Arhivă articole

Celor de la Crișul și Ezeriș le este scris în stele să nu aibă Ambulanțe și medici la meciuri! Liderul din C8 speră ca, totuși, meciul să fie reprogramat!

Sunt șanse ca echipele din Chișineu Criș și Ezeriș să nu se întâlnească deloc în sezonul competițional 2020-2021. Meciul din tur, din județul Caraș-Severin, a fost decis la „masa verde”, pentru că Ambulanța nu a mai ajuns la timp la stadionul din Caransebeș. Ca un făcut, același lucru s-a întâmplat și în această după-amiază, la Chișineu Criș și liderul riscă serios să piardă fără să joace primul său meci în actuala ediție de campionat.

Abrudean: „Spiritul sportiv trebuie să primeze”

Ambulanța a ajuns în cele din urmă, iar cei doi medici au sosit pe rând, unul dintre ei fără a avea, însă, asupra sa parafa și atestatul. Cele două echipe au rămas pe teren până la 15,25, dar arbitrii nu au mai dat drumul la joc.  „Ne pare rău că meciul nu s-a disputat, eram pregatiți, doream să câștigăm, cum de altfel ne dorim să câștigăm toate meciurile. Ne-am trezit la ora jocului cu probleme organizatorice, Ambulanța a ajuns la stadion după ora 15 fără cei doi medici. Clubul nostru are contract ferm cu firma domnului Pavel Piroș, colaborarea a fost foarte bună întotdeauna, nu am avut absolut nimic de reproșat, fiecare și-a îndeplinit obligațiile din contract. Astăzi, domnul Piroș a susținut telefonic că a apărut un caz de forță majoră, pe care îl va dovedi cu documente, astfel încât noi să putem documenta la comisie ce s-a întâmplatr astăzi, în speranța rejucării partidei. Normal că ne dorim să se rejoace, noi nu am avut nici o vină. Spiritul sportiv trebuie să primeze, partidele trebuie să se joace pe teren, avem cu toții încredere că ce s-a întâmplat astăzi a fost din motive întemeiate”, a spus Adi Abrudean, antrenorul liderului din C8.

Piroș: „Caz fortuit, Federația ar trebui să arate clemență”

Ceva mai multe detalii despre scurt-circuitul de astăzi ne-a oferit chiar Pavel Piroș, patronul firmei ce asigură serviciul de ambulanță la meciurile Crișului. „În jurul orei 13, unul dintre medicii ce trebuia să plece cu Salvarea la Chișineu Criș a primit rezultat pozitiv la COVID. Era imposibil să găsim un înlocuitor pentru acesta, în contextul în care fiecare medic are responsabilitățile sale în această perioadă atât de grea, în pline zone roșii. În cele din urmă, am trimis Ambulanța, dar, din câte am înțeles, medicii nu au ajuns la timp și ar fi fost și alte probleme. O să dovedim cu acte tot ceea ce susțin aici, în speranța că Federația va considera că a fost un caz fortuit, cu atât mai mult cu cât la Chișineu Criș nu s-a mai întâmplat niciodată așa ceva. În mod normal, Crișul ar trebui să beneficieze de clemență și să rejoace meciul”, ne-a declarat Piroș.

Șodîncă: „Compensație divină!”

Președintele cărășenilor, Cristian Șodâncă, susține că pe undeva s-a făcut dreptate după incidentul din „oglindă”, din tur. „Aș fi ipocrit să spun nu mă bucur de aceste trei puncte obținute pe eroarea clubului organizator, bineînțeles generate de ambulanță. Nu mă bucur pentru necazul lor, și noi am trecut prin așa ceva, însă eu îmi văd interesul echipei mele! Despre situația din tur, pot să spun că eu nu am fost prezent la meci, am fost pozitiv la coronavirus și eram în izolare! Dar astăzi, colegii mei mi-au confirmat că cei care astăzi insistau umili să facem lobby pentru a trece cu vederea întârzierea ambulanței, în tur erau cei mai virulenți, că așa ceva nu se poate … accepta! Repet, nu mă bucur de greșeala nimănui, dar consider că totul a venit ca o compensație divină!”, a declarat Șodîncă pentru gazetadecarasseverin.ro.

Susținuți de primar

Conducerea orașului și-a arătat sprijinul față de echipa de fotbal după evenimentul neplăcut de astăzi. „Întreaga echipă a fost invitată de domnul primar, Flavius Chereji într-o locație, dânsul a simțit că trebuie să ne susțină și îi mulțumim pentru acest gest. Suntem o echipă unită, ne vom bate până la ultima etapă, ce va depinde de noi vom face până la capăt. Sigur că și noi, și jucatorii, suntem afectați, dar avem puterea să trecem peste asta, mai ales că avem speranțe că se va rejuca. Dacă nu, ne vom bate cu mai multă ardoare. Până la această oră suntem neînvinși, sper că ce s-a întâmplat azi să nu ne provoace prima înfrângere, fără luptă practic”, a încheiat Adi Abrudean.

Chiar în fotbalul arădean la nivel de Liga 3-a există un precedent legat reprogramarea unui meci după ce Ambulanța nu a sosit la timp la stadion. Se întâmpla acum patru sezoane, într-un Național Sebiș – Gloria Lunca Teuz Cermei, echipa gazdă dovedind că Ambulanța ce trebuia să vină la meciul de fotbal a trebuit să transporte de urgență un pacient la spitalul din Ineu.

Dacă, totuși, Crișul va pierde cu 3-0 meciul cu Ezerișul, va rămâne pe primul loc la doar două puncte în fața Lipovei, care astăzi a câștigat la Pecica.

0
0
loading...

4 comentarii la articolul: “Celor de la Crișul și Ezeriș le este scris în stele să nu aibă Ambulanțe și medici la meciuri! Liderul din C8 speră ca, totuși, meciul să fie reprogramat!

  1. Atunci sterge si comentariul cu aprecierea gestului facut de primar daca pe celalsat l-ai sters. Ca nu vreau sa laud faptele eroice ale primarului . Nu inteleg dc l-ai sters primul meu comentariu. Poate imi explicicati. Platesc asa bine cei din Cris ?

    4

    2
  2. Acum în plină pandemie, nu cred că, federația v-a reprograma un joc de Liga 3. Cu părere de rău și fără supărare, cred că a fost lipsă de profesionalism, știindu-se faptul că au mai fost precedente cazuri, unul în care echipa Crisul a câștigat 3 puncte chiar de la Ezeriș. În fine. Nu mai faceți asemenea greșeli pentru că ar fi păcat să pierdeți, inutil, puncte și să vă treziți în afara locurilor de baraj. Sincer eu îmi doresc ca, Crișul și Lipova să mergeți la baraj iar una dintre voi să promoveze în Liga 2. Felicitări pentru interesul, oficialităților locale, acordat echipe. Felicitări pentru lotul și jocul Crișului. Si ce pot spune, ca suporter neutru, HAI CRIȘUL si Hai Promovarea.

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.