Fotbal judetean

Belenii au strâns rândurile, bazându-se, din nou, pe serviciile lui Manea: „Suntem optimiști, sperăm că vom juca de această dată!”Prind aducerea lui Alex Manea, fostul căpitan al UTA-ei, CS Beliu dădea un semnal de forță în vara anului trecut. Campionatul Ligii a IV-a nu a mai început în toamnă, Manea a și fost împrumutat la Progresul Pecica, dar acum revine la „matcă”. Tot sub comanda lui Dan Stupar a fost și Mădălin Tomuț pentru două săptămâni, dar, la rândul său, fotbalistul crescut de Liberty Salonta a revenit și el în Țara Sămădăilor, unde are și atribuții în pregătirea juniorilor beleni.

Antrenorul Alin Mihai Glligor a sunat adunarea la mijlocul acestei luni cu antrenamente la lumina reflectoarelor pe noul stadion din Beliu. „Astfel, la acele ore puțin mai târzii pot participa și fotbaliștii care au și alte meserii, adică majoritatea dintre ei. Ne bucurăm de revenirile lui Manea de la Pecica și cea a lui Boc, de la Hășmaș, de rămânerea lui Tomuț și mai testăm câțiva juniori de la Liga 5-a. Suntem optimiști, sperăm să jucăm de această dată, AJF-ul ne-a dat ceva garanții în acest sens. Baza sportivă inaugurată în 2018 se prezintă bine, ne ocupăm de teren. Acum se fac lucrări cu azot și semințe de iarbă, drenajul realizat anul trecut funcționează bine, nu mai stă apa ca pe vremuri. Porțile au fost puțin mutate, terenul va fi la dimensiuni maxime de 105 x 60 metri”, ne-a mărturisit Mihai Szarkozi, președintele grupării belene.

Deocamdată, ultima formație promovată în Liga 4-a are programate amicale cu echipele din Pâncota, Pecica, Socodor și Cermei, însă s-ar putea să se mai lege măcar un test până pe 20 martie, când este AJF-ul dorește să dea startul mini-sezonului de primăvară.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button