Stranieri aradeni

Fotbalistul Paul Copaci – răpus de durere, tatăl său s-a stins la doar 48 de ani





Pe 12 martie, Paul Copaci făcea un apel disperat către cei care îl pot ajuta cu sânge pe tatăl său, aflat în stare gravă pe spatul de spital. Astăzi, fostul fotbalist al UTA-ei este în doliu, Cătălin Copaci pierzând lupta cu viața la doar 48 de ani.

”Vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi și ați donat sânge pentru Copaci Cătălin, din păcate boala a fost mai puternica decât el. Va mulțumim din suflet pentru tot ajutorul!” – e mesajul postat de fundașul arădean pe contul personal de Facebook, însoțit de mesaje de condoleanțe.

Paul Copaci ieșise ieri din izolare după ce a fost diagnosticat cu COVID-19 și va părăsi cantonamentul echipei Viitorul Pandurii pentru a-și conduce pe ultimul drum părintele. Luni, echipa sa va juca pentru un loc în play-off cu FK Csikszereda. Fotbalistul crescut de Atletico în generația lui Man sau Petre s-a despărțit de UTA în vara anului 2019, de atunci evoluând la Astra Giurgiu, Rapid și acum echipa pregătită de Flavius Stoican.

În vara anului 2018, tatăl său era unul dintre câștigătorii concursului organizat de sportarad.ro pentru un abonament la meciurile UTA-ei din sezonul 2018-2019. Cătălin Copaci și-a încercat șansa pentru a-și vedea fiul evoluând pentru echipa fanion a orașului natal și a avut destule motive să fiu mândru de el. Paul marca nu mai puțin de 5 goluri în acel sezon pentru „Bătrâna Doamnă”, fiind al doilea marcator al echipei „roș-albe” după Cipri Rus. De altfel, unii suporteri utiști susțin și acum că gruparea arădeană s-a despărțit prea ușor de fotbalistul ajuns la 22 de ani.

Sincere condoleanțe, Paul, odihnește-te în pace, Cătălin Copaci!

3 comentarii

  1. Doamne,ce tristete…Sa se odihneasca in liniste si pace…Capul sus Paul!Cuvintele ar fi de prisos….nemarginite….Imi pare foarte rau…

    0
    0
  2. Vedeți de ce ar trebui toată echipa în carantină dacă chiar și un singur jucător are covid? Fi-su a avut covid dar nu a avut simptome. Posibil să-l fi luat de la vreun coechipier. Sportivii fac forme ușoare ale bolii, dar rudele lor o pot păți mult mai rău!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button