UTA Arad

Apostu susține că UTA nu are Licență UEFA „dintr-o greșeală impardonabilă”! Care e condiția pentru ca Balint să continue pe banca echipei arădene?





„Bătrâna Doamnă” e din nou prima în play-outul Ligii I după succesul din această seară contra celor de la Dinamo, însă dacă va rămâne acolo, sau va mai coborî un loc, nu va avea dreptul să dispute barajul pentru Conference League. Conducerea clubului nu a depus dosarul de licențiere UEFA, Alexandru Meszar susținând în urmă cu câteva zile că este o decizie stratetgică, legată în principiu de politica pașilor mărunți și siguri, dar și de faptul că UTA ar pierde finanțarea din partea Primăriei dacă ar concura în Europa.

Prezent la meciul cu Dinamo, Bogdan Apostu, impresarul antrenorului Laszlo Balint și al mai multor jucători de la UTA a oferit o altă variantă pentru posibila pierdere a trenului pentru cupele europene. „E o discuție sensibilă. Din punctul meu de vedere, e greu de digerat o astfel de decizie, ca să nu spun inadmisibil la un club de talia UTA-ei. Dar, sunt problemele administrative ale dânșilor. Dar, repet, UTA nu avea voie să nu depună licența pentru Europa. Asta e mai frustrant, că nu există probleme financiare. Dacă ar fi fost motive obiective pentru care nu s-ar fi obținut licența, înțelegeam. Dar atâta timp cât Dinamo obține licența și UTA nu…Păi, îți spun eu ce s-a întâmplat. S-a externalizat acest serviciu către o firmă din București, care nu are nicio legătură cu fotbalul și care atunci când s-a anunțat prelungirea termenului de licențiere pentru campionatul intern, dânșii au crezut că s-a prelungit și pentru Europa. E o greșeală impardonabilă, din punctul meu de vedere”, a explicat Bogdan Apostu, citat de prosport.ro.

Apostu a vorbit și despre meciul din această seară. „Am un deja-vu. Și ultima dată când am plecat de aici a fost același scor. Eu cred că e o victorie meritată raportat la numărul de ocazii, chiar dacă, să fim sinceri, Dinamo are o echipă, din punctul meu de vedere, mult mai bună decât locul pe care îl ocupă în clasament. Îmi pare rău pentru că, din punctul meu de vedere, Dinamo e mai aproape de retrogradare decât de salvare și evident că mi-ar părea rău ca Liga 1 să se desfășoare fără o echipă precum Dinamo, pentru că e un nume important al fotbalului românesc”, a mai punctat fostul atacant pentru aceeași sursă.

Bogdan Apostu a anunțat că Laszlo Balint poate continua la Arad, însă cu condiția ca UTA să aibă aspirații ceva mai mari din sezonul următor. „Pot să anunț că suntem în negocieri avansate pentru a prelungi înțelegerea cu UTA. În eventualitatea în care cei de la Arad își doresc mai mult pentru sezonul viitor, Balint va rămâne acolo”, mai Bogdan Apostu, după victoria din „Ștefan cel Mare”.

25 comentarii

  1. Hai sa nu ne imbatam cu apă rece!!!! UTA de azi nu e de cupe europene!!!! Noi trebuie să jucăm fotbal adevărat și apoi să vedem ce ne trebuie pentru cupele europene!!

    0
    0
    1. Dar celelalte echipe care au trimis dosarul pentru licentiere sunt? Balint vrea mai mult cu UTA! Ce facem anul viitor??? Depunem dosar pentru licentiere? Ca tot o sa asteptam bani de la autoritatile locale. Dupa logica asta si cand vom putea juca in cupele europene vom refuza!!!

      0
      0
  2. Toate lucrurile bune facute de UTA in acest sezon sunt umbrite de lipsa acestei licente. Toti miticii ne vor batjocori din aceasta cauza, iar cine a gresit ar trebui sa plateasca. Mai multă transparenta din partea conducerii nu ar strica.

