UTA Arad

Utistul Petre, implicat în golul bucuriei „tricolore” în meciul cu Ungaria! România păstrează șanse de calificare în sferturile „europenelor” de tineret





România U21 a bifat prima victorie la EURO U21 chiar împotriva gazdei Ungaria U21, scor 2-1. „Tricolorii” mici nu au prins o zi grozavă, dar mult mai bună decât cea brigăzii de arbitri, care i-a privat pe băieții lui Adi Mutu de un penalty văzut de pe lună la scorul de 0-0.

Se întâmpla în debutul părții secunde, după care Csonka a deblocat partida (min. 56). Mățan a egalat după o acțiunea personală finalizată cu un șut magnific, fără speranțe pentru portarul advers (69), iar Pașcanu a valorificat superioritatea clară în joc a României. Se întâmpla cu 3 minute înainte de final, când Mățan a centrat din corner, utistul Adi Petre a șters mingea cu capul și fundașul central al „tricolorilor” a marcat cu latul din mijlocul careului. De menționat că, totuși, ungurii au jucat timp de o repriză în zece oameni, după eliminarea lui Szoke.

Arădeanul Petre a intrat pe gazon în minutul 61 în locul lui Moruțan și înainte de golul victoriei a ratat o ocazie importantă. Boboc a centrat din stânga și vârful lui Laszlo Balint a reluat cu capul defectuos, mult pe lângă poartă. Contra Germaniei, Adi Petre are șanse să fie titular, atâta timp cât celălalt atacant de careu, George Ganea, va fi suspendat. Ca și căpitanul Marius Marin, de altfel.

Formații:

Ungaria U21: 12. Bese – 18. Bolla (Cpt), 4. Balogh, 3. Mocsi, 19. Deutsch (20. Bukta, 89) – 21. Csonka, 8. Mezei (15. Kata, 67) – 11. Skribek (17. Barany, 51), 16. Szendrei, 7. Kiss (13. Tamas, 67) – 10. Szoke. Selecționer: Zoltan Gera

România U21: 1. A. Vlad – 16. Haruț, 4. Al. Pașcanu, 13. D. Ciobotariu, 2. R. Boboc – 11. A. Ciobanu, 8. M. Marin (Cpt), 22. Olaru – 10. Moruțan (21. Ad. Petre, 61), 9. Ganea, 20. Mățan (18. Itu, 87). Selecționer: Adrian Mutu

Băieții lui Mutu strâng 4 puncte în grupă și așteaptă rezultatul din derby-ul Germania – Olanda pentru a-și face calculele pentru jocul cu nemții, de marți seara.

5 comentarii

  1. Adi Petre,bucurandu-ma pentru el,are ocazii,pasa de gol,dar nu stiu ce se intampla?…TIR-ul atacantului de careu,e tragic…Parca nu mai vede poarta….E haotic….Mmmnnaaa…Nu e o drama,dar nici de bine nu este….

    0
    0
  2. Pe la noi ,vorbim de jocuri de A ,greu sa pui un jucător să-și caute singur un drum. Sunt și excepții ,dar nu media. Au. nevoie de alți doi să-l joace ,să-l înțeleagă cu secunde înaintea adversarului. Adevărat ,jocul e colectiv. Prima data e nevoie de talentul tau. Urmează finisări. Cazul lui Petre. Ce s-ar face puzderia de jucători de afară la transferuri ,dacă ar trebui sa iei și pe cine îi centrează și cine îi leagă șireturile la ghete ??? Rămânem. la ideea lui Giro ,care devine actuala. Petre e produsul unor foști jucători care au jucat la UTA și îl puneau în ,,pagina” cu pase și centrări. Apropo de situația de la UTA ,zice un băiat deștept ,,Sa nu zici niciodată că ești în fundul prăpastiei ,că instituția are adâncimi nebanuite” !!!

    0
    0
  3. PETRE a jucat destul de bine cat a jucat dar mai are de lucrat la finalizare sa fie mult mai concentrat la ocaziile de gol mari pe care le are , sper ca, in meciul cu Sepsi sa dea gol !!! Despre calificarea Nationalei de tineret U21, este cam greu dupa rezultatul de aseara intre Germania si Olanda scor 1 – 1 ,un scor care era de asteptat sa se intample. La acest scor , Romania trebuie sa invinga Germania ,alta varianta nu exista,la meci egal se califica Germania !!! Dar nu cred ca, vom invinge Germania mai ales dupa un arbitraj mizerabil al belgianului !!!

    0
    0
    1. Nu Petre e problema la UTA, UTA joaca haotic , fara nici un orizont, jocul in sine, nu avem coordonator de joc , gen cum a fost Mara, in perioada lui, cineva care sa fie si ultim pasator, sa fie si finalizator, si sa stie sa dea loviturile libere de la 20-25 de metri.Astia pe care i-a adus la UTA Apostu sunt jucatori expirati si platiti foarte bine- vezi Nelut Rosu, Tescan, chiar si Hora, Cipri Rus nu mai e valabil la Liga 1, etc.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button