UTA Arad

Focar de COVID la UTA? Aproape tot stafful tehnic a intrat în izolare, dar și alți trei fotbaliști! Păcurar conduce antrenamentul de azi!





UTA are mari probleme înainte de meciul cu FC Botoșani, chiar dacă până la startul meciului cu moldovenii mai sunt nu mai puțin de șase zile. Diagnosticarea cu COVID a antrenorului principal Laszlo Balint și a fotbalistului Cristi Bustea a fost doar prima verigă dintr-un lanț ce prinde tot mai mult contur. Vineri, temerile s-au confirmat și în ceea ce-l privește pe Simos Roumpoulakou, greco-albanezul nefăcând parte din lotul arădenilor pentru meciul de la Buftea cu Chindia.

La București, însă, au apărut și alte simptome și testele rapide au evidențiat și alte infectări cu virusul de orgine asiatică. Din informațiile noastre, vorbim, în primul rând, de toți colaboratorii lui Balint pe banca tehnică, mai puțin Gabi Vasiliu, antrenorul cu portarii, care invinsese virusul încă din toamnă. Așadar, „secunzii” Alin Pînzaru, Cezar Zanfir și preparatorul fizic, Alexandru Radu, sunt și ei – probabil – infectați cu COVID, certitudinea urmând să sosească doar după testele PCR ce se vor face mâine.

Însă, și în cadrul lotului de jucători sunt probleme suplimentare și vorbim, deocamdată, de trei fotbaliști. Adică portarul Florin Iacob, atacantul Ciprian Rus și fundașul Alexandru Benga, cu mențiunea că acesta din urmă oricum era suspendat pentru meciul cu FC Botoșani. Numai că este evident că, dacă totul se confirmă, cei trei fotbaliști vor rata și jocul din runda cu numărul 25, adică deplasarea arădenilor la Mediaș. Repetăm, deocamdată vorbim doar despre rezultate pozitive la testele rapide, care nu sunt 100% concludente.

La această oră, UTA efectuează primul antrenament al săptămânii, jucătorii având trei zile libere după meciul de la Buftea. Cel care conduce ședința de pregătire este Cristian Păcurar, fostul „secund” al lui Ionuț Popa pe banca „Bătrânei Doamne”, actualmente șeful Academiei UTA. Dacă vor avea mai multe cazuri de infectare confirmate există posibilitatea că echipa fanion a Aradului să poată solicita amânarea confruntării cu FC Botoșani, de luni, 22 februarie.

 

 









16 comentarii

  1. Bun am trait sa o vedem si pe asta mister pacurar a coborat iar in iarba , mai bine iar lasa sa se antreneze singuri

    0
    0
    1. Esti prost informat,@Marius Tamsa…Profe Pacurar nu a iesit niciodata de pe iarba…Faptul ca dansul coordoneaza si stie absolut tot ce misca,ca sef al Academiei,spune multe…E greu,mult mai greu ca si un antrenor la seniori,sau o singura grupa de juniori….Stie si trebuie sa stie absolut tot ce „misca” in ograda proprie,deci lasa rautatea…In momentele de fata,nu ar fi cazul de asa ceva…Poti sa-l condamni despre absolut orice,dar ca nu stie fotbal,sau ca nu se pricepe,ar fi ultima prostie….
      Eu ii doresc succes,dupa problema cu RIP Ionut Popa,a acceptat din nou o provocare,pe care ar fi putut sa o refuze….
      Bafta!Nu e simplu,deloc!

      0
      0
      1. Sa vina Roly Nagy si Fery Tisza, pana isi revin acesti pseudo antrenori. Sunt sigur ca cei doi vor schimba fata echipei in bine. Nimeni dintre suporteri nu mai vorbeste de Roly Nagy.
        Oare ati uitat ca el a luat echipa UTA din divizia a-IV-a si a ajuns cu ea in Divizia B ?
        Oare ati uitat ca Roly l-a promovat pe Man, Adrian Petre, Stahl si pe alti juniori la echipa mare la UTA ?
        Poate altii nu aveau curaj, dar el a facut-o. Hai sa-i dam credit la Roly Nagy in urmatoarele meciuri, sa pregateasca echipa. Impreuna cu Cristi Pacurar si cu nea Fery Tisza, dupa ce se vor consulta intre ei, nu cred ca poate sa iasa decat un lucru benefic pentru echipa. Roly a fost coechipier la Mainz 05 cu Jurgen Klopp, probabil si stilul de antrenament o sa fie asemanator.

