Fotbal judetean

„Leoiacele” s-au instalat din nou pe locul 2, după succesul cu Galațiul! Cuedan: „Am suferit în acest joc, dar punctele rămân la noi și asta e cel mai important” +FOTO





AC Piroș Security a trecut rapid peste sincopa de la Prundu Bârgăului și a învins-o acasă, cu 2-1, pe Universitatea Galați, formație ce a remizat la zero în urmă cu o săptămână cu actuala li viitoarea campioană a României, Olimpia Cluj.

Cuedan: „Încă o victorie muncită, dar nu știu cât vom mai putea ține de locul 2”

Olariu a marcat din nou după 7 minute de joc, azera Parlak a majorat scorul la mijlocul părții secunde, iar reușita lui Bențoiu a venit prea târziu (min. 84) pentru ca victoria să le mai scape printre degete „leoaicelor”. „E a treia victorie acasă în acest play-off, mă bucură acest lucru, mai ales că absolut toate au fost extrem de muncite. Am întâlnit o echipă foarte bună, care joacă defensiv excelent. Asta denotă și din ultimul rezultat înainte de acest meci, 0-0 de acasă cu U Cluj, o echipă care marchează pe bandă rulantă. Eu zic că am suferit în acest joc, am făcut foarte multe greșeli individuale. în mod special la construcție, sunt nemulțumit pentru ultima pasă, pentru jocul în ultima treime. Dar, toate adunate, am reușit să marcăm un gol frumos pe o verticalizare, iar apoi a înscris și ea cu execuție elegantă pe greșeala portarului lor. Îmi pare foarte rău că am primit acel gol ce putea fi foarte ușor evitat dacă am fi făcut mai bine marcajul.  Finalul a fost ceva mai intens, dar punctele rămân la noi și asta e cel mai important”, spune Dan Cuedan, antrenorul echipei arădene.

Fiindcă Olimpia a învins, tot cu 2-1, la Becicherecu Mic, AC Piroș Security a urcat de una singură pe poziția secundă în clasament, la 3 puncte în fața timișencelor. „Această poziție a doua ne obligă, iar pe mine, cel puțin, mă face să mă simt puțin împlinit. Dar, nu știu cât o să mai țină acest loc doi. Suntem un lot numeric foarte redus, din acest punct de vedere nu știu cât vom mai reuși să ținem acest ritm. Mi-e teamă că o să intervină și accidentările, cartonașele, suspendările. Ne apropiem de final și atunci încercăm să scoatem maxim din lotul care-l avem la dispoziție. Ne pregătim serios și încercăm să ne menținem pe locul doi în fața unor formații care par să stea mai bine la capitolul efectiv”, a adăugat Cuedan.

Asandei: „Felicit Aradul pentru joc și condițiile oferite”

După un 2-2 în toamnă, în sezonul regular, Universitatea Galați pleacă cu mâna goală de la Arad și rămâne pe ultimul loc în play-offul Ligii I feminin. „Am pierdut cu două goluri de portar. Nici nu am făcut un joc extraordinar, adică măcar la 50 la sută din potențialul arătat cu Clujul, unde ne-am dăruit mai mult. Asta este, noi ne-am atins obiectivul de a fi în play-off și căutăm să facem puncte, să ne formăm echipa pentru sezonul următor. Este o mare problemă datorită faptului că aceste junioare, cu care suntem forțați să jucăm, nu prea vin la pregătire și la meciurile din deplasare și atunci ești obligat să joci, practic, 9 jucătoare. Federația, prin acest regulament, practic ne-a condamnat să jucăm in inferioritate. Nu pot să obligi părinții să-și lase fetele la jocurile din deplasare și nici nu poți să-i condamnzi, eu nu văd o dezvoltare în acest moment această regulă cu junioare. Mi-a plăcut echipa din Arad, îi felicit pentru victorie, și-a văzut de joc, a construit un joc frumos, plăcut, au o bază sportivă extraordinară. Chiar am remarcat și ar trebui să avem toate echipele din țară să jucăm pe iarbă, nu ca la Galați, unde evoluăm pe sintetic, pentru că acestea sunt condițiile în acest moment”, a spus David Asandei, la finele disputei din Sânnicolau Mic.

Ambele echipe joacă și miercuri în optimile Cupei României. Piroș Security are din nou derby, la Arad, cu Becicherecu Mic, iar Galațiul se deplasează la Constanța pentru disputa cu Selena, ultima formație de play-outul Ligii I.

 

Galerie foto Piroș Security – Universitatea Galați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button