UTA Arad

Balint și-a regăsit echipa la Giurgiu: „Victoria grupului și a spiritului, sunt mândru de jucătorii mei. Deja mă gândesc cum să câștigăm și cu Iașiul acasă!”





Când ajunge cu cuțitul la os, UTA pare să găsească mereu resursele necesare să se ridice de la pământ și să îndepărteze norii negri deasupra sa. Astăzi, la Giurgiu, echipa arădeană a avut o prestație solidă timp de 60-70 de minute, dar mai ales a reacționat exemplar la golul egalizator al Astrei, venit cu 11 minute înainte de final, la o fază ce nu anunța mare lucru din piciorul juniorului Merloi.

„Am demonstrat că știm să gestionăm momentele grele”

Tot un fotbalist Under, utistul Miculescu, deschisese tabela după 21 de minute, iar fundașul Erico a fost și de această dată omul responsabil cu bucuria golului de 3 puncte în penultimul minut de joc. „Poate pentru unii este o victorie nesperată, dar noi am venit aici cu intenția clară de a câștiga. Vreau să-mi felicit băieții pentru că este o victorie a echipei, chiar dacă a venit târziu. Este o victorie a grupului, a spiritului, o victorie a echipei. Am demonstrat că știm să gestionăm momentele grele, pentru că nu este ușor în acestă play-out plin de tensiune și de presiune să gestionezi un moment după trei înfrângeri succesive. De asta sunt mândru de ei, de asta consider că avem potențial foarte mare, încât îi felicit. Dar, pe de altă parte, le-am și spus, e o victorie fantastică, dar campionatul nu s-a încheiat. Mai avem meciuri dificile, mai avem puncte de câștigat”, a spus Laszlo Balint la finalul disputei cu Astra.

„În tensiunea meciului există și momente în care mai răbufnim”

Antrenorul „Bătrânei Doamne” a fost un butoi cu pulbere după ce gazdele au făcut 1-1 la o fază la care Bustea și mai ales Roumpoulakou au fost depășiți prea ușor. „Am primit gol dintr-o fază foarte ușor de gestionat, o fază lucrată de atâtea ori la antrenament, dar se întâmplă. Bineînțeles că în tensiunea meciului există și aceste momente în care mai răbufnim. Important este că s-a terminat cu bine, important este că am mai adăugat trei puncte în acest play-out nebun și respirăm un pic. Dar, deja eu mă gândesc la ce avem de făcut zilele acestea ca să câștigăm duminică acasă împotriva Iașiului. Așadar, rămânem concentrați la munca pe care o avem de făcut până la final”, a mai punctat Balint, care după reușita lui Erico a dat cu pământ cu id-ul de antrenor agățat la gât, semn de refulare după un final de infarct.

Schimbarea lui Peteleu a bulversat puțin defensiva utistă: „După infectarea cu COVID Andrei are probleme”

Reușita lui Merloi a fost rod și al schimbării tactice survenite după ieșirea de pe teren a lui Andrei Peteleu. Rusul Shlyakov trecuse în dreapta, iar Roumpoulakou nu a fost destul de conectat la faza golului de 1-1. „Din păcate, Peteleu după infectarea cu COVID are probleme. Deși analizele sale sunt bune, se sufocă în timpul antrenamentului, în timpul meciului, iar odată cu accidentarea lui Tomozei am și fost forțați să îl introducem. E de admirat modul în care a dus jocul, ați văzut că inclusiv în prima repriză a avut probleme, chiar i s-a făcut rău. Mi-a spus că are probleme în a respira normal, a tras până la pauză, și-a revenit un pic la vestiare, schimbarea cu Simo (n.a. Roumpoulakou) era cumva pregătită cu Simo. Din păcate, acest moment ne-a dezechilibrat un pic, pentru că Evgheny a trecut în partea dreaptă, Simo a venit în partea stângă și imediat am fost egalați. Dar, reacția echipa a fost fantastică, am crezut, ne-am creat ocazii, atât la 1-0 cât și după ce am fost egalați.Sperăm ca Peteleu să-și revină cât se poate de repede și să prindă acest ritm, să treacă peste probleme, pentru că avem nevoie de fiecare jucător pe acest final de sezon”, a încheiat Laszlo Balint.

Delegația arădeană va ajunge în această seară, pe calea aerului, la Aeroportul din Timișoara, iar de mâine pregătește confruntarea de duminică, cu Poli Iași. Confruntarea începe la ora 14, exact aceeași oră la care va debuta tot duminică, dar pe 16 mai, disputa cu Gaz Metan, tot de pe „Francisc Neuman”. Arădenii își încheie parcursul din acest sezon joi, 20 mai, la Voluntari, începând cu ora 20,30.

