Arhivă articole

aprilie 2021
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

UTA, implicată și în ultimul proiect al Cetății Voluntarilor: „Pentru copiii Aradului!”

Cea mai recentă acțiune civică în care a fost implicat clubul UTA s-a finalizat ieri, la Spitalul Clinic Județean. Aici, printr-un efort comun al autorităților, sponsorilor, organizațiilor și voluntarilor, a fost renovată și modernizată secția Pediatrie II.

Inițiativa i-a aparținut din nou Aneimaria Popa, președinta Cetății Voluntarilor, care zilele trecute a primit inclusiv recunoștiința Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei si Principelui Radu, impresionați de condițiile întâlnite la secția renovată acum

„Dincolo de performanța sportivă din ultimii ani, UTA este implicată activ și în proiecte ale căror beneficiari sunt arădenii, copiii lor, viitorul acestui oraș și județ.

loading...

De data aceasta am oferit sprijinul nostru pentru că viziunea unui grup de oameni inimoși și responsabili, coordonați de energia coagulantă a celor de la  <<Cetatea Voluntarilor>>, să devină din aceste zile o realitate: lucrările de dezvoltare, modernizare și ajungerea la standarde europene a secției clinice de Pediatrie II, din cadrul Spitalului Clinic Județean Arad au fost finalizate.

Dezvoltarea calității serviciilor medicale, condițiile deosebite create aici, vor face ca momentele foarte dificile prin care trec micuții pacienți și familiile lor atunci când sunt bolnavi și vulnerabili, să fie depășite mult  mai ușor.

Sperăm ca parteneriatul nostru constant în diferitele proiecte umanitare, civice și de dezvoltare urbana să constituie un garant de credibilitate și inspirație în continuare. Implicarea fiecăruia dintre noi este singurul mod real de a schimba cu adevărat lucrurile”, a punctat Codru Grădinariu, directorul general al UTA-ei.

5
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.