Arhivă articole

Puncte necesare fără un prea mare efort: FCC Baschet UAV Arad – Rapid 72-47

Fără să forțeze deloc, FCC Baschet UAV Arad și-a luat punctele în fața Rapidului, în sala „Agronomia” din București. Fiind conștiente că diferența de valoare dintre cele două loturi e foarte mare și victoria va sosi într-un fel sau altul, „galben-albastrele” nu s-au concentrat foarte mult în prima repriză, după care a pus cu totul lucrurile în ordine. Tabela s-a oprit la scorul de 72-47, pe sferturi: 17-9, 17-17, 16-9, 22-12, pentru elevele lui Bogdan Bulj, care stau comod pe poziția a treia a Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Titularizată pentru prima oară în acest sezon, veterana Ildy Nagy avea – totuși – să termine fără punct pe tabelă. Cele mai bune marcatoare ale Aradului aveau să fie cele de pe pozițiile 1 și 2, Armanu și Hadzovic, în timp ce Karakasevic a fost cel mai bun pivot al trupei de pe mureș, cu un „double-double”.  Altfel, cu excepția sfertului doi, când baschetbalistele arădene au greșit excesiv pe ambele faze ale jocului, meciul s-a jucat într-un singur sens.

Pentru „galben-albastre” urmează partida cu Agronomia București de mâine, de la ora 12. Celelalte două meciuri de la turneul din București, ale Universității Cluj cu Agronomia și Rapid, au fost amânate deoarece someșencele au câteva cazuri de COVID-19 în lot. Nici Olimpia CSU Brașov și CSU Rookies Oradea nu joacă în turneele din acest weekend din același motiv.

loading...

Marcatoare:

FCC Baschet Arad: Armanu 21, Hadzovic 20, Karakasevic 11, Ardelean 11, Beadle 8, Akathiotou 1.

Rapid: Stănici-Diaconu 14, Vlad 14, Manea 10, Cazacu 4, Burlakova 3, Dinu 2

1
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.