Crisul Chisineu-Criș

Crișul bifează primul eșec stagional (pe teren) chiar înaintea barajului! Abrudean: „Nu facem tregedie, sunt convins că vom fi o nucă tare cu Șelimbărul”





După ce a pierdut la „masa verde” meciul cu Ezerișul, Crișul Chișineu Criș nu a avut suficiente resurse mentale să se impună și pe terenul celei mai bune echipe din Timiș, CS Dumbrăvița. Mura (53) și Făgărășanu (86), din penalty, respectiv Susan 72 au fost marcatorii ultimei etape de pe arena „Ștefan Dobai”, iar podiumul nu va fi sută la sută arădean.

Bătrânu: „Meciurile se câștigă și cu inima”

Dumbrăvița a terminat a treia, iar Pecica trebuie să se mulțumească cu locul 4. „Îi felicit pe băieți, au făcut un meci aproape perfect. Sunt mândru că am putut să antrenez echipa de seniori a clubului unde coordonez grupele de juniori. Crișul este o echipă bună, au jucători cu experiență. În prima repriză a fost echilibrat, în a doua ei au schimbat sistemul, ne-au dominat, dar ne-am asumat asta și i-am surprins pe contraatac. Păcat că nu am dat și golul 3, de fapt au fost ocazii de ambele părți, se mai putea marca. Meciurile se câștigă și cu inima, mă bucur că am antrenat niște băieți de caracter”, a spus Florin Bătrânu, tehnicianul „alb-verzilor” la finalul disputei cu viceliderul.

Abrudean: „Momente psihologice la ocazia lui Modan și bara lui Ciornei”

Așadar, după ce au condus în clasament aproape tot campionatul, Crișul termină pe locul 2, ceea ce înseamnă că la primul baraj de promovare va întâlni marea favorită din zonă, Viitorul Șelimbăr.  „Am trăit partida cu intensitate, ca pe oricare alta. Îmi doream să nu pierdem, eram conștienți că Lipova nu se încurcă. Partida a avut mai multe puncte psihologice, ocazia din minutul 2 a lui Modan și apoi bara lui Ciornei. Jocul a fost disputat, echilibrat, nu a fost foarte spectaculos, dar fiind ultima etapă și jucătorii s-au menajat un pic. Nu facem tragedie din această înfrângere, nu e foarte bine că am pierdut doar pentru moral, dar sper să nu ne afecteze foarte mult. Încercăm să digerăm cu atenție, să corectăm ce nu a mers bine. Gândurile băieților sunt spre baraj, a fost greu să îi țin concentrați. Am luat două goluri cam ușoare, unul din penalty, am avut și noi un penalty neacordat…dar e bine că nu avem accidentați. Pregătim barajul cu atenție, nu vrem doar un act de prezență, sunt convins că le vom pune probleme celor de la Șelimbăr. Îi felicit pe njucătorii mei că am reușit să ajungem la baraj, vom juca în timp ce alții sunt deja în vacanță. Și, repet, am convingerea că vom fi o nucă tare”, a declarat și Adrian Abrudean, antrenorul celor de la Crișul.

Peste 8 zile, vicecampioana din C8 o va găzdui pe stadionul „Aurel Ardelean” pe echipa de pe primul loc în seria a 7-a, Viitorul Șelimbăr. Returul va avea loc pe 15 mai pe terenul din comuna sibiană.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button