Fotbal feminin

Visul promovării continuă: Viitorul – ACS Fotbal Feminin Baia Mare 5-1 + FOTO



Fetele de la Viitorul continuă cursa pentru promovarea în Liga 2-a după a treia victorie stagională. Pe terenul din Livada, arădencele au trecut cu 5-1 (4-1) de ACS Fotbal Feminin Baia Mare, pe care le învinseseră și în tur, cu 3-2, într-un meci disputat în mocirlă.

De această dată, condițiile au fost bune, iar „roș-albele” au marcat de cinci ori, prin Prunar (2), Chiș, Covaci și Mihăieș. „Suntem bucuroase și vreau să felicit fetele pentru această victorie muncită. În prima repriză am stat destul de bine fizic, apoi am căzut puțin, dar, una peste alta, am demonstrat că suntem mai bune. Am făcut un joc bun, dar suferim în continuare la pregătirea fizică. Din păcate, facem un singur antrenament, la care nici nu vin toate fetele, deci se jaocă mai mult la talent, suntem la nivel de amatoare. Cu toate acestea, avem bucuria de a juca, victoriile ne dau încreere să mergem mai departe. Iubim fotbalul și suntem încântate că putem să jucăm în competiții oficiale. Urmează un meci la Timișoara, cu Juventus, după care găzduim echipa din Gherla, care are doar victorii în acest sezon și e pe locul 1. Noi sperăm să promovăm, dacă se poate. Șanse avem, însă pentru asta trebuie să câștigăm toate meciurile până la final”, a spus antrenoarea Valentin Calbalb.

 

Viitorul a strâns 9 puncte în clasament și e pe locul 2 în seria a doua a Ligii a 3-a, la trei lungimi în spatele liderului Olimpia Gherla.

Formații:

Viitorul: Meszaros – Cristea, Dreucean, Covaci, Preală – Mihăieș, Mihițiu, Chiș, Guțu – Vanu, Prunar. Au mai jucat: Buda – Ștefănescu, Covaciu, Calalb.

Feminin Baia Mare: Ardelean – Tamaș, Iunian, Țărău, Cimpoi, Szalay, Șut, Dan, Lazăr, M. Pop, Oșan. Au mai jucat: Pintea, O. Pop, Orosz.

Arbitri: Tudor Jurcă – Alina Mihoc, Lucian Berariu (toți din Arad)

Galerie foto Viitorul – ACS Fotbal Feminin Baia Mare 5-1, semnată Ciprian Petcuț

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button