UTA Arad

Utiștii, foarte interesați de starea gazonului de pe „Francisc Neuman”: „Ar trebui angajată o firmă de mentenanță cu expertiză la nivel național sau chiar internațional”





Peste 5 zile, Primăria Arad organizează o dezbatere publică pe tema stadionului Francisc Neuman. Discuția a fost solicitată de către Suporter Club UTA în urma unui proiect afișat la transparență de către Primăria Municipiului Arad, conform căruia stadionul urmează să fie atribuit în administrare Reconsului.

Clubul fanion al orașului e direct interesat din postura de chiriaș permanent al noii arene din Calea Aurel Vlaicu și, probabil, va avea și el un reprezentant la dezbaterea de joi, de la ora 16. „Am citit în presă despre situația stadionului, cred că și clubul UTA va participa în măsura în care trebuie să participe la această dezbatere. Sau cel puțin aceasta este părerea mea. Mai mult, vom vedea cine participă, cât va ține, din punctul nostru de vedere trebuie să se regleze problemele legate în special de gazon.Am văzut și noi și am jucat și pe alte gazopane din țară. De exemplu, la Miercurea Ciuc, unde am jucat în Cupă, cei de acolo pornesc ne-au spus că pornesc instalația de încălzire prin noiembrie și nu o mai opresc până în primăvară. La noi, din acest punct de vedere, au fost tot felul de probleme, sincope, care s-au reglat din câte am înțeles. Părerea mea e că ar trebui să existe o firmă, fie angajată de club, fie angajată de Primărie, care să asigure mentenanța. Adică o firmă ce are expertiză la nivel național sau chiar internațional care să se ocupe de gazon. Trebuie să ne unim toți, nu să ne criticăm unii pe ceilalți, ci să ne vedem interesul comun, un gazon exemplar la Arad”, spune Dorin Stana, team managerul „Bătrânei Doamne”.

Așadar, municipalitatea organizează dezbaterea privind viitorul arenei de 15 milioane de euro a Aradului online pe platforma ZOOM, timp de 40 de minute. Această sesiune poate fi prelungită cu încă o sesiune cu aceeași durată, dacă se constată această necesitate. Persoanele care doresc să participe online la dezbatere vor anunța până cel târziu pe 25 februarie, ora 12, intenția de participare și totodată, vor transmite opiniile pe care urmează să le pună în discuție. Adresa de e-mail indicată este dezbaterepublica@primariaarad.ro, unde vor preciza: numele, numărul de telefon, instituția/organizația pe care o reprezintă și adresa de e-mail pentru trimiterea invitației online.

Optimist cu privire la revenirea spectatorilor pe stadioane

„Oficialul” arădenilor a vorbit și despre necesitatea revenirii suporterilor pe stadioane, iar UTA e printre echipele ce depind cel mai mult de căldura publicului. „Vrem să avem cât mai repede suporterii alături de noi,  ar conta mult pentru viitoare meciuri. Nu am alte informații clare, au mai fost discuții în trecut, dar nimic concret. Chiar am fost abordați de alte cluburi cu fani din țară pentru a face o petiție comună, dar nu am mai făcut-o, deoarece nu am reușit să ne punem la masa discuțiilor. Dar lăsăm să se desfășoare totul în cadru legal, când autoritățile își vor da ok-ul fanii vor reveni alături de noi. Sunt exemple de spectacole la care participă public, acum se mai fac și vaccinuri, suntem optimiști pe acest subiect”, a adăugat Stana.

 

5 comentarii

    1. Acolo se porneste sistemul de incalzire a gazonului in noiembrie si nu se mai opreste iarna! La noi il pornesc in ziua meciului zgârciții

      0
      0
  1. Pe lingă problema cu terenul se discută și situația cu închiderea totala stadionului tribunele închise sus partea de jos…..

    0
    0
  2. Amu ca amu. Vedeți voi problemele care apar la deschiderea stadionului ptr. spectatori !
    – Parcări în apropiere NUCU ! Cele existente sunt ocupate de locatarii din cartier.
    – Căi de acces la porțile de intrare NUCU ! La accesul din partea nordică.
    – Permeabilitate sistemului elektronic de acces NUCU ! ( mai precis cele existente au capacitatea de 800 -1000 de persoane / 30 minute )

    0
    0
  3. Alo,UTA ,totusi clubul acesta de cine este reprezentat oficial in raport cu autoritatile,indiferent care,locale,nationale,LPF,FRF,Comisia de arbitri,etc.Am tot auzit de Meszar,de Gradinaru,de Stana,dar pana la urma cine este jupanul cine este cel care semneaza din partea clubului,cine este ordonator de credite,cine este director economic(contabil sef)? Noi abonatii si nu numai am vrea sa stim transparent care este organigrama clubului.De asemenea tot transparent vrem sa stim bugetul UT-ei,si fiecare sponsor de pe tricou cu cat sponsorizeaza.Ca asa e fain sa te falesti cu UTA,DAR SA VEDEM CATI BANI INVESTESTI PT.ASTA

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button