    0
    0
    1. o întrebare cine conduce clubul UTA apostu sau mezsar? cum tu iti permiti ca impresar sa vi sa dictezi ce sa faca un club

      0
      0
    2. NU!Trebuie sa ne vedem de lungul nasului,la o adica,la ce bani ne incadram,teoretic…La cat ne permite plapuma…Ecomie de bani si buget,in cazul ca banii trebuie foarte bine dramuiti..Stam mai mult decat bine,pe bune!E bine!Foarte bine!Excelent de bine…Si nu pentru ca asa considera Apostu…ci pentru ca asa este….Bravo!Ma incanta faptul ca ne bazam tot mai putin pe un Nelut Rosu,Antal,inclusiv Hora….Hmmmm…Grija mare,Albu,plictisit de imprumut….Iar sunt rau…

      0
      0
  3. Nu e mai bine pentru o reprezentare europeană sa fim mai pregătiți ? Cu vreo doi jucători ,,fuori classe ” Cu o pregătire ca la carte ,cu echipe în pregătire macar Nicosia ?? Apoi am sărit peste ,,botez” ,cu o echipa ca Partizan Belgrad la noul stadion !! Până atunci poate găsim soluție la infiltrarea apei de ploaie la cabine . Pledoarie pentru ,,lungul nasului” !!!

    0
    0
    1. ….Daca era,stia foarte bine Apostu,despre ce e vorba,de la inceput…Mai nou apare nu ca impresar,ci ca intermediar….Stia foarte bine ce a insemnat externalizare de licenta….Din ce cauza nu a intervenit,la momentul respectiv???Acum degeaba bate apa in piua,tardiv???Din ce cauza a tacut ca si porcul in cucuruz???Pai daca stia,de la inceput,ca licenta,a fost melc,din ce cauza nu a reactionat?Pentru simplul fapt ca il mulge pe Meszar.tentantiva…Asa-i ca sunt rau?

      0
      0
  4. Apostu pare a fi conducătorul + finanțatorul clubului… și pare foarte nemulțumit ca nu se întâmpla lucrurile cum își dorește el.
    Practic acum îl acuza pe Meszar ca a mințit referitor la licența.
    Doar ca arădenii, oameni blajini, o sa o lase asa…

    0
    0
    1. Total gresit…domnul Meszar a luat de jos,cu calm,cu rabdare,UTA…renascuta sub numele dansului…A preluat in primul rand Atletico,calm si cu rabdare…Si-a format baza,structura,grupe…A format o Academie de baza,prin care a format multe grupe…Teren FZ….Se nasc copii de nu iti dai seama..Problema e alta..Cand Florian Voinea gestiona,era ceva…Stia ce face,ce turnee de copii…A venit Mister Pacurar,a facut praf Academia….Pulbere!I-a imprastiat pe toti,i-a mazilit….Nu mi-e rusine sa scriu….Paacurar cu Gaica nu au curaj sa se atinga de exilatii catre CSS….Unul e mic,altul nu are viteza,altul nu are temperament….Hmmmm….Problema ca erau ai lui Diarra…

      0
      0
      1. Giro nu de mult scriai frumos de Pacurar ( mai bine zis ii luai apararea), cand eram multi care spuneam ca va pune Academia pe butuci.

        0
        0
  5. 1. Cred ca UTA a procedat corect. Participarea in Cupe europene era oricum iluzorie, conditionata de citeva baraje, care ar fi prelungit sezonul, asta care a avut si asa emotii, si ar fi deschis sezonul viitor si mai repede. Apoi , cu jocul asta e greu de crezut ca obtineam….mai mult decit Botosaniul…anul trecut, sa intram in cupe europene, doar ca sa ne aflam in treaba si sa cheltuim bani…nu e bine. Il sustin , in problema asta pe Dl Meszar. . 2 Apostu procedeaza gresit „dand din casa”, nu era treaba lui sa scoata in public greseli sau optiuni ale conducerii clubului 3. Mai degraba , Apostu ar fi trebuit sa se refere la jucatorii aduside el, la eficienta salariu/ randament, sau la fragilitatea fizica …a unora ( Ionita, Antal samd) 4. UTA va trebui sa aduca, minim, doi jucatori de tip play macker, iuti si tehnici, cu care sa isi poata organiza un joc mai bun de posesie, si sa renunte la unii, care nu sint de folos. 5. Dupa un meci castigat cu Dinamo nu era cazul ca Apostu sa faca astfel de declaratii

