Șoimii Lipova

Lipova își betonează locul de baraj în derby-ul de la Pecica! Sabău: „O presiune suplimentară când jucăm cu echipe arădene, pentru mine e ok și un 1-0” +FOTO





Din formația ce marca pe bandă rulantă în sezoanele precedente, Șoimii Lipova tinde să devină o echipă pragmatică. Chiar „dubla” cu Pecica a fost rezolvată același scor, 1-0, ca să nu mai vorbim și de faptul că punctele cu ACS Poli, din runda precedentă, au venit după același rezultat.

La fel de adevărat este și că în primul meci oficial al anului, viceliderul a cedat cu 0-1, acasă, în fața celor de la Periam. „Eu sunt de părere că dintr-o pasă proastă mentală nu putem ieși cu un 5-0, trebuie să fii o echipă foarte mare să poți face asta. Trebuie să o luăm treptat, avem două victorii cu 1-0, pentru mine e ok. Știu că moralul pentru următorul meci va fi mult mai bun și mă aștept să marcăm mai mult”, a menționat Flavius Sabău după succesul semnat David Pop (min. 17) în deplasarea de la Pecica.

Ambițiile au fost mari și azi, ca la fiecare derby județean. „Tot timpul este o presiune suplimentară când jucăm cu echipe arădene. Dar, cred că a fost un meci bun, agresivitate controlată, cu decizii bune din partea arbitrului. Acesta, fiind din același județ cu noi, a simțit și el o presiune suplimentară, dar deciziile sale au fost, în general, conforme cu realitatea din teren. A fost fair-play până la capăt din partea ambelor echipe, nu a degenerat și până la urmă ăsta este cel mai mare câștig după un derby. Trebuie să rămânem echilibrați toți și să ne respectăm în continuare, indiferent de cine câștigă și cine pierde”, a adăugat tehnicianul Lipovei.

Acuzând o accidentare, Trabalka a rămas în tribună, iar partenerul de atac al lui Paulevici a fost în premieră noul sosit, Răzvan Ardelean.  „Sunt mulțumit de el ca și calitate fotbalistică, însă, deocamdată, mai are o problemă fizică, pe care nici nu putea să o remedieze în trei luni de când este la noi. Dar, mă aștept și de la el și de la echipă să crească de la meci la meci. La pauză, am fost nevoit să-l schimb și pe Fabio (n.a. Trip), dar am făcut și câteva modificări tactice. Am încercat să închid un pic jocul, să joc pe atac rapid și contraatac, să punctez mai mult. Nu am reușit, dar băieții și-au respectat destul bine sarcinile pe care le-am trasat la pauză”, a încheiat Sabău.

După două deplasări consecutive, Lipova revine pe „Banatul” din Sânnicolau Mic cu un joc împotriva Dumbrăviței.

Galerie foto Progresul Pecica – Șoimii Lipova

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button