Stranieri aradeni

Antrenorul Parmei, mesaj direct despre arădeanul Man: „Se chinuie să înțeleagă anumite situații!”





Antrenorul Parmei a transmis un mesaj direct spre cei doi români transferați de italieni cu o adevărată avere. Roberto D’Aversa a vorbit înaintea meciului cu Udinese, vital în lupta pentru evitarea retrogradării. Dacă Valentin Mihăilă are motive de bucurie, în timp ce arădeanul Dennis Man are de tras pentru a deveni un om de bază pentru echipa „gialloblu”.

Dennis Man a fost transferat de Parma de la FCSB în schimbul unei sume record pentru fotbalul românesc. Gigi Becali a primit 13 milioane de euro, dar tranzacția are prevăzută și bonusuri de performanță. „Man a fost adus într-o vineri, iar duminică a intrat pe teren. A fost catapultat într-o realitate complet diferită și pot exista momente în care se chinuie să înțeleagă anumite situații. Nu trebuie să aruncăm responsabilitatea pe umerii nimănui, trebuie să muncim și să ne îndeplinim obiectivul. În rest, discuții inutile. Tânăr, bătrân, pentru mine nu contează. Aleg întotdeauna jucătorii care îmi oferă garanții într-un anumit moment. Mihăilă a venit în luna septembrie și e înaintea celorlalți. E ceva firesc. E clar că trebuie să împărțim lucrurile în două, băieții care au venit în septembrie și cei care au venit în ianuarie. Cei din urmă ar putea avea câteva dificultăți. Au nevoie de timp, dar noi nu avem acest timp la dispoziție. Asta nu înseamnă că nu lucrăm zilnic, tactic și lingvistic”, a spus Roberto D’Aversa înaintea meciului cu Udinese, conform Parmalive.

Parma este într-o situație dramatică în Serie A. Are doar 13 puncte după 22 de etape și este pe locul 19, penultimul din Serie A. Echipa emiliană primește vizita celor de la Udinese, meci programat duminică, de la 13:30 (în direct pe Digi Sport 1. Echipa lui Roberto D’Aversa are nevoie de victorie ca de aer. Antrenorul este deja cu bagajul la ușă, iar Walter Zenga este unul dintre numele vehiculate de presă ca înlocuitor.

Un comentariu

  1. Patronul aduce oameni de viitor ,iar antrenorul vrea ceva pentru prezent. E vorba de retrogradare pe masa. Toți au dreptate și plătesc nevinovații ,visătorii ,care au luat o gura de aer ,pe euro , din campionate care conteaza

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button