64 comentarii

  1. ,,,Întoarcerea fiilor risipitori’ !! Nu tăiem inca vițelul gras ,dar ne pregătim. Miracolul unei reveniri ,mereu amânate ,s-a produs.In această ediție a zâmbit mereu Aradului , divinitatea meciurilor din deplasare. Sigur că atenția principala va trebui îndreptată spre victorii în fața propriilor suporteri. Cu acești jucători și tehnicieni ,sau cu alții nu e de discutat acum . Nu putea fi acreditata nici prăpastia dintre declarații și realizări. Era vorba tot de munca lor de bani lor și de nervii noștrii. Așa că acum putem sa ne felicitam și între noi. Felicitări de exemplu pentru multi pătimași ,și ,,suferinzi” de UTA ,in frunte cu GIRO !! FELICITARI !!!

    0
    0
    1. Domnule @Ionescu Gavrila,pe mine ma ia cu ameteli si friguri la un asemenea meci in care trecem de la extaz la agonie si invers…
      Va invidiez,pur si simplu,la cat de cumpatat sunteti si la cat de obiectiv,calm puteti fi…Repet..trebuie neaparat sa fiti cooptat,daca nu in staff,macar aici ca punctator @sportarad….Nu pot intelege calmitatea dvs,sub nici o forma….Pe mine nu ma interseaza cine retrogradeaza direct,iar cei care ajung la baraj,vor ramane in Liga 1-i,imposibil sa cred ca un Calarasi sau Mioveni,sa se impuna….Restul va fi doar istoric….

      0
      0
    2. Ma ia cu ameteli…Ca vor,sau nu vor,este o ciudatenie….Ca pot sau nu,este clar ca pot,atunci cand au chef….Deci de ce ar depinde,teoretic?Bun…il infieram pe Balint,dar cu toata stima,nu prea stie sigur ce face…Iar si din nou ne vom intreba,din ce cauza insista cu Hora si Antal?Aceiasi 2 elefanti morti,care nu au nici o treaba…Nu au ce cauta in lot…..Afara cu ei…Urgent…
      Mama ranitilor lor este altundeva,nu la UTA….

      0
      0
      1. Acum nu-l mai ameninti pe Balint cum ca era demult zburat daca tu si prietenii tai ajungeati sa mergeti la stadion ?

        0
        0
        1. @Cucu,te rog frumos sa-mi returnezi aici orice comentariu al meu,cu hate,rau-voitor la adresa conducerii,vreo data, sau cand am fost eu de parere ca Balint trebuie sa plece?…Mai incearca pe la altii…
          Pareri contrarii si critici punctuale exista si logic sa fie,cand vezi ca ceva nu functioneaza si cam scartie,pe la balamale…
          Nu stiu daca ai observat,nu scriu niciodata imediat dupa meciuri,mai ales dupa acele dezamagitoare,le rumeg la cald si atat… si nu sar rapid ca fata mare la maritat….
          Un singur lucru vreau sa-ti scriu,fara a-mi motiva scrierile…Am spus si imi mentin parerea,ca daca noi,cel putin cei cca 3000 abonati,am fi fost pe FN,dar si galeria,ti-as garanta,ca s-ar fi lasat cu mari huiduieli…Garantat,pentru ca stiu ce spun…
          In schimb,trebuie sa si vedem partea neimplinita…faptul ca daca aveam voie pe stadion,poate ca nu ne-ar fi umilit Iasi,Arges,Astra,Hermanstadt….Speram sa avem voie curand…:-)))

          0
          0
  2. Azi te felicit Balint, UTA chiar a jucat fotbal, a ratat cat pentru 3 meciuri.Pacat de golul egalizator, si de foarfeca perfecta a lui Albu care a fost aparata excelent de portarul de rezerva al Astrei.
    PS nu inteleg cum de a vazut Neagoe ca Astra a condus ostilitatile din primul pana in ultimul minut.Oare el n-a vazut golurile UT-ei,ratarile imense ale lui Buhacianu,Hora,Albu,etc.

    0
    0
    1. Nu poti spune ca nu are dreptate, dar clar nu 100%, UTA a fost periculoasa cand a ajuns la poarta, ei au incercat sa ajunga la poarta si de aici „au condus” ostilitatile.

      Asta e echipa noastra, asta e lotul, asa poti juca. Jocul de contraatac ne prieste cel mai bine cu ce avem momentan in lot.

      0
      0
      1. Era un comentariu pentru celălalt articol de pe site referitor la declarația făcută de antrenorul Astrei cum că au dominat jocul.

        Mea culpa că s-a postat aici.

        @Lucian, dacă îl poți muta te rog?

