UTA Arad

Până la Paști, UTA mai joacă de două ori pe teren propriu și odată în deplasare în play-outul Ligii I





Peste aproximativ 90 de minute, „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc e oasptele celor de la Dinamo în cadrul rundei a 2-a a play-outului Ligii I la fotbal, dar arădenii își cunosc programul până la Sărbătoarea de Paști. Vor fi meciuri din 3 în 3 zile pentru elevii lui Laszlo Balint, care mai au la dispoziție 9 puncte, dintre care 6 puse la bătaie la Arad, pentru sta departe de zona periculoasă a clasamentului. Până vine ziua meciului, joacă online acum la cele mai distractive păcănele.

Așadar, iată cum va evolua UTA până în Sâmbăta Mare, când e programată disputa de pe „Francisc Neuman” cu Chindia:

Etapa a 3-a: UTA – FC Hermannstadt (vineri, 23 aprilie, ora 17,30)

Etapa a 4-a: FC Argeș – UTA (marți, 27 aprilie, ora 19)

Etapa a 5-a: UTA – Chindia Târgoviște (sâmbătă, 1 mai, ora 15)

Partidele vor fi transmise în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.

2 comentarii

  1. Haide UTA peste tot !
    Ma mir cum comentatorii de fotbal de la noi confunda jucatorii de fotbal cu fotbalistii.Fotbalistii sunt foarte rari si nu toate echipele beneficiaza de fotbalisti.Daca ai unul sau doi fotbalisti intr-o echipa sigur ai si rezultate favorabile.Cu jucatori de fotbal, intr-o echipa te lupti si te zbati.O.K. este sa ai 1-2 fotbalisti si restul jucatori de fotbal in echipa !

    0
    0
  2. Un play out dificil ( pentru toti), programul este cam nepermis de incarcat, solicita jucatorii, fizic. In afara de meciuri , UTA mai are si deplasarile , cam cele mai lungi, care obosesc si ele.Norocul e ca UTA are un lot destul de numeros si echilibrat, nu are supervedete, toti „pun osul”, are un joc compact, bun in aparare, mai subtire in atac. Daca UTA nu ia gol, ( ca sa fie condusa, repede), mereu are sanse sa nu piarda, uneori…chiar castiga. Ma gandesc cum ar fi UTA, cu doi jucatori tehnici si iuti de la mijloc, in sus ! Sibienii vin „cu ultima speranta”, ca si UTA , nu prea au joc, de atac, nici ei, au multi straini, care nu sint prea emotionali, nici cu „patriotism local” Acest joc in orice caz…nu trebuie pierdut, dar daca il castigam va fi SUPER. Cu FC Arger afara si Chindia , acasa vor fi meciuri…mai complicate, sper sa nu se mai accidenteze nimeni, PS. Sint suparat, ca nu exista vreo speranta ca sa pot vedea UTA, pe stadionul nou,..dar sper ca la anul…sa nu ma mai opreasca nimeni si nimic.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button