Gloria LT Cermei

Cermeiul a ținut în șah liderul! Moisă: „Niciuna dintre echipe nu merita trei puncte, păcat că nu prea mai sunt meciuri acum când arătăm mai bine”



Cermeiul a ajuns la cel de-al treilea rezultat pozitiv al anului împotriva unei formații din partea superioară a clasamentului seriei a 8-a a Ligii a 3-a. După succesele de la Pecica și Ghiroda, a venit și remiza internă cu Crișul Chișineu Criș, formație ce venea în Țara Sămădăilor să-și recupereze primul loc pierdut după succesul Lipovei cu Dumbrăvița.

Dincolo de rezultatul pozitiv pentru o formație situată pe locul 8, Cermeiul a și avut o prestație solidă, cu ocazii importante, în special în ultima parte a meciului. „Un meci de luptă, păcat că nu prea mai sunt meciuri când echipa mea începe să arate mai bine, sau cel puțin mai bine organizată pe faza defensivă. În jocul de azi eu cred că niciuna dintre echipe nu merita trei puncte. Adică, ocaziile au fost împărțite aproape în mod egal, scorul reflectă exact ceea ce s-a întâmplat pe teren”, consideră Flavius Moisă.

Antrenorul „roș-albilor” a avut și probleme importante de lot, dar Ivan sau Șimăndan i-au înlocuit cu brio pe titularii obișnuiți. „Într-adevăr, ne-am ridicat la nivelul primului loc, zic eu că am avut o prestație bună, cu toate că am avut înainte de meci niște vești mai proaste. Țurcanu și Iuga au COVID, iar pe Bodri nu l-am putut utiliza decât în ultimele 20 de minute din cauza gleznei. Sergiu (n.a. Popa) a tras și el de gleznă…Vreau să-i felicit pe cei care au intrat, pentru că așa e în campionat, le vine rândul tuturor și atunci trebuie să răspundă pozitiv. Cu jumătate de gură, îmi pare rău că noi suntem echipa ce i-a luat din puncte Crișului, dar i le-am luat și Lipovei. Eu le urez succes ambelor, aș fi bucuros să ne reprezinte la barajele de promovare în Liga 2-a”, a mai punctat Moisă.

După doar patru partide disputate în acest an calendaristic, Gloria Lunca Teuz Cermei a atins cota de puncte din primele zece runde ale stagiunii și pornesc favoriți și săptămâna viitoare, pe terenul celor de la









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button