Baschet

CS Universitatea Cluj pierde la „masa verde” patru meciuri, FCC Baschet Arad are sfert de finală cu „Simona Halep”





Baschetbalistele Clujului ratează și turneul de restanțe din cauza COVID-19, care se desfășoară în aceste zile în Capitală. ”Din cauza regulamentului Federației Române de Baschet care nu respectă prevederile Ordinului 1315/2020, Anexa 3, punctul 8, echipa clujeană va încheia sezonul regulat doar pe locul 7, cu 32 de puncte, urmând să întâlnească în play-off-ul competiției formația de pe locul 2 CSM Satu Mare” – anunță chiar formația de pe Someș pe pagina oficială de Facebook.

Pe cale de consecință, Clujul pierde la „masa verde” nu mai puțin de patru confruntări (dar ia punctul din oficiu), cu Rapid, Constanța, Alexandria și Agronomia și automat rămâne pe poziția a 7-a, postură din care se duelează în sferturile de finală cu viceliderul CSM Satu Mare. Pentru FCC Baschet UAV Arad e o veste bună, atâta timp cât Clujul s-a impus în acest an chiar la Polivalenta arădeană contra „galben-albastrelor”, cu 60-59.

Cum și Târgoviște a bătut-o la „masa verde” pe Oradea, lucrurile devin clare pentru fetele antrenate de Bogdan Bulj și Cristi Bondor. Pe 12 și 13 aprilie (luni și marți), începând cu ora 18, FCC-ul le va găzdui pe fetele de la Phoenix CSU Simona Halep Constanța, în primele întâlniri, probabil și ultimele, din cadrului sfertului de finală a LBNF. Echipa de pe Litoral este ocupanta locului 6 și nu ar trebui să emită pretenții în fața arădencelor, care s-au impus tur – retur, cu 73-62, respectiv 76-55.

Tabloul complet al sferturilor va fi: Sepsi Sfântu Gheorghe – Agronomia, CSM – Satu Mare – CS U Cluj, FCC Baschet UAV Arad – Phoenix CSU Simona Halep Constanța, Olimpia Brașov – CSM Târgoviște.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button