        0
        0
          1. Ca sa fiu sincer….m-am cacat pe mine de frica,metaforic scriind ca Vali Buhacianu va lua rosu direct,posibil meritat ar fi fost…Fara VAR,Coltescu,dupa Blue-tooth,comunicand cu tusierul,a luat in considerare starea terenului ud,patinaj…Grea decizie,dar nimeni nu ar fi putut sa o conteste…Parerea mea,ca daca am fi ramas in 10,altfel se scria istoricul….Ufff…Asa-i ca nu este bine sa te pui cu morile de vant,sa-ti vezi de treaba,cumintel si de joc???

            0
            0
  3. Felicitări pentru atitudine,mai ales după egalare,ne îmbolnăviți cu inima,se vor mai pierde meciuri, lucru normal in orice sport dar criticile care vi le primiți sunt cauzate de multele momente de relaxare,de lipsa atitudine și de implicare la efort.
    Baftă pe mai departe,cine nu suportă presiunea suporterilor probabil va părăsi echipa din vară.

    0
    0
    1. Care suporteri, aia carcotasii sunt suporteri ? Eu nu i-am vazut decat bagand mereu batul prin gard, pe multi dintre ei…la presiunea alora sa te supui ?

      0
      0
  4. Una din sechelele cu care ramai, in urma Covid19 ,este chiar o problema la plaman.Iar daca faci sport de performanta,atunci apar episoadele de sufocare.Cu toate astea, sa schimbi un intreg flanc(stangu’) deodata, pare ca pariezi pa noroc.Cateodata iti iese…
    HAIDE UTA!!!

    0
    0
  5. Echipa castiga doar atunci cand vrea; de asta am spus tot timpul ca e inadmisibil sa te bata Sibiul acasa, si Argesul cu 4-1 in deplasare. Cu lotul actual, echipa poate invinge orice echipa in afara topului 3(FCSB, CFR, Craiova), doar sa vrea sa joace. Probabil Balint nu reuseste sa ii capaciteze la fiecare meci, dar e mai mult decat evident ca putem invinge pe oricine din play-out. Cu Iasiul acasa nu avem nici o scuza daca nu le dam un 3-1, 2-0; sunt chiar slabi, dar asa am zis si de Sibiu, si fara chef/dorinta de joc, ne-au tras-o.

    0
    0
    1. Nu-i asa, una e sa poti sa invingi pe oricine si alta e sa si fii capabil s-o faci. Ii invingi cand ei nu sunt mobilizati si concentrati destul, dar ce te faci cand ei te prind pe tine neconcentrat, obosit ori slab mobilizat. Astea nu se fac doar ca apesi un buton, jucatorii sunt diferiti anatomic/fiziologic, exista bioritmuri, etc…ca sa nu mai vorbim ca astea depind mult si de cat de omogenizata e echipa, apoi de valoare.
      Apoi, UTA nu are un joc bazat pe posesie si dominarea adversarului prin posesie si actiuni ofensive, ci unul pe aparare si contre, doar cand prinde adversarul pe slabiciunile sale, atunci UTA devine periculoasa prin creearea unui numar mai mare de actiuni ofensive. Deci, mult depinde de cine pe cine prinde descoperit, cine marcheaza primul…asa ca nu e atat de simplu, exact asa cum UTA e in stare sa bata pe oricine din play-out, tot asa poate pierde de la oricine.

      0
      0
  6. Astazi felicitam jucatorii pentru victorie si daruire iar Balint merita apreciat pentru felul in care i-a mobilizat. A pregatit bine jocul iar echipa a avut aceea agresivitate pozitiva necesara.

    0
    0
  7. Daca antrenorul spune “ ma gandesc cum sa castigam si cu Iasul acasa “ eu am raspunsul : adu-l pe Apostu sa le tina un speech motivational !!!

    0
    0
  8. Felicitări pentru meciul de azi pentru cele 3 puncte dar aceste puncte trebuie adunate cu încă 3+3 cu Iașul+gazul de pe teren propriu altfel s-ar putea sa și piardă din frumusețe. La Voluntari vom avea o viață ff grea. Hai UTA.

    0
    0
    1. Domnule, uite ce ai postat inainte de meci:
      „Acest staf tehnic nu face față ligi întâi acea diplomă Pro nu aduce și performanță cum se spune teoriei ca teorie dar practica ne omoară .Eu nu am speranțe că aducem nici măcar un punct de la Astra , să nu ne îmbogățim zestrea cu o cosara de goluri…”

      Te-am intrebat si te intreb si aici: ce fel de suporter esti ca sa nu ai sperante nici macar pentru un punct de la Astra ?
      Iar acum, daca a iesit victorie, pentru care dumneata nu dadeai nicio sansa, asa, ca si suporter, vii si supralicitezi cu o usurinta mare: gata, alte 6 puncte sa vina ! (ca de nu, iar vin criticile „justificate” ?)

