Stranieri aradeni

Năucit de Bastoni, Man a trebuit schimbat la pauza meciului dintre Parma și Inter, primul pentru atacantul arădean ca titular în Serie A!





Dennis Man a avut parte de o mare surpriză din partea lui Roberto D’Aversa. Antrenorul Parmei a decis să îl titularizeze pe atacantul arădean pentru prima oară în Serie A în meciul contra liderului, Internazionale Milano (scor 1-2). Fostul fotbalist al UTA-ei nu a mai evoluat în banda dreaptă, ci pe tot frontul de atac alături de francezul Karamoh.

În minutul 27, Man s-a ciocnit de robustul fundaș al milanezilor, Bastoni și s-a resimțit pentru tot restul primei reprize. Chiar a rămas pe gazon în două rânduri, dar D’Aversa nu l-a schimbat decât la pauză. Arădeanul a lăsat o impresie bună, s-a implicat în joc, a pierdut puține mingi și a avut și o ocazie de gol pe finalul mitanului. Kucka a centrat din stânga și Dennis Man a reluat pe spate la o jumătate de metru pe lângă bara din stânga lui Handanovic. Scorul pauzei a fost 0-0.

Evident afectat de contactul fizic cu Bastoni, cel mai scump transfer din istoria Ligii 1 a rămas la vestiare și pe teren a apărut celălalt român din lotul Parmei Mihăilă. Dubla lui Sanchez (54 și 62) a făcut inutil golul lui Hernani, din minutul 71 și emilianii au bifat cel de-al 16-lea meci fără victorie și sunt tot mai aproape de Serie B.

 

Un comentariu

  1. Până și loviturile sunt ,,superioare” la ei Altul nu s-ar mai fi sculat de jos. Tăria se vede din faptul că ești ametit toată ziua. Man a tras cat a putut de el ,in joc fiind și eticheta ,,,e fragil”. Câtă forță și tărie ,afara de talent ,pentru a juca în. campionate cu nume !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button