Fotbal judetean

S-a decis titlul județean în Curtici – Ineu? Anca: „Diferența a făcut-o ambiția și dăruirea” v.s. Sculici: „Greșeli individuale grave, o înfrângere care ne costă totul” + FOTO





Turneul de desemnare a campioanei județene are un nou lider începând din intermediara de miercuri, 28 aprilie. Frontiera Curtici a trecut cu 2-1 de ACB Ineu, după reușitele semnate Buzgău 4, Gligor 24, respectiv Bîrdan 76 și ajunge la cota 13 puncte, cu unul mai mult decât zărăndanii, care au și un meci mai mult disputat.

Anca: „ Să fim campioni județeni și apoi mai vedem!”

Din acest moment, „grănicerii” sunt doar la mâna lor și par a avea un culoar bun spre titlul de campioni. Ce se întâmplă apoi, atâta timp cât Curticiul nu a pornit cu gânduri de promovare rămâne de văzut. „Astăzi diferența a făcut-o ambiția și dăruirea. Știam clar că echipa lor e mai pregătită și atunci trebuia să compensăm cu determinare. Noi nu aveam absolut nimic de pierdut, ineuanii vor să promoveze, noi nu am avut obiectiv. Am vorbit și în vestiar să terminăm pe locul 1, să fim campioni județeni și apoi mai vedem. Dacă terminăm pe primul loc, mergem la baraj, oricum vrem să ne prezentăm și o să vedem ce o să fie. Oricum felicit întreaga echipă pentru dăruire, pentru ambiție, cu toate problemele pe care le-am avut, cu accidentările, cu juniorii…E bine că a ieșit cum a ieșit, pentru ambiție și pentru dăruire, am fost echipa care merita să câștige. Mai avem trei meciuri, dar acum ne gândim doar la cel de sâmbătă, de la Socodor, ca vine după doar trei zile și ne prinde obosiți și destul de subțiri numeric”, a afirmat la finalul disputei Radu Anca, tehnicianul mai spunând pe scurt și istoria lui Denis Buzgău un mijlocaș de 2000, care a deblocat derby-ul de azi: „În ultimele trei săptămâni l-am adus de la Nădab, i-am dat încredere, l-am mai băgat și la Sântana etapa trecută. Ne ajută juniorii, eu zic că ei fac diferența. La nivelul ăsta, dacă ai doi-trei juniori buni, poți să te impui”.

Sculici: „Toți avem vina noastră”

De partea cealaltă, Cristian Sculici a părut resemnat. ACB Ineu era considerată marea favorită la câștigarea campionatului și apoi promovare, dar a pierdut pentru a doua oară în primele 6 etape și stă la mâna rezultatelor indirecte. „O înfrângere care ne costă totul. Nu știu ce nu merge, aceeași treabă ca și la Sântana. Începem meciul de la 0-1 pe niște greșeli individuale grave, lucrurile astea nu le pot antrena. Apoi, nu am reușit să dăm gol deși am avut ocazii, asta a fost. În două meciuri am fost conduși și am pierdut. E adevărat că, să zicem, a fost o presiune pe noi având în vedere obiectivul, dar asta nu e o scuză. Sunt câțiva jucători cu experiență care nu ar trebui să vadă o frică neapărat, dar nu vorbim aici de unul sau de altul, până la urmă toți avem vina noastră. Nu știu ce își propune Curtici, nu comentez ce fac alte echipe. Din păcate, doar o minune mai poate schimba lucrurile, dar e foarte greu să se întâmple ceva după jocul ăsta. Poate la un egal mai era o mică speranță, dar la o înfrângere s-a cam terminat”, a comentat tehnicianul zărăndanilor.

Ineuanii au solicitat penalty cu 5 minute înainte de final a ciocnirea dintre portarul Mucha și senegalezul Ousmane. „A a fost penalty, jucătorul nostru a dat în minge, mingea a trecut de portar și apoi s-au ciocnit. Dar, din punctul meu de vedere nu are importanță”, a mai precizat Sculici. „Nu a fost penalty, tibia lui Luci este toată de sânge, iar mingea a fost înțepată de Calvin, nu de Ousmane”, a fost replica lui Anca.

Practic, în Sâmbăta Mare se vor înfrunta singurele echipe ce mai au șanse la primul loc, după programul: ACB Ineu – Șoimii Șimand și CS Socodor – Frontiera Curtici.

Galerie FOTO Frontiera Curtici – ACB Ineu 2-1









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button