      Cat despre analiza dumitale filozofica:
      „Domnule Coco, dumneata îl compari pe Coco Dumitrescu cu Balint ? Primul ,l-ar fi putut pune in buzunarul de la pantaloni dacă ai avut așa ceva ,unde se puneau ceasurile de buzunar.”

      Te-am intrebat si te intreb inca o data: cine era antrenor in 1975 cand UTA pierdea la Steaua cu 8-0 ? Cine era antrenor in 1978-79, de l-a schimbat pe Ion Ionescu cu vreo 6 etape inainte de finalul campionatului, cand UTA a retrogradat pentru prima data in istorie ?
      Nu dau in nimeni, toti au meritele lor, unii chiar foarte mari…insa nici chiar sa vorbim cuvinte asa mari fara acoperire. Si mai mult de atat: crezi ca poti compara antrenoratul de acum cu cel de acum 40-50 de ani ? Numai necunoscatorii pot sa faca asta.

      0
      0
  9. Hai cu o victorie si in meciul cu Iasi,sa stam dupa aia linistiti in ultimele 2 etape.Poate debuteaza si Negoescu.

    0
    0
  10. Intrebare ! De ce nu se joaca la fel la fiecare meci, ori la noi, ori in deplasare.Ori acasa nu avem avion ca sa ne duca ?Asta a fost o gluma ,dar trebuie , musai, sa batem Iasul si Gazulpe propriulteren.Poate vin ULTRAS UTA sa va stimuleze psihic !

    0
    0
    1. Utras UTA, daca au asemenea reactii demne de Dambovita, atunci sa mearga sa se infrateasca cu seful fcsb-istilor Mustata, fostul puscarias.

      0
      0
  11. Stimați suporteri – o întrebare: cu excepția scorului, a jocului echipei cam 15 minute din prima repriză și a ultimelor 10 minute, credeți că echipa a jucat bine?
    Am pierdut foarte multe mingi, nu am legat două trei pase. Am avut emoții la fiecare acțiune a adversarilor. Norocul nostru că adversarii au fost foarte neinspirați. D-l antrenor nu a regăsit echipa, a regăsit norocul.

    0
    0
    1. Nu e vorba numai de noroc, ci de organizare si lupta. Te astepti cumva ca sa domini clar Astra in deplasare ca nou promovata in prima liga si cu multi jucatori noi adusi in iarna ?

      0
      0
      1. Care a fost organizare și luptă ? – la fiecare acțiune , a doua pasă era la adversar, degajările ajungeau numai la ei.
        Lozinca cu echipă nou promovată și jucători noi aduși în iarnă – iau de exemplu pe FC ARGEȘ – care are mult mai mulți jucători noi și joacă, luptă, de aia ne-au dat 4 goluri.
        Mă uitam la Petre intrat de câteva minute, alerga parcă înota. Gândul mă duce la pregătire.

        0
        0
        1. Argesul a dat 4 goluri pentru ca jucatorii lui UTA au comis mari greseli (nu mai enumar greselile, sunt cunoscute), nu pentru ca ei au jucat foarte bine. In afara de presingul ce l-au facut in perioada de inainte de golul 2, nu au iesit in evidenta prea mult ca fiind superiori in joc. Atata doar ca au jucat avantat, asta-i o calitate buna de-a lor, avantat si reusesc sa imprime viteza unor actiuni ofensive. Terenul lunecos i-a ajutat. Daca ai observat insa, ei n-au incercat sa construiasca, ci s-au bazat mereu pe degajarea portarului si pe mingea a doua. Nimic prea deosebit si nimic care v-ar placea voua prea mult. Iata, am deschis si statisticile de joc unde citesc: gazde/oaspeti, posesie: 52%-48%, suturi spre poarta: 8-6, suturi pe poarta: 6-4, suturi pe langa poarta: 2-2, suturi salvate de portari: 3-2, iar la atacuri UTA are mai multe si la atacuri periculoase a fost egal. Nu stiu de ce mereu laudati Argesul asa de mult.
          Dar sa nu uitam alt amanunt: nu poti doar compara doua echipe, asa simplu, exista echipe care joaca cu un anumit complex in fata altor echipe, e o chestie de afinitate legata de caracteristicile jucatorilor, sistem de joc, ascendent psihic, etc. Exemplu: in Premier League, Leeds a pierdut ambele meciuri cu Brighton, pe merit. Daca s-ar mai juca inca un meci acum, tot Brighton ar castiga. Asta nu inseamna ca Brighton e echipa mai buna ca Leeds, acum e diferenta de 10 puncte intre ele in favoarea lui Leeds.
          Greseala voastra, a celora care vreti sa trageti concluzii si analize exhaustive, este ca priviti fenomenul simplist, chiar primitiv. Fotbalul nu se reduce la o simpla regula de trei simpla, ci exista foarte-foarte multi factori care nu pot fi toti avuti sub control. Alt exemplu: Liverpool a castigat titlul sezonul trecut, apoi a batut recordul absolut la meciuri fara infrangere pe teren propriu…apoi, cu aceeasi jucatori (bine, minus accidentatii) a pierdut 6 meciuri consecutive pe teren propriu !!!! Crezi ca Klopp poate sa explice (exhaustiv) de ce si de ce merge echipa asa slab acum, iar trioul de atac care facea furori meci de meci, acum nu mai merge ?
          Cand am zis de organizare, m-am referit la organizarea defensiva…tocmai de aia s-au gresit pase, fiindca nu se face demarcare de teama de a iesi din dispozitiv si a fi prins pe contra. Deocamdata asta joaca UTA, joaca ce stie…de ce sa cerem sa joace altceva, daca nu pot s-o faca bine ? de ce sa nu-i incurajam ca sa iesim cu bine la final, iar apoi sa speram ca vor gasi si vor avea puterea financiara sa intareasca echipa (cu tot ce tine de ea: jucatori, staff). Daca sunt suporter, atunci gandesc ca trebuie sa dau gir conducerii sa ia hotararile si sa sper ca ele vor fi inspirate.

