Crisul Chisineu-Criș

Terenul din Șimand le-a purtat noroc orădenilor de la CAO în amicalul cu Crișul





Duel echilibrat, amical, între două dintre cele mai bune divizionare terțe din Țara Crișurilor. Crișul Chișineu Criș și CAO Oradea s-au întâlnit în această dimineață pe terenul din Șimand, jocul având un ritm bun, implicarea fiind maximă de ambele părți.

Bihorenii au început mai bine și, după ce Codoban l-a întins serios pe Zamfir, au și deschis scorul. În minutul 25, același Codoban l-a servit bine pe Roșu, care reia din drop, de la marginea careului mare, în dreapta portarului echipei lui „Știli” Abrudean. În general, formația pregătită de Florin Farcaș a evoluat mai bine în primul act, pentru ca apoi Crișul să echilibreze ostilitățile și să-și creeze, la rându-i, ocazii importante. Florin Teședan a avut două șuturi extrem de periculoase din interiorul careului, dar Verdeș a avut două parade importante. În ultimele minute, orădenii s-au văzut din nou în atac, dar Hosu și Copil au ratat desprinderea.

Ambele echipe veneau doar după amicale disputate pe sintetic, terenul din Șimand fiind bun pentru această perioadă a anului. La Crișul s-au simțit din nou absențele lui Modan, Pavel și Budur.  „A fost o primă repriză echilibrată, cu un plus de posesie pentru CAO, dar fără ocazii mari. În repriza a doua, am schimbat sistemul, am trecut la doi atacanți și am pus presiune. Am și avut și două-trei situații bune, dar nu am marcat. A fost un test bun pe un teren de iarbă, le mulțumim pentru ospitalitate celor de la Șimand. Băieții au avut, per ansamblu, o implicare bună. dar prima repriză nu m-a satisfăcut. Abia a doua a fost mai bună, când adversarul nici nu a ajuns în careul nostru. Mai avem de lucrat, așteptăm să revină și cei trei jucători importanți pentru noi, avem nevoie de toată lumea pentru a juca un fotbal bun. Urmează, miercuri, un meci cu Sânmartin, iar sâmbătă vom juca cu Cermeiul”, a explicat Adrian Abrudean, antrenorul Crișului.

Formații:

Crișul: Zamfir – Haloș, Sabău, Nistor, Siminic – Mihuța – Ciubotariu, Suslak – Busuioc, Velici, Susan. Au mai jucat: Pășcălău, Teședan, Cocriș, Clej, Pătlăgică.

CAO: Verdeș – Copil (89 An. Popa), Mintaș, Letan, Ioviță (75 Panti) – Cherman (89 Iacob), R. Ardelean (73 Blăgea), C. Roșu (85 D. Costea), Codoban, Al. Lezeu (75 Urbanovschi) – M. Hosu (89 Torok).

FOTO: caoradea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button