Crisul Chisineu-Criș

Crișul pierde primele puncte (pe teren) în 2021: „Cermeiul – o echipă schimbată în bine, ocaziile cheie ne-au aparținut nouă”





Lăsând la o parte cele întâmplate săptămâna trecută, când meciul cu Ezerișul nu a mai început fiindcă Ambulanța și medicii au ajuns târziu la stadionul din Chișineu Criș, formația „alb-albastră” a pierdut, la Cermei, primele puncte din 2021. Ocazii au fost și de-o parte și de cealaltă, însă scorul a rămas „alb”.

La final, Adrian Abrudean a avut ceva de împărțit și cu „centralul” Boldea. „Era clar că vom avea un joc de luptă, asta s-a și întâmplat pe teren, cu toate că au fost momente în care se putea juca mai mult fotbal, dar aici intervin mai multe aspecte. Arbitrajul a fost penibil, cred că mai mult a încurcat jocul, nu a dat cursivitate și au fost niște decizii luate aiurea. Dar, noi ne vom focusa în continuare pentru ce avem noi de făcut. Pînă la urmă este un punct câștigat în deplasare, la o echipă schimbată în bine. Dar mai avem destule de corectat, căci au fost multe aspecte din joc pe care puteam gestiona în alt mod. Per ansamblu, am putea să zicem că rezultatul a fost echitabil, cu toate că ocaziile cheie cred că le-am avut noi, la început de reprize. Au fost două ocazii imense, pe care le-am ratat cu nonșalanță incredibilă. Acest lucru nu e permis, pentru că – până la urmă – aceste ratări se reflectă și în jocul ulterior al echipei. Ceea ce s-a și întâmplat, an apelat pe final la mingi lungi, cu mingi pentru Modan. Nu am reușit să venim cu foarte multe centrări, ceea ce le-am cerut eu la pauză, dar asta a fost astăzi. Modan a jucat 45 de minute, Budur mai puțin, sper să-și revină și el, ambii sunt jucători importanți pentru noi”, a spus antrenorul Crișului.

Împotriva celor de la Periam, trupa de pe Crișul Alb nu va putea conta pe Sergiu Sabău, eliminat în prelungirile meciului de la Cermei. „Îmi pare rău de eliminarea foarte ușoară a lui Sabău, e o pierdere pentru etapa următoare, dar face parte din joc. Deciziile arbitrilor, din păcate, nu le putem schimba. Trebuia să dea drumul la joc, sunt convins că arbitrul nici nu și-a amintit că are galben. Altfel, avem nevoie de multă pregătire în continuare, atenție, pentru că nici un joc nu este câștigat dinainte și urmează niște jocuri foarte dificile. Noi încercăm să prindem primele două locuri și pentru asta avem încă nevoie de seriozitate, vrem să ajungem la baraj”, a adăugat „Știli”.

Lupta pentru primul loc pare o afacere exclusivă între Crișul și Lipova, aflate acum la egalitate de puncte (31). „Normal că toată lumea își dorește primul loc și noi ne dorim asta, dar vom vedea în partidele ce urmează cine merită să fie în frunte, până la urmă. Mai sunt câteva partide de disputat și sigur că va trebui să ne îmbunătățim puțin jocul, să fim mai atenți la finalizare și mai pragmatici și mai ales să ne recuperăm din punct de vedere medical jucătorii cu experiență și să-i ducem aproape de randamentul lor maxim. Rămânem neînvinși în continuare, este aspectul pozitiv și mai sunt câteva partide în care cred că mai avem de demonstrat că merităm să prindem primele două locuri”, a încheiat Abrudean.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button