          0
          0
  12. Nu Balint a castigat azi. Jucatorii s-au mobilizat ca sa tina distanta de zona galbena. Avem un lot bun, cu foarte mare potential. Balint are si el potential dar acest lot nu e de el. Cel mai bine ar fi ca la final sa ne strangem mainile, sa-i multumim pentru efortul depus si sa mearga la in alta parte unde sa experimenteze si sa castige experienta. UTA ar trebui sa semneze cu un antrenor ca Bergodi sau Pustai. Si daca tot vorbim de viitor cred ca Claudiu Apro de la Csikszereda ar fi o achizitie buna. Revenind la Balint, nu el va castiga cu Iasi-ul, daca asta se va intampla. Cei de pe teren vor castiga, daca vor.

    0
    0
    1. Eu pe Pelici l-aș aduce, e un antrenor bun, dar să nu ne facem iluzii de Balint nu scăpăm că se supără Bogdan de hunedoara, fără de care orice am zice, nu eram acum in prima ligă! Ne vom chinui si la anul, pentru că domnul balint la timona nu poate mai mult in afara de discursuri motivationale unde este cel mai bun, si vorbeste barbatul din el si la interviuri după meci!

      0
      0
      1. Din pacate cu Pelici ar fi si mai rau . Este un fricos si nu joaca decat lunga si a doua. nimic combinativ . Am vazut Resita unde era antrenor . Cand juca acasa si trebuia sa construiasca ceva erau varza (dar fara carne). Pustai….o fi terminat de baut tot prin Calarasi de il vreti aici ? Hai sa fim seriosi. Daca vreti schimbare aduceti ceva de calitate .

        0
        0
    2. Nu Balint va castiga cu Iasul, insa ai uitat sa spui, ca el va pierde meciul, daca o fi sa fie infrangere, nu ?
      Altfel, problema nu e daca Balint mai ramane sau nu, problema e ca oricare ar veni antrenor, inclusiv Bergodi sau Pusztai, tot la fel vor pati din partea voastra a carcotasilor, nimeni nu scapa de „furia” voastra, eu inca nu stiu antrenor sa fi reusit.

      0
      0
  13. Reactia criticilor a suporterilor utisti de pretutindeni si a ULTRAS UTA Arad pt. ultimile 3 infrangeri , a condus la DESTEPTAREA JUCATORILOR de asi reveni si a avea rezultatul mult dorit !!! Asa da , BRAVO BAIETII !! Cand este de laudat este !!! FORTA UTA ARAD !!!

    0
    0
    1. E ca si cum ai spune ca de aia ai nevasta gospodina, ca o bati in fiecare saptamana. Esti penibil, mie mi-ar fi rusine in locul vostru.

      0
      0
  14. Cu parere de rau, incepand din campionatul viitor UTA trebuie se se desparta de cativa jucatori care nu au dat randament pe terenul de joc . Hora, Antal, Adi Petre, Rosu, Voinea !!!

    0
    0
      1. Hai, faceti adunarea generala a carcotasilor si puneti tara la cale, voi sunteti in stare sa stricati pana si acest moment frumos dupa victorie, paharul e plin pe jumatate, iar voi tot vorbiti de partea goala. Penibililor, de va citeste cineva din exterior, aduceti numai rusine Aradului si UTA-ei.

