Alte sporturi

Arădeanul Kunszabo – la primul titlu național de seniori, Podelenczki și Kabat sunt vicecampioane naționale de judo





Weekendul trecut, campionatele Naționale de judo destinate seniorilor au strâns la start 180 de sportivi din toată ţara. S-a concurat în incinta unui hotel din Poiana Brașov, într-o sală imensă, pe două tatami, la care aveau acces doar antrenorul și sportivul aflat în concurs. Totodată, participanților li s-au pus la dispoziție săli de încălzire, dotate cu televizoare pe care rula programul de competiție. Toate acestea pentru a fi respectate măsurile impuse de MTS şi Ministerul Sănătăţii.

CS Universitatea Arad, sub coordonarea profesorului Mihai Telechi, a obținut două medalii extrem de prețioase. Luca Kunszabo câștigat titlul național la categoria +100 kilograme, aflându-se la prima reușită de acest gen în întrecerea seniorilor.  Până acum, Kunszabo a luat zece titluri naţionale individuale şi alte patru medalii de aur în competiţiile pe echipe la categoriile inferioare de vârstă, începând de la cadeţi până la tineret. Tot „studenta” Loredana Podelenczki a luat „argintul” la categoria -78 kilograme, în timp ce Andrei Buda a pierdut meciul pentru medalia de bronz, iar Patricia Petraș s-a clasat pe locul 7.

Vicecampioană națională este și Beata Kabat (antrenor Ionel Lazăr), la categoria +78 kilograme, de la CSM Arad. Colegele de club ale Beatei, Andreea Ciopraga a pierdut meciul pentru medalia de bronz, iar Larisa Halic s-a clasat pe locul 7.

Următoarea competiție naţională va fi peste două săptămâni, finala destinată juniorilor I.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button