Crisul Chisineu-Criș

Modan a revenit cu gol în formula de start a Crișului: „Mă bucur pentru victorie, vrem să ne facem treaba și în derby-ul de clasament, cu Lipova” +FOTO





Măcinat de probleme de ordin medical, Nicu Modan a fost titular în premieră pentru Crișul în această primăvară. S-a întâmplat sâmbătă, cu ocazia vizitei celor de la Avântul Periam, ocazie cu care golgheterul ultimelor sezoane pe malul Crișului Alb a și marcat.

S-a întâmplat în minutul 33, când bine angajat de Haloș, Modan l-a învins pe Ciui cu un șut la colțul scurt. „Mă bucur că nu am probleme după meciul de azi, eu zic că mi-am revenit foarte bine după accidentarea care m-a ținut mult timp departe de teren. Mi-am intrat în ritm, am avut ocazii, am dat și gol, mă bucur pentru victorie. Sincer nu m-am așteptat la așa o replică tare din partea Periamului. Au o echipă frumoasă, organizată, joacă bine, au fotbaliști de valoare, cu experiență”, a spus vârful lui Adrian Abrudean.

Acesta e anunțat titular și în cel mai important meci al returului în seria a VIII-a, derby-ul cu Lipova, de vineri, de la Sânnicolau Mic. „Săptămâna aceasta ne vom antrena bine și mergem să ne batem cu Lipova. Este un derby de clasament, noi vrem să ne facem treaba pe teren și să fie bine. Cred că va fi un meci spectaculos, frumos între două echipe bune, o să vedem vineri cine este locul 1”, a adăugat Modan.

La rândul său, Adi Abrudean este încântat de revenirea marcatorului său, pe care-l va folosi în cuplu cu Gelu Velici, un alt atacant cu un dezvoltat simț al portții. „Modan este recuperat 100%, a jucat primul meci ca titular și a făcut-o bine. A dat gol și a mai avut ocazii, a dus bine tot meciul, a fost acolo unde trebuia. <<Modi>> este un real pericol în coasta adversarului, asta trebuie să facă, iar echipa l-a ajutat și el a marcat. Sperăm să aibă continuitate și el ca și ceilalți jucători, să fim feriți de probleme medicale pentru că mai avem trei meciuri foarte importante. Acum vrem să pregătim primul, cu Lipova, care este cel mai important. Va fi un meci frumos, un meci interesant și vom vedea și după această etapă pe unde ve vom afla”, a spus și tehnicianul Crișului.

Galerie FOTO de la partida Crișul Chișineu-Criș cu Avântul Periam, semnată Costel Șerban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button