        0
        0
  15. UTA are in acest moment un lot bun dar cu parere de rau spun ca nu are antrenor! Balint nu a fost cine stie ce fotbalist, nu a avut antrenori de la care “ sa fure meserie “ si nici mare vechime ca antrenor principal nu are. Oficialii UT-ei ar trebui sa se orienteze de pe acum pentru un antrenor pentru sezonul viitor : Pusztai, Miriuta, Pelici asta binenteles daca vor UTA in prima liga in continuare. Altfel cu Balint va spun sigur inca de acum ca UTA va retrograda.

    0
    0
    1. Cum se numeste starea aceea cand incerci acelasi lucru si astepti rezultate diferite? Ca asta este Balint. La precedenta prezenta a UTA-ei in prima liga era evident ca Lacatus era total depasit dar s-a insistat cu el si rezultatul se stie.
      Cine este antrenorul de la care a invatat Balint meserie?

      0
      0
  16. Stiu ca veti rade despre ceea ce scriu acum si imi veti da hate…Imi asum asta….Fostii infectati cu Covid,trebuie dusi imediat la salinele artificiale,aerosoli…Exista multe in Arad…Cel mai bun centru,total,este pe str.Andrei Muresanu,fosta Ecaterina Varga,acolo,in fosta curte Agroalim…Serios vorbesc…Ieftin si foarte eficace….dupa cateva sedinte,esti alt om…Trompeta rasufla libera….

    0
    0
  17. Cucule tu al cui om esti sau cine esti de ai devenit asa mare fan Balint si il aperi in asa hal de iti permiti sa-i faci pe toti in toate felurile doar pt ca am batut pe Astra . Nu suntem singurii care au reusit asta . Noi suntem multi care ne uitam si la calitatea jocului nu doar ca am luat 3 puncte . Si din pacate cu sau fara puncte jocul nostru lasa mult de dorit . Sincer pentru un antrenor caruia i sa facut toate mofturile …a dat foarte putin inapoi prin joc. De ce nu sunt sinceri cei de pe Calea Victoriei sa recunoasca un lucru. Cati il agreaza pe Balint. Cred ca in afara de Stana care a ajuns mare team manager sau ce este … in rest nici unul . Pe toti i-a indepartat marele Balint . Si pe Dragan si pe Gradinaru si pe restul . Doar Stana e bun. Imi pare rau sa o spun dar prea multe mofturi pentru prea putine realizari. Faptul ca am ramanem in liga 1 este o realizare dar jocul nostru este EXECRABIL.

    0
    0
    1. Nu pricepi nimic, ca de altfel multi altii de aici: eu nu-l apar pe Balint ori ceva jucatori, eu apar un principiu.
      E exact ca principiul democratiei prin care votezi liber…iar apoi mai stai acasa pana la alegerile urmatoare, ca mai ai de iesit la cate o manifestatie ca sa transmiti un mesaj, ceva, hai ca mai merge, dar sa tot iesi in strada sa strigi „jos guvernul”, jos ala, jos alalalt…
      Altceva: problema nu e Balint, problema sunteti voi…de vine antrenor nou, jucatori noi, totul se va repeta periodic, voi nu stiti sa va opriti, egoismul si egocentrismul vostru e problema. Eu despre asta vorbesc acuma (si atac), nu despre Balint. Nu va fost deajuns ca l-ati dat afara pana si pe Feri Tisza ???

      0
      0
      1. cucule, continui sa te scufunzi in penibil… cum stai tu sa-i urmaresti pe toti, sa dai copy/paste… get a life…

        0
        0
        1. Am crezut ca ai vreun argument, insa nimic…vai, ce surpriza !
          Stai linistit, ca am viata, nu eu am fost facand atatea comentarii mizerabile zi de zi aici.
          Cand vei avea macar un singur argument (ca fruct al vietii tale depline), te rog sa ma anunti, ar fi un eveniment….e pacat sa nu ai si tu ceva de spus, ci doar sa bati toba pentru gasca, trebuie sa fii mai bun de-atat…

          0
          0
  18. Recapitulare. ? Libertatea de exprimare, este un beneficiu adus de democrație.
    Sunt convins că nu există nici o persoană din cele care comentează aici, care să nu dorească binele UTA-ei!
    Dreptul la opinie, este dreptul fiecăruia și modul în care o face, este numai din dorința de a o vedea pe UTA puternică, cum era odată!
    Există opinii și opinii, despre câțiva jucători care păcălesc fotbalul, despre antrenor, care este în continuu proces de acomodare cu Liga I, e clar că nu are experiența primului eșalon, e încă foarte tânăr.
    Indiferent ce se scrie aici, toți ne dorim ca UTA să aibe în componență fotbaliști profesioniști,care să nu apeleze la nici o formă de simulare.
    Personal, îmi doresc să îl prindă pe Balint vârsta pensionării tot la UTA, cu condiția ca atât el cât și echipa , SĂ PERSEVEREZE AN DE AN! ( …ediția următoare, PLAY OFF…)
    Mai sunt 3 meciuri în care puteți demonstra cu toții că meritați să faceți parte din FAMILIA UTA!
    Vrem VICTORIA cu Iași și cel puțin egal cu Gaz și Voluntari! Eu cred că se poate! Voi?!

