UTA Arad

Cât ghinion! Vorobjovas e pozitiv la COVID și ratează convocarea la naționala LituanieiPână la urmă, UTA va avea un singur internațional în perioada ce urmează. Doar portarul Florin Iacob va putea onora convocarea la selecționata României, pentru partidele cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, căci Modestas Vorobjovas va rămâne în carantină, la Arad.

Din infornațiile noastre, mijlocașul lituanian a rezultat pozitiv la testul COVID făcut înainte de a pleca spre Vilnius, așa că națioanala sa trebuie să se descurce fără el contra Republicii Kosovo (în amical), Elveției și Italiei (în preliminariile „mondialelor). În plus, deși cele 14 zile de izolare ale lui Vorobjovas vor expira înainte cu 48 de ore de meciul UTA-ei cu Sepsi Sfântu Gheorghe, e greu de  crezut că Laszlo Balint îl va utiliza pe elevul său după perioada de inactivitate totală. Așa cum s-a întâmplat, de altfel, au fost cazurile lui Bustea, Benga sau Iacob, ca să dăm doar exemplele cele mai recente.

Vă reamintim că și Neluț Roșu, un alt mijlocaș central din lotul utist are coronavirus, doar că el mai are de stat doar 10 zile în izolare și poate fi luat în calcul măcar pentru un loc pe banca de rezerve în meciul cu trupa lui Leo Grozavu, de pe 4 aprilie.Un comentariu

  1. Asa ca vrei,sau nu vrei,vor fi bagati toti pe Corona…pana la urma….Mai raman un Shliakov,niste rezerve,apoi si iesim din zona aceasta….Ce prosteala….Eu i-as infesta intentionat,ce naiba????

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button