UTA Arad

Balauru: „Nu am reușit să facem ceea ce ne-am propus, am rămas foarte devreme în zece oameni și a devenit imposibil să revenim”





FOTO: Ciprian Petcut / Inquam Photos

Florin Iacob a ieșit pozitiv la COVID înainte de meciul UTA-ei cu FC Botoșani, iar între buturi a intrat Dragos Balauru. Experimentatul goalkeeper a avut prestații bune, în 270 de minute a încasat câte un gol (decisive, însă) cu CFR Cluj și FCSB, ambele după lovituri de cap din apropiere.

Și, dacă la execuția lui Vinicius poate ar mai fi putut făcut ceva, la „capul” lui Moruțan, din această seară, absolut nimic. „Este din nou înfrângere în fața unei echipa bune a acestui campiona. Din păcate, nu am reușit să facem ceea ce ne-am propus, am rămas foarte devreme în zece oameni și a devenit imposibil să revenim. Eu am avut meci greu în repriza a doua, colegii au urcat mai mult, am încercat să revenim, nu aveam ce pierde, vroiam să obținem măcar un egal. Asta e, rămâne să abordăm meciurile ce vin la victorie. Urmează un meci în deplasare, unde ne-a ieșit mai bine. Am încredere în băieți, va veni curând și a doua victorie acasă”, a spus Balauru la finele disputei cu FCSB.

Portarul de 31 de ani știe de ce UTA a rămas în inferioritate numerică. „Isac a luat al doilea galben din cauza lipsei de experiență, la primul a făcut fault ușor și trebuia să nu mai riște. Chiar dacă ai dreptate sau nu, nu merită riscul”, a mai afirmat Balauru.

FOTO: Ciprian Petcuț

Un comentariu

  1. Nu Balauru a fost vina…Asta vezi doar daca din curiozitate,vizitezi o poarta de 7,4 metri…ca sa realizezi cat de mare este…Golul lui Morutan,fara a-l desconsidera,ca merite,este ceva,comparativ cu un Hagi,marcand cu capul,cu atat mai mult,proptit pe picioare…Era liber ca pasarea cerului..Unde erau Erico,Florin Ilie si cei care ar fi trebuit sa faca si faza de aparare???In vacanta???
    Din pacate,o spun din nou,fara regrete,din nou a gafat Mister Balint…Radunovici l-a impletit pe Isac,de s-a jucat cu el,de va ajunge pe GIGI Sport Show,Fapte,fapte…Pai ce astepti???Ce sa se intample?Muta domnule Balint, rapid,doar il vezi ca nu este in apele lui…
    Am o intrebare:cine plateste cartonasele?Amenzile???Sper ca nu clubul…sa plateasca jucatorii si blocate prime si salarii urgent..Dar taiat salariu si prime si lui Balint,staffului sau,ca doar nu sunt Mafalda,Messia….Fara suparare,pareri de rau maxime!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button