    0
    0
  6. Haideti sa lasam treaba asta cu licenta europeana. Inca nu am scapat de grijile retrogradarii iar acum 3 saptamani ne era greu sa anticipam acest parcurs din ultimele 4 meciuri. Inbucurataor pentru noi este ca echipa este bine ajesata si joaca cu implicare si daruire. Balint a invatat multe in acest sezon. Sa terminam cat mai sus, sa luam cat mai multi bani si in vara vom putea pregati mult mai bine urmatorul sezon cand relistic ne vom putea propune mai mult. Nu cred ca are rost sa ne frustram acum cu licenta europeana, oricum ar fi fost multe daca-uri. Rabdare, echilibru si stabilitate pentru a construi ceva solid pentru viitor.

    0
    0
  7. De ce vorbește pe la toate televiziunile impresarul Apostu ca și cum ar conduce UTA?!
    Sunt oameni in club care trebuie sa reprezinte clubul, nu cred ca un impresar e normal sa vorbească de bani, licența UEFA și tot ce tine de club…

    Adică mai bagă de transferurile la Argeș, mai zice cum e treaba cu uta… serios, asa păcălici suntem?!

    0
    0
    1. pai si atunci meszar de ce vb despre uta…el este director la djst..nu figureaza niciunde in actele clubului….

      0
      0
  8. Apostuleee Balint să învețe să antreneze ,dacă era alta echipa UTA pleca fără nici un punct. (Asta crede că Balint este mare antrenor iar UTA se numește Real Madrid) . Balint trebuie schimbat și adus un antrenor cu experiență care știe să lucreze cu jucătorii.

    0
    0
    1. Dacă erați CINEVA, nu v-ați fi ascuns după un pseudonim, dar așa, nu sunteți un cineva, ci un NIMIC!

      0
      0
  9. Cand castigam nu-i bine ca vorbeste Apostu, cand pierdem, ii vina lui Apostu…
    Da ,ar trebui sa avem si noi o persoana sa ne apere prin presa si tv dar asta e acum.
    Meszar tace si face…

    0
    0
  10. Ne-am mai incordat cu externalizare pe casa de avocatura,pe anul trecut,de s-a ajuns la TAS si nu ne-am invatat minte ca pe Brand UTA,aplauda multi,apoi spun…”ne scuzati”,atat am putut…dar reclama si-au facut….Nu pot sa ma abtin….Nu pot!Mi-am cerut auto-suspendare,blocare,in privat,daca eu sunt acela care vad doar invers….Asa sa fie!Acum apare stirea din ce cauza UTA nu are depus dosar de licenta…Era vorba de buget,de stat in banca noastra si hopa…bani eventual economisiti….Si cand colo….Te lasi pe mana unor habarnisti in fotbal….Cine va diseca aceasta gafa de proportii????Din ce cauza s-a externalizat o gestiune care ar privi doar strict factorii decizionali din conducere,strict secreta,gestiune de plan viitor????Hmmmm….Exista niste cartite….

    0
    0
  11. Incerc din rasputeri sa fiu si raman neconditionat maxim PRO-UTA…Cum adica Mister Balint,vrea si pune conditii,la mai mare,atat timp cat a gafat de multe ori….in alcatuirea formatiei…A gresit de nenumarate ori gestionarea,bazandu-se pe doleante primite…Vlad Morar(doamne ce clauze avea),Nelut Rosu,Hora,Antal,nu mai trebuie sa faca parte din lot,Vali Buhacianu in tribune este strigator la cer…E ca si la cofetarie,cand ceri un Dobos glazurat si primesti o cacao ieftina de aparat,fise…Hmmmm….
    Te uiti la UTA 2,satelit si iti dai seama ca nu cunosti pe nimeni,de pe acolo….Trist….
    Vali Buhaceanu nu are voie sa lipseasca din lotul UTA-ei,niciodata..Cand i-ai servit-o pe contra-atac,este Ben Johnson….Blana…Cand pleaca de pe loc,aduna mocheta sub picioare…

    0
    0
    1. de unde mama naibi stiti voi toate aceste discutii. Sincer multi sunteti Mame Omide sa stiti ce se discuta in birouri la care participa trei persoane Meszar, Apostu si Balint.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button