Fotbal judeteanGloria LT Cermei

Ineul bate la Cermei și-și reafirmă intențiile de promovare! Ex. utistul Lazea e noul mijlocaș al lui Sculici





CS Ineu demonstrează că e una dintre marile favorite la câștigarea Ligii a 4-a, cu condiția ca mini-campionatul din primăvara lui 2021 să se desfășoare conform dorinței exprimate de afiliați la ultima ședință comună. Zărăndanii s-au impus cu 2-1 în amicalul de la Cermei, în fața divizionarei terțe pregătită de Flavius Moisă, Adi Sasu și Cristi Irimia.

Scorul s-a modificat destul de repede, la mijlocul primei reprize, când Dan Mâneran a primit o pasă din dreapta de la Deliman și l-a învins pe Gârlea cu un șut din semi-întoarcere de la 16 metri. „Sămădăii” au egalat chiar înainte de pauză, prin Sergiu Popa, care a transformat o lovitură liberă de la 18 metri.

La reluare, Ineul a trecut din nou în avantaj și de această dată nu l-a mai pierdut până la final. Mâneran a bătut bine un corner, iar Bîrdan a marcat cu capul, în diagonală, din colțul careului de 6 metri.

Pentru Cermei e al doilea insucces la rând, după „dușul rece” cu Lipova. „Am început mai slab, au marcat repede adversarii, după care am condus noi jocul și am egalat meritat. În repriza a doua, nu am avut foarte multe ocazii. Pe fondul oboselii și a schimbărilor, nu am mai reușit să avem prea multe realizări în atac. Ineul pare o candidată serioasă la promovare, sunt bine pregătiți, sunt legați și au destui fotbaliști care au mai jucat și pot juca și acum la Liga a 3-a”, ne-a declarat Sergiu Popa, autorul golului celor de la Cermei. După o săptămână plină de antrenamente, Gloria Lunca Teuz va juca împotriva colegei de seriei, Crișul Chișineu Criș.

Chiar zilele trecute, CS Ineu a reușit să dea o lovitură importantă la mijlocul terenului. Profitând de faptul că Florin Lazea lucrează în zonă, i-a oferit acestuia un contract până în vară. Mijlocașul central crescut de UTA, cu trecut la Poli, Corvinul, Sebiș sau Lipova, a acceptat și aduce un plus evident pentru gruparea zărăndană. „E un transfer important pentru noi chiar dacă nu poate veni chiar la toate antrenamentele noastre. Nu demult juca în Liga 2-a, ne va ajuta, sunt sigur. În amicalul de la Cermei am avut câte un obiectiv pe repriză. În prima, am jucat 4231 și ne-am propus să ne apărăm și plecăm pe contre, pentru ca în a doua să trecem în 4141 și să ne propunem să ținem mai mult de minge. În mare, ne-a ieșit, rămânem cu un antrenament foarte bun, pe un gazon de calitate pentru această perioadă a anului, în fața unei echipe ce se află în liga unde vrem și noi să ajungem”, a spus Cristi Sculici, antrenorul Ineului. E al patrulea succes al iernii pentru „alb-albaștrii” din tot atâtea meciuri. 3-1 cu Sântana, 2-1 cu Tileagd și 1-0 cu UTA U17 sunt celelalte rezultate obținute pe terenuri străine. CAO Oradea și UTA U19 sunt adversarii săptămânii viitoare ai ineuanilor.

Formații:

Cermei: Gârlea (30 Cristea, 60 Deak) – Stoianovici, R. Iuga, Al. Sabău (Salka), Ionuț Pop (Luis) – S. Popa (Al. Catanzariti), Ak. Lazăr – L. Bodri (Țurcanu), Mateucă (A. Mocan), Șimăndan (Ursoi) – R.  Popa.

CS Ineu: Merșca (46 Mureșan) – Deliman (Șulumberchean), Karmanoczky (46 Balint), Burlă (75 F. Bogdan), Hulbăr  – Fl. Lazea (70 Zdrențan), Zdrențan (46 Spătaru) – Balaci (46 Cohan), D. Florea (75 Gavrilaș) – D. Mâneran (70 Bănățan) – Ousmane (46 Bîrdan).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button