi Sfântu Gheorghe, din cadrul etapei a 21-a Ligii 1 fost reprogramată pentru această seară. În cazul în care argeșenii câștigau și azi ar fi ajuns la cota 29 de puncte și ar fi depășit-o în clasament pe UTA, ca urmare a avantajului rezultatelor directe. Însă, a ieșit un 1-1, după reușitele semnate Dumitru (59), respectiv Bouhenna (22) și „alb-violeții” au sărit doar un loc, de pe 11 pe 10, peste Dinamo.

În altă ordine de idei, „Bătrâna Doamnă” a aflat când va juca în cadrul etapei cu numărul 25, la Mediaș. După ce o va înfrunta luni pe FC Botoșani (deși există temeri că partida ar putea fi amânată dacă mâine seară vor fi confirmate și alte cazuri de COVID în lotul arădenilor), „roș-albii” se vor deplasa sâmbătă, 27 februarie, în județul Sibiu. Confruntarea începe ziua în amiaza mare, mai precis la ora 12,30 și va fi, bineînțeles, transmisă în direct de Digi Sport 1, Telekom Sport și Look TV. Până una alta, vă prezentăm clasamentul la zi în Casa Liga 1, cu 7 runde înainte de finele sezonului regulat:









7 comentarii

  1. Trebuie sa acceptam ca stam binisor momentan…Am castigat puncte unde nu ne-am fi gandit si am pierdut altele,inexplicabil…
    Ne-am bucurat uneori si alteori,ne-am suparat,pe bune motive….Greul va veni de acum….
    Suntem acolo unde ne este locul momentan!Nici mai mult..,nici mai putin…

    0
    0
  2. De acord, sintem acolo unde ne arata calitatea jocului prestat pina acum. Calitatea jucatorilor pe care o avem in lot ne da sperante ca putem urca si mai sus. Trebuie sa folosim aceste 9 zile, sau cine stie, mai multe (din cauza Covid), sa gasim formula optima la mijlocul terenului fiindca echipa apare rupta in doua. Apararea se lupta din greu pe faza defensiva, se lupta greu pe faza de tranzitie, incearca sa suplineasca si mijlocul pe faza defensiva si daca nu rezolvam mijlocul rapid prevad un alt 0-6 colaps pe teren propriu. Cu atitia atacanti de buna valoare ar trebui sa zburdam acasa. Desi as vrea, nu pot sa-i ponegresc pe cei din atac atita timp cit mijlocul pur si simplu este inexistent de de la inceputul campionatului.

    0
    0
  3. E bine sa fi optimist si sa iti doresti mai mult dar trebuie sa fi si realist. Poate daca reuseam sa ne impunem cu Arges, Hermanstadt si cu Dinamo am fi fost indreptatiti sa visam la play off. Asa suntem la 5 puncte de play off si urmeaza cele mai grele meciuri. Eu spun sa avem mare grija si sa dam tot ce putem in aceste ultime etape sa nu cumva sa coboram pe tobogan. Dupa sezonul regulat se vor injumatatii punctele si totul se va comprima iar diferentele vor fi mici. Acolo va fi adevarata batalie. Pentru noi acuma pe langa puncte e importanta omogenizarea si cresterea in joc a echipei.

    0
    0
  4. Vin meciuri foarte grele pt. UTA. ,unde sper sa se adune cat mai multe puncte din aceste meciuri pt. ca, in play-aut or sa fir meciuri foarte stranse pt. evitarea retrogradarii , bataie mare o sa fie si la baraj , asa ca, baietii , pregatiti-va foarte bine la antrenamente pt. ca, vin zile tulburi !!! Sper sa treceti cu bine de aceste meciuri si in campionatul viitor UTA. tot in liga1a sa fie !!! FORTA UTA ARAD !!! HAI BAIETII !!!

    0
    0
  5. cu mentiunea k UTA din pacata e pe 8 si nu pe 7 clasament fals…UTA era pe podium cu 4mii macar in tribune dar CINEVA NU ne vrea…BATA-I DZO

    0
    0
  6. UTA are nevoie de 10-12 puncte din aceste 7 partide de foc! 4 meciuri sunt acasa, unde am obtinut doar 7 puncte,o victorie si 4 egaluri si 3 meciuri in deplasare si ce deplasari: Gaz METAN,CRAIOVA SI ASTRA Giurgiu!
    Avem nevoie ca de aer de cea de-a doua VICTORIE in CASA NOUA,O ASTEPTAM DIN 24.10.2020[aprox 4 luni!} ,CAND S-A inregistrat Prima VICTORIE in CASA NOUA ,culmea si SINGURA de pan-acuma!
    HAIDE UTA,una dintre CAMPIOANELE PROVINCIEI! UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button