    0
    0
    1. „Sunt convins că nu există nici o persoană din cele care comentează aici, care să nu dorească binele UTA-ei! ”

      Ma repet…esti sigur de asta ? Hai sa iti sau o lectie de casa , ia te rog userii care au avut comentarii „numa de bine” dupa infrangerea impotriva Chindiei ( au fost zeci de „suporteri” ), iar dupa victoria cu Astra dintre toti acestia , ii puteai numara pe degetele de la o mana pe cei care au felicitat echipa ( si acestia cu jumatate de gura , vazand bineinteles si o parte goala a paharului ) .
      Iar acestia sunt suporteri care doresc doar binele echipei…come on…

      0
      0
  19. Este în natura firii umane, majoritatea oamenilor vorbesc doar când nu le convine ceva…trebuie să fim toleranți și să gândim pozitiv cu toții ?

    0
    0
    1. Toleranta ? Toleranta pentru ce ? Pentru injurii, ofense si calomnieri ?
      Tocmai am amintit mai sus, sa tolerez pe acela si aceia care l-au injurat si ofensat pe Feri Tisza in timpul meciului, de l-au facut sa dea cu scaunul in gard si sa-si dea demisia ?
      Sa tolerez pe altii, care pe Facebook sustin ca Balint a vandut meciuri ? ca n-are dovezi, dar mai multi altii spun si ei si cred asa ?
      Sa tolerez pe ala, care decum ies jucatorii utisti la incalzire, il ia in colimator pe unul dintre ei si-l ofenseaza si face misto, iar altii zece rad in jurul sau ? Pe altul care il abuzeaza rasial tot meciul pe Ousmane ?…si multe-multe alte exemple pot sa-ti dau, mai din trecut si mai nu asa vechi.
      Astia toti se autoproclama suporteri UTA, si astia toti rezulta din felul de comentarii care se fac aici pe forum.
      Doctorul era sa ia bataie de la jucatori, asa i-a scos din minti. Ca-ti place sau nu-ti place, se poate sa ajungi pana acolo incat sa urasti propriii jucatori si sa ajungi sa fii urat de jucatorii echipei al carui suporter clamezi sa fii ??
      Ori esti suporter, ori nu esti, nu exista nimic intre. A fi suporter nu e un drept de care poate beneficia oricine, oricand, este o responsabilitate ! Daca esti suporter, trebuie sa dovedesti ca esti suporter…si asta se face prin a sustine echipa si la bine si la greu, nu ca fiecare vrea binele, ci fiecare sa faca binele ! nu sa vina si sa se comporte urat la stadion, ca o scapat de nevasta si se dezlantuie. Ca suporter trebuie sa dai ce-ai mai bun din tine, nu ce ai mai rau ! Suporter inseamna toleranta, nu pentru altii care nu au, ci pentru propria ta echipa, asa cum ai cu propriii tai copii acasa. Ca nu-ti place una-alta, asta se intampla la toate echipele, insa incerci sa fii cat poti tu de tolerant, intelegator si suportiv.
      Vrei echipa sa se perfectioneze si tu ca suporter nu vrei s-o faci ? Exemplu: socios de la Barcelona sustin echipa prin foarte multe abonamente si alte contributii, au putere la alegerea presedintelui clubului. Atat ! Ati auzit vreodata sa se manifeste, sa ceara cine sa fie antrenorul, sa aiba pretentii cum sa fie primul 11, baga-l pe ala, scoate-l pe ala si multe altele care se intampla aici ? Nu, niciodata ! Respecta prea mult clubul ca s-o faca, singura lor reactie cand nu merge echipa e sa fluture batistele albe, atat.
      Cine nu stie sa fie suporter, sa invete, cine nu-i suporter, toleranta zero ! Degeaba se spune ca si el vrea binele, ca nu o face.

      0
      0
      1. D-le ai comentarii lungi și plictisitoare, ia exemplu de la d-l Ionescu Gavrilă – scurt, la obiect și interesant.

        0
        0
        1. Oi fi si tu vreun Becali, care dupa ce citeste doua randuri, adoarme ? Ei, nu-i vina mea ca nu pricepi continutul…vrei sa fac cu desene data viitoare, ca e mai usor pentru tine ?
          Aceeasi problema ca la toata gasca: nu vorbesti in argumente, ci in malitiozitate…ca asta stiti voi de acolo din inaltul tribunei, nu ?

