Glorii arădene

A început derby-ul Vestului în campania “Cupa Vine La Tine – 2021”! Vezi cum poți decide victoria Aradului și cine a intrat în luptă pentru județul nostru!



Federația Română de Fotbal continuă campania “Cupa Vine La Tine – 2021” pentru a cinsti performanțele, poveștile și eroii din cea mai spectaculoasă competiție. Reportajele echipei frf.ro au venit din 48 de localități din 16 județe în care ajunge trofeul Cupei României, parcurgând 4.500 kilometri pentru a descoperi poveștile a 118 personaje și martori implicați în întrecerea KO.

Sita a cernut și am aflat numele sfert finalistelor. Mai mult, după duelul Cluj – Bihor, încheiat ieri cu victoria Bihorului cu 1409-711, avem și prima semifinalistă a Cupei. Fanii au stabilit acest scor prin voturile cumulate timp de 7 zile la postările de pe facebook Cupa României

AL DOILEA SFERT: ARAD vs TIMIȘ!

De sâmbătă, 10 aprilie – Duelul reportajelor AR vs TM

Dacă în optimi ARADUL s-a prezentat cu George Țucudean, iar TIMIȘ cu Dan Alexa și Paul Codrea, în duelul din sferturi descoperim, față în față, povestea lui Gyuri Vaczi II și dragostea pentru UTA Arad vs confesiunea lui Ionel Bungău despre Poli și fotbalul timișorean:

Intră pe facebook Cupa României, dă like paginii & votează cu ❤️ pentru ARAD sau 😮 pentru TIMIȘ!

Reportajele complete dedicate fotbalului din ARAD și TIMIȘ în Cupa României sunt disponibile AICI și AICI.

De duminică, 11 aprilie – Duelul vedetelor AR vs TM

Personalități din afara fotbalului trimit mesaje video de susținere pentru fotbalul din județul lor de origine sau cu care se identifică, în Cupa României! Artiști, prezentatori, campioni olimpici, mondiali și europeni în alte sporturi, surprize emoționante!

Adrian Hădean a susținut ARAD în optimi, iar astăzi i se alătură Florin Căruceru! Pentru TIMIȘ, în optimi susținerea a venit de la Dan Negru, astăzi se alătură echipei și Flavius Biea! Interesant este că boxerul stabilit acum pe Bega este originar din Arad. Votează cu ❤️ sau 😮 pe facebook Cupa României.

De luni, 12 aprilie – Duelul antrenorilor AR vs TM

Punem față în față două personalități importante ale fotbalului care au marcat, din postura de antrenori, istoria fenomenului în județ.

De marți, 13 aprilie – Duelul tricolorilor AR vs TM

Internaționali de tineret și seniori din prezent sau din istoria recentă sprijină în Cupa României fotbalul din județul de unde provin și unde au făcut primii pași în carieră! Mesaje video inedite de la fotbaliștii care aduc glorie județului tău!

De miercuri, 14 aprilie – Duelul galeriilor AR vs TM

Am ales două din cele mai înfocate galerii ale fotbalului din fiecare județ și punem față în față pasiunea lor! Trebuie să alegi în care te regăsești și să susții unde există mai multă dragoste din partea tribunelor pentru Cupa României!

De joi, 15 aprilie – Duelul surprizelor AR vs TM

Am identificat câte o mare surpriză produsă de câte o echipă din fiecare județ în Cupa României și apoi i-am contactat pe învinșii de renume ai acesteia. Impresionați de adversar și în spiritul fair-play-ului care caracterizează competiția, aceștia au devenit fanii fotbalului din aceste județe în proiectul nostru!

De vineri, 16 aprilie – Duelul gloriilor AR vs TM

Aducem față în față doi jucători reprezentativi pentru cluburile din județe, indiferent de zona geografică din care aceștia provin. Parcursul lor e legat de istoria fotbalului local și ei constituie depozitarii în viață ai poveștilor de aur despre fotbalul tău!

Ce super premii câștigi dacă votezi? Cum ajunge trofeul în județul tău pentru un an? Toate detaliile sunt AICI!









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button