Crisul Chisineu-Criș

Crișul pierde la „masa verde” cu Ezerișul, Lipova are șanse mari să termine pe primul loc în C8!





După mai mult de o lună de la anularea partidei dintre Crișul Chișineu Criș și Progresul Ezeriș, datorită lipsei medicilor la stadionul formației arădene (cei doi medici au sosit pe rând, unul dintre ei fără a avea, însă, asupra sa parafa și atestatul), Comisiile FRF au dat verdictul, iar Crișul pierde cu 3-0 la „masa verde” jocul contra penultimei clasate.

În aceste condiții, Lipova devine marea favorită la ocuparea primului loc, având două puncte avans față de Crișul, dar și un meci mai ușor în ultima etapă (care va avea loc mâine, de la ora 15).  Șoimii joacă pe teren propriu contra Ezerișului, în timp ce Crișul are meci în deplasare, la a treia clasată Dumbrăvița.

Ambele echipe arădene sunt deja calificate la baraj, unde vor întâlni cele mai bune formații din Seria 7: locul 2 va juca împotriva Viitorului Șelimbăr, iar prima clasată va da piept cu Măgura Cisnădie. Primul baraj se va disputa pe 8 (turul) și 15 mai (returul), iar al doilea pe 22 (turul) și 29 mai (returul).

Decizia comisiei FRF: „În conformitate cu prevederile art. 83/1/b coroborat cu art. 86/12 din RD și art. 54 din ROAF cu aplicarea art. 34 din RD, CS Crișul Chișineu Criș se sancționează cu Forfait (3-0 în favoarea echipei ACS Progresul Ezeriș) și i se aplică penalitate sportivă de 1100 lei”

Clasamentul la zi

10 comentarii

  1. Era si logic , nu cred ca astepta cineva alt deznodamant . Oricum cine va vrea sa promoveze va trebui sa treaca de sperietoarea Selimbar , asa ca e total neesential cine termina locul 1 sau 2 .

    0
    0
    1. Să îi „mulțumească” cei care au contract cu el, la baraj Lipova mergea oricum. Și după cum spune și Geo, dacă nu treci de echipele de la baraj, din aceeași ligă cu tine, ce rost are să intri în Liga 2? Nu insista în prostie, că bățul are întotdeauna 2 capete.

      0
      0
    2. Crișul nu a pierdut nici un meci în iarba și este adevăratul lider al seriei! O sa vedem la baraj dacă sunt bune echipele din Arad se pot întâlni în cel de al doilea meci de baraj decisiv ptr promovarea în liga 2!imi este frica sa nu pățească ca Pâncota și sa se facă de ras prin liga 2 oricare din aceste echipe, cred ca pălăria este prea mare ptr ele!

      0
      0
      1. si pentru tine liga 3 este o palarie cam mare, nu iti ies pronosticurile nici cu prietenul tau Jila …

        0
        0
  2. A-ți auzit vreodată conducatorii de la Criș sau lipova să vorbească de promovare? Miza e cine se vinde la bogații din Selimbăr!

    0
    0
    1. ai citit toate articolele din acest sezon si nu ai gasit nimic despre obiectivele celor doua cluburi? de ce crezi ca echipele se vand la baraj? pe ce te bazezi? e usor sa arunci cu noroi in cluburi care investesc anual peste 1 milion de lei in fotbal … cat crezi ca poate sa le ofere comuna Selimbar oraselor Lipova sau Chișineu-Criș ca sa nu joace corect? hai sa fim seriosi un pic si sa ne bucuram de fotbal corect …

      0
      0
      1. 100000 de euro cred că pot liniștit, ar fi mai mult de jumate din viitorul buget pt liga a treia?? iar ironia cu comuna si orasele nu ține, comuna Șelimbar are mai multi locuitori ca orasele cris si lipova la un loc! Caută pe net să vezi ce înseamnă comuna Selimbăr, dar si te uită să vezi ce lot de jucatori au! Iar bate si pe drept pe ale noastre dar le vor pune ?? că își permit!

        0
        0
        1. Populatia orasului Chisineu-Cris este 8229 iar Lipova are 11244.. Conform recensământului efectuat în 2011, populația comunei Șelimbăr se ridică la 7.028 de locuitori. Zona de vile noi este locuita e oameni care nu au nici o treaba cu localitatea si cu atat mai putin cu fotbalul, am si eu rude acolo, stiu ce vorbesc. Primarul este independent, are alte prioritati. Dar este langa Sibiu … este si o zona industriala acolo … Vom vedea ce fotbalisti au, nu joaca nici numele si nici banii, au fost intr-o serie cu adversari cam slabuti fata de ce se jaoca in Arad si Timis.

          0
          0
        2. 100000 de euro. Buna gluma . Sa marce banul . Ce aberatii frare . Cine dracu da 100000 euro ca sa promoveze in liga 2. Niste tampenii.

          0
          0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button