          0
          0
  20. Rezumat ?
    …atât el cât și echipa , SĂ PERSEVEREZE AN DE AN! ( …ediția următoare, PLAY OFF…)
    Forza UTA!

    0
    0
  21. Mai CUCULE ,afirmi mereu toleranta si dinou toleranta !!! Asa este precum spui tu , nu te contrazic dar exista o problema mare la UTA. daca pana sa inceapa noul campionat nu si-o rezolva !!! Tu daca, zici ca, stii fotbal si le stii pe toate, tu chiar nu vezi s-au te faci ca, nu vezi ca, sunt vreo 5-6 jucatori la UTA. actuala care nu joaca de multe etape , au trecut anii peste ei si nu mai pot tine pasul cu tinerii de astazi ? De ce tot improsti cu noroi pe toti aceea care isi spun opiniile ? De acord cu tine, nici eu nu sunt deacord cu cei care injura antrenorul si jucatorii asa ceva este inadmisibili dar a-ti spune o opinie in termeni decenti ,nu inseamna ca, jignesti despre ce vorbim ?

    0
    0
    1. Toate echipele au probleme, iar UTA a avut si va mai avea probleme. Le vad si eu, insa ii sustin mai departe neconditionat fiindca sunt suporter. Echipa are cea mai mare nevoie de suport la greu, la bine e usor sa fii suporter.
      Cine sunteti voi sa faceti liste negre mereu ? adica s-a ajuns la amenintari si voi va bucurati de ele ?
      Ala cu Solutii striga toata ziua pe-aci sa joace Voinea, tu ceri sa fie dat afara…astea nu-s opinii, e balamuc ! Azi-maine vine oricine din Botosani ori de aiurea, se baga si el suporter UTA (ca si asa se plictiseste in lockdown) si incepe si el ca antrenorul e praf, ala sa joace, alalalt sa plece, etc….
      Astea nu mai sunt opinii decente, din moment ce mereu se repeta aceeasi placa, va laudati pe-aci ca cine stie mai bine si ca puneti ciocanul pe cine vreti voi. Nu asta-i menirea suporterului.
      Va folositi de libertatea de exprimare a opiniilor ?…ei, uite-asa si eu o fac si va infatisez opinia mea despre voi. Asa cum voi aveti dreptul s-o faceti si altii au dreptul s-o faca despre voi. Diferenta e ca eu am argumente, iar voi nu aveti contra-argumente.
      Intrebare (la care vad ca nu raspunde nimeni): cel care l-a abuzat verbal, jignit, ofensat pe Feri Tisza in timpul meciului, de l-a facut sa dea cu scaunul in gard si sa-si dea demisia, era utist care dorea binele si a facut-o in virtutea dreptului sau la exprimarea opiniei, asa cum va justificati voi aici mereu ? Care-i diferenta dintre el si voi, daca exista vreuna ?

      0
      0
  22. Mai CUCULE !!! Dar nici opiniile tale nu sunt impartasite de foarte multi cei care scriu pe acest sait !!! Tu nu intelegi o treaba ca, cei care isi exprima o opinie personala legata de echipa ,nu neaparat trebuie sa si adevareasca de cei care conduc clubul !!! Acuma ,ce vrei tu ? Sa le pui calus in gura sa nu mai isi exprime oamenii opiniile ? Iti pui lumea in cap !!!

    0
    0
    1. 1. Alea nu sunt opinii sa conduci in mod repetat o tirada de ofense, jigniri a jucatorilor ori oricui altcineva din clubul la care tu sustii ca esti suporter, ori chiar mai mult de atat, sa-i ameninti;
      2. „Calusul” nu se pune in gura, acela trebuie sa fie bunul simt impus de fiecare pentru sine;
      3. Nu e vorba de opinii, ci de definitia suporterului = esti suporter sa sustii la bine si la greu, nu numai cand vrei tu…daca nu poti sa faci asta, atunci nu treci la jigniri, ofense, amenintari, eventual te retragi si nu mai sustii echipa;
      4. Nu ai dat raspuns la intrebarea mea cu Feri Tisza, care este un caz ce explica totul foarte clar.

      0
      0
  23. Ce jigniri ma omule ? Pe ce lume traiesti ? Am amenintat eu vre-un jucator s-au jignit ? Pai tu nu stii sa citesti printre randuri ? Am spus ca, nu sunt deacord cu jignirile asupra jucatorilor cat si a antrenorului , ai inteles acuma s-au vrei sa iti scriu de N ori ca sa pricepi !!!Pai daca cineva spune ca, cutare jucator nu joaca bine ,asta inseamna ca, este jignire ? Tu nu stii sa faci diferenta in a jigni si a-ti pune punctul de vedere in termeni civilizat ? Poate tu te referi la altii care injura etc. dar in niciun caz la mine !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button