Arhivă articole

Pecica, la al doilea 0-1 pe teren propriu cu o conjudețeană! Stupar: „Nu putem contesta victoria Lipovei, să dea Dumnezeu ca la finalul sezonului să promoveze o echipă din Arad” +FOTO

Progresul Pecica rămâne fără victorie acasă în 2021. După Cermei, o altă conjudețeană a plecat cu puncte de pe terenul „Pădurice”, chiar viceliderul Șoimii Lipova. „Închizătorul” Pop a fost decisiv la faza fixă din minutul 17, gazdele neavând o reacție în adevăratul sens al cuvântului. Poate singura șansă de egalare se năștea dacă arbitrul Jurcă ar fi dat penalty la duelul dintre Nagy și Bozian, o fază îndelung contestată de „decarul” echipei pecicane.

Până la urmă, Progresul trece de la o prestație bună la Periam și un rezultat pe măsură și eșecul care scoate echipa din calcule pentru primele două locuri în clasament. „Din păcate, este al doilea meci acasă în care nu reușim să marcăm și să câștigăm puncte. Este păcat pentru că veneam după un joc pozitiv, o victorie la Periam, speram mai mult de la acest joc. Sigur că am jucat împotriva unui adversar destul de bun, care domină de câțiva ani fotbalul din zonă, știam că va fi un emci dificil. Îmi pare rău că am întâmpinat probleme la momentul fix, am luat gol și au mai avut și două-trei situații în care au jucat ei periculos mingea. Apoi am riscat și noi puțin, cu trei fundași și pe dinamica jocului și-au mai creat alte două-trei situații. Nu putem contesta victoria oaspeților, le dorim multă baftă și să ajute Dumnezeu ca la finalul sezonului, o echipă din Arad să promoveze”, a spus Dan Stupar la finele disputei din această după-amiază.

Diferența dintre Pecica și Lipova, adică cea de-a doua formație aflată în zona ce duce la barajul de promovare, a devenit de 8 puncte. „Noi nu am pornit cu gânul de a promova, doar de a juca la victorie toate meciurile, iar dacă rezultatele ne duceau în acea zonă, era altceva. Am schimbat cinci-șae jucători în această iarnă, sigur că apar probleme la relațiile de joc, dar la Periam chiar am arătat bine. Ca exprimare a fost un joc foarte reușit, la ocaziile avute puteam câștiga la scor. De aceea am abordat și jocul de astăzi cu mare încredere și credeam că puteam să obținem mai mult. Ăsta este fotbalul, tot mai multe echipe au problema de a câștiga meciurile de pe teren propriu. Doar Crișul a câștigat acasă, iată că Periam și Cermei au câștigat câte două meciuri în deplasare”, a adăugat Stupar.

loading...

Unul dintre cele mai importante nume transferate în această iarnă, Michel Rosenblum, a rămas pentru a doua etapă la rând pe bancă. „Este un fotbalist cu calitate, doar că înainte de meciul cu Periam a acuzat probleme medicale la spate. Țugulescu a jucat bine acolo , echipa a avuto expriamre bună, a câștigat și am păstrat primul 11. Azi, datorită rezultatului, a trebuit să aducem de pe bancă jucători cu calitate ofensivă și nu am putut să-l introduc. Dacă rezultatul era altul…”, a mai explicat fostul fundaș al UTA-ei.

Peste o săptămână, Pecica are parte de a doua deplasare consecutivă în județul Timiș, doar că de această dată merge pe „Electrica”, unde dă peste ACS Poli.

Galerie foto Progresul Pecica – Șoimii Lipova

0
2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.