Crisul Chisineu-Criș

Crișul nu a avut milă de „lanterna roșie”! Abrudean: „Poftă de fotbal, joc fără istoric! Rămânem modești, drumul spre baraj înseamnă multă muncă și transpirație”Crișul nu este un lider visător și a defilat în fața „copiilor” lui ASU Poli ce îmbracă tricoul  celor de la Fortuna Becicherecu Mic. Le-au dat „opt” și în Timiș, după ce în toamnă făcuseră același lucru și acasă, doar că atunci Zamfir încasa și el două goluri. Gelu Velici a reușit primul său „hatrick” în tricoul „alb-albastru”, Budur a făcut și el „dubla” la revenirea pe gazon, pentru ca tabela să fie rotunjită până la 8-0 de Haloș, Suslak și Busuioc.

Până la urmă, ceea ce spunea Remus Lung că trebuie să se întâmple în fața ultimei clasate a fost confirmat în iarbă. „Alături de colegii din staff am insistat toată săptămâna pe aspectul mental, căci urma să joace locul 1 cu ultima clasată. Băieții au dat dovadă de receptivitate și jocul a fost fără istoric. Am făcut un joc reușit, terenul a fost destul de bun, condițiile meteo au fost acceptabile. Toate acestea ne-au avantajat, am putut să controlăm ușor jocul, am dat gol destul de rapid și apoi totul a fost la discreția noastră. Îmi felicit jucătorii, au avut plăcere, poftă de joc și ceea ce mă bucură pe mine este că am legat două victorii fără gol primit”, a spus Adrian Abrudean la finalul disputei din comuna timișană.

Pentru prima oară în ultimele două luni au fost prezenți pe gazon și Modan, Budur sau Ciornei, fotbaliști cu pretenții de titulari. Totodată, Gelu Velici a marcat de patru ori în două meciuri oficiale de la transferul de la Ghiroda. „Le-am dat minute și jucătorilor care au revenit după accidentări, încă nu sunt la nivelul lor maxim, dar încetul cu încetul se pun pe picioare și ne vor fi foarte utili. Velici a făcut un joc bun, a marcat cu execuții frumoase, dar și colegii au jucat pentru el, a primit pase utile. Sunt mulțumit că am făcut transferuri reușite, Velici confirmă forma bună, Ciubotariu s-a adaptat bine, chiar și Busuioc ne surprinde, astăzi a și marcat. Budur a avut 30 de minute astăzi, a marcat de două ori și a mai avut alte două ocazii, mă bucur că a avut o foame mare de fotbal”, a mai spus antrenorul Crișului.

Primăvara a început perfect pentru liderul din C8, care are 5 puncte în fața Lipovei și 8 față de poziția a treia, ocupată de ACS Poli. „Suntem bine, am ieșit fără accidentări și suspendări, rămânem modești și ne pregătim serios pentru următorul meci. Trebuie să fim disciplinați și serioși pentru următoarele bătălii, drumul spre baraj înseamnă multă muncă și transpirație”, a încheiat „Știli”.

Pentru Crișul urmează un nou meci facil la prima vedere, atâta timp cât pe arena „Nicolae Ardelean” sosește penultima clasată, Progresul Ezeriș.

FOTO: Costel ȘerbanLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button