Gloria LT Cermei

„Roș-albul” se poartă în deplasare, Cermeiul – învingătoare la Ghioda! Moisă: „Orice victorie aduce moral, bucurie și încredere pentru echipa noastră mică”





Divizionarele terțe arădene par să se fi molipsit de la echipa fanion a județului când vine vorba despre raportul de puncte acasă/deplasare. Lipova, Pecica și Cermeiul au pierdut în acest start de an pe teren propriu, dar au câștigat pe terenuri străine. Progresul un meci, iar „șoimii” și „sămădăii” câte două.

Ultima ispravă a Cermeiului s-a născut în județul Timiș, la Ghiroda și Giarmata Vii. Gazdele de azi câștigaseră ambele meciuri sub comanda lui Leuca, dar trupa „roș-albă” a strâns exemplar rândurile și a făcut ca reușita din „foarfecă” a lui Radu Popa să însemne trei puncte importante în clasamentul seriei a opta a Ligii a 3-a.

Și, până la urmă, după numărul de ocazii create, Cermeiul a meritat victoria. „Consider că am făcut o primă repriză foarte bună, iar golul de excepție al lui Radu Popa a venit ca o cosecință firească a acestui fapt. Am propus fotbal, am jucat ofensiv, am bătut 6 cornere până la pauză și poate chiar fi meritat să mai marcăm odată. În repriza a doua, cei de la Ghiroda au evoluat cu ceva mai multă ambiție, ne-au pus ceva probleme, au avut mai mult mingea, dar ocaziile mai mari le-am avut, zic eu, tot noi pe contraatac. La finalizare au ajuns jucători mai puțin experimentați, precum Țurcanu sau Șimăndan, nu le pot reproșa ratările, sunt tineri. Dar, putea să ne coste, căci Kayondo a avut o ocazie bună de 1-1 pe final”, a spus Flavius Moisă, antrenorul echipei din Țara Sămădăilor.

Punctele cucerite sunt cu atât mai importante cu cât și Periamul a câștigat în această etapă, iar Ezerișul ar putea trece la „masa verde” de Chișineu Criș. „Orice victorie pentru echipa noastră mică e una de moral, ce aduce bucurie și încredere. M-a surprins și pe mine ce s-a întâmplat la Chișineu Criș, căci altfel Ezerișul nu ar fi putut câștiga niciodată. Asta e, lupta noastră pentru supraviețuire rămâne deschisă, dar sperăm să o ducem la bun sfârșit”, a mai punctat Moisă.

Sâmbăta viitoare, Cermeiul primește vizita liderului din Chișineu Criș pentru trei puncte extrem de importante pentru ambele tabere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button