        0
        0
  2. Ce comentariu de încurajare ai pus, Marius, într-un moment de criză?! Chiar crezi că Păcurar nu stie să antreneze? Si oricum vor fi supraveghiați de Gyuszi prin tehnologie.
    Nu asta-i problema, problema este că s-au mai infectat câtiva cu covid…sperăm să nu mai fie si altii.

    0
    0
  3. Treaba e groasă rău. Erico e la limită cu cartonașele. Dacă mai ia unul cu Mediaș jucăm fără centrali.Urgent ar trebui găsit un fundaș central liber de contract. Sper să nu mai apară și alte infectări că-i bai mare. Degeaba amânăm un meci, că la Mediaș vom fi tot așa.

    0
    0
  4. Imi pare foarte rau si le doresc sanatate multa si iesire din aceasta situatie,pe care nu ne-o doream…In primul rand ca persoane,in privat si familiile lor sa fie bine,sanatosi…
    Nu m-am bucurat niciodata cand si alte echipe au trecut si probabil vor mai trece prin asa ceva..Nu stii cand iti vine randul,crezand sau nu in COVID…
    O descurcam noi cumva si de data aceasta….
    UTA a trecut si peste momente mai grele!
    SANATATE MAXIMA!

    0
    0
  5. O alegere foarte buna,de interimat..Profe Pacurar cu Donca….poate ca si Feri Bacsi,ar fi trebuit cooptat, le-ar intoarce ciorapii pe dos,anumitor figuranti.,pana ar vomita…Dansul nu glumeste…Putini crezuti titulari ar trece probele fizice,pe criteriile dansului..Jar ar manca,fara fite si figuri….
    Cand nu ai batrani….pai cauta-i in ograda ta….Pana la urma,la dansul se va ajunge….Mai vorbim…Radu Alexandru este Pepsi,voalat,expirat….departe fata de Tisza Bacsi….Mai vedem….

    0
    0
  6. PACURAR este un profesionist desavarsit , stie fotbal cu carul, meserias !!! ITI doresc multa sanatate si multe realizari pe plan fotbalistic. Am purtat cu el cateva discutii despre fotbal cand a venit cu UTA la Targoviste ,un om foarte de treaba fiind foarte capabil in a conduce UTA. !!! Sper sa i se dea sansa de a antrena UTA. in viitorul cel mai apropiat !!! II DORESC MULT SUCCES !!!

    0
    0
  7. UTA poate bate pe FC Botosani si fara cei trei jucatori mentionati IACOB ,BENGA ,care oricum era suspendat ptr cumul de galbene si Rumpulaku ,care este mult mai slab ca rusul Evgenyy, care face fata mai bine pe ambele parti ale terenului!
    HAIDE UTA,una dintre campioanele Provinciei!
    Multa sanatate intregului efectiv de la UTA,jucatori si tehnicieni,intregului staff ,care printr-o mobilizare exemplara poate aduce aceasta multa visata A DOUA VICTORIE IN CASA NOUA!
    UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA!

    0
    0
  8. Speram dupa ce vor face testele sa nu mai fie si altii Miculescu atunci chiar vor fii probleme si mai mari,oricum e foarte greu si asa slabe sperante sper sa ma insel.

    0
    0
  9. Este inevitabil. multa sanatate la toti !!! unde sunteti aia care ati scris urat despre primele cazuri ale juniorilor si citez ,,CINE STIE PE UNDE AU UMBLAT” ,,PIERDEM MECIURILE DIN CAUZA LOR” ,,O SA-I IMBOLNAVEASCA PE TOTI” ,,DE CE NU AU STAT IN CASA{desi alti faceau poze la mare om langa om}. vedeti aici se vede rautatea unora! multa,multa sanatate la toti asta trebuie scris. HAI BAIETI SA BATEM BOTOSANIUL!!!! Numai de bine.

    0
    0
  10. Ma astept ca Balauru sa faca meciul vietii lui , mai ales ca la Medias tot el va apara . Acum e momentul in care ar trebui sa realizeze ca e o solutie viabila pt postul de titular , si